81

Гошо Хубавеца

преди 9 години

Значи имам чувството че или жена му не му дава или той си не може. Така се трупа злоба в човек. Фройд го е казал не аз.

80

HETO

преди 9 години

Тоа па, дразнещия, пак взе да се появява пред медиите. Народа многократно вече му каза, а через изборите и му показа, че просто дразни!

79

Скрий се СерГей

преди 9 години

Е, най-малко ти имаш право и да даваш акъл и оценка на новата управляваща коалиция. Твоята уродлива коалиция с ДПС и Атака да не беше по добра от сегашната? Скрий се и не се обаждай! Писна ми бившите управляващи да дават оценка на настоящите и да ги нападат, след като те самите не са по-добри от тях.

78

Анонимен

преди 9 години

От утре- подписка за обявяване на БСП и АТАКА за незаконни и тяхното забраняване.

77

Анонимен

преди 9 години

Екшън пред парламента - става горещо! На протеста срещу новия кабинет припламват искри! Стигна се до сблъсъци, дойде жандармерия

76

до Кошмара-атака

преди 9 години

Ей Баклавар не разбра ли ,че колкото и да дереш гърло по форумите сте 4%, мани ми нема пари вече ,че сарайската каса я затвориха остана само рублата.

75

Гошу

преди 9 години

Ха-ха-ха-ха :))) Педро, Педро-о-о-о-о...Педро :)) Разсмя ме истински, момче младо еврогейско. Я си стой в Брюксел най-добре или в швейцарския замък и не се меси в работата на големите момчета, които разбират от политика. Теб те видяхме за 13 години начело на бсп какво надроби

74

Анонимен

преди 9 години

Никой да не вярва на АТАКА и БСП. Тези желаят връщането на комунизма. Комунизма е вреден за света и трябва да се забрани. Крайно време е БСП и АТАКА да бъдат забранени. Ще се радвам, ако до края на годината ги забранят. А АТАКА всяват етническо напрежение.

73

Анонимен

преди 9 години

Заедно със Спидеров да ги арестуват и затворят в една килия за да се любят на воля...

72

Eldorado27

преди 9 години

Лелее плъхчо се показа от канала... стой си там мойто момче не се показвай... още те помним... ;) не искаш да те намерим... нали :)

71

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА-АТАКАИбрико, правителството на Олигарски беше на сокола и пеевски и вие го крепихте с кворума в НС!!!Сега отново сте всички ибрици на хидроинженера в един отбор, този път като опозиция!Доброволни еничари, щом *** на ДПС, като вас и БСП не са в управлението има надежда!В това правителство няма нито един депесар, за разлика от вашето!Да живее България!

70

Атакист

преди 9 години

аааа каквото и ще да става ние от Атака фесовете не сваляме. Плюем на европата, ако ни принуди да свалим фесовете. Никога няма да ги свалим, ще перем чалмата на Волен всеки ден за да е бяла като на султана.

69

Комсомолец

преди 9 години

Абе,Станишев,бегай да харчиш руските комисионни,които ти даваха от Москва ,докато можеш.! Скоро ще те питаме как и колко открадна от бедната България,предателски ***!

68

Анонимен

преди 9 години

До вижтеНе споменавай този национален предател. По гнусен и от плъха на снимката... Някой забелязва, че тази година има извънредно голяма популация на мишки и плъхове... На ден виждам поне 10 мишки по шосетата... Дали Царя-Плъх има някаква намеса в това...?

67

АНОНИМЕН

преди 9 години

Станишев нацелува Местан като млада невеста ,а сега да му занесе кърпички за сополите и сълзите и да си му върне феса ,защото в Европейският парламент фесове не носят.

66

Аз

преди 9 години

Ти ли го казваш бе.

65

ДИМОВ

преди 9 години

До Доктор Сър Пичук : ХУБАВОТО Е ЧЕ КАФЯВАТА ЧУМА / ХИТЛЕРИЗМА И ФАШИЗМА / БЯХА СМАЧКАНИ ОТ РУСКИЯ БОТУШ ! Е , ОСТАНАЛО Е ТУК ТАМ ПО НЯКОЕ ФАШИСТКО *** ,НО БЪЛГАРИНА Е ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН И ЩЕ ГИ НАТИКА ОТНОВО В ГРОБИЩЕТО !

64

Заседател

преди 9 години

Има регистър на офшорките. Ако държавата отправи запитване, ще се изискат данни за движението на милионите през офшорните сметки на Станишев. Тогава НАП и Финансов надзор да решат как Станишев е заработил няколкостотин милиона евро. И след това съдът да реши какво да конфискува от измамника.

63

Очакваше се

преди 9 години

Цял ден медиите на Пеевски сипят дитирамби за новото олигархично правителство както бе през първия мандат на Герб! Някой да е изненадан? Не случайно Борисов се обръща към Пеевски с 'бебчо' !

62

Джото

преди 9 години

Плъшока се обади!Благодариме ти ,че срина братята си по оръжие за дълги времена.