160

Анонимен

преди 9 години

Въпрос??? Защо повечето министри в този кабинет не са образовани по ресора им ?????????? Страшното ни чака :((((

159

Въпросите остават!

преди 9 години

От последните 25 години, та досега няма отговори на следните въпроси:1. Има Министър на културата, но защо няма култура?2. Има Министър на здравеопазването, а защо няма здравеопазване?3. Има Министър на икономиката и въпреки него защо няма икономика?4. Има Министър на транспорта, обаче защо ако ти се наложи да пътуваш ти идва да се гръмнеш?5. Има Министър на образованието, затова ставаме все по-*** и не можещи. Докога всичко и навсякъде ще бъде само търговия? Истинските въпроси остават!!!

158

Анонимен

преди 9 години

На Боко хората ме кефят, но не и на реформаторите, тоя Лукарски не става и за портиер, а Ненчев и отбрана звучи абсурдно, дори налудничево.

157

ПЕШО

преди 9 години

Вижте външният вид на ЛИЛЯНА ПАВЛОВА, чуйте гласа и и ще разберете, че тази инженеркасанирала стотици сгради та нито една, бутала стотици сгради на бедни без алтернатива, рязала жици по улицата по скоро може да е министър на РЕГИОНАЛНОТО ВЪЗПИРАНЕ кактобеше и Плевнелиев.

156

дрп

преди 9 години

Боже, пази България !

155

Анонимен

преди 9 години

Както казваше Жорж Ганчев - събрали се ***, Пульо, Атанас и аз!!!!!!!!!!

154

Анонимен

преди 9 години

Оставка, оставка, оставка ............................

153

sallaadin

преди 9 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

152

Joncho

преди 9 години

Министерства ще има за всички от сърце - за главестия Боко да тропнем ний хорце .

151

Анонимен

преди 9 години

Не мрънкайте. А заемете гражданска позиция. Има шанс след като БСП отиде в историята да се вкара там и ДПС. Подпишете електронната петиция за противоконституционност на ДПС. Има над 50 хил. подпииса.Или ВИ харесва те да управляват?? Тези партии са проклятие и нанесоха осноовните вреди на България.

150

Анонимен

преди 9 години

До преподавател в СУТа Станишев даже и в армията не е бил бре преподавателю! Какви другари,какви пет лева?Колкото има ляво в момента ,толкова има и дясно.Те са една върхушка ,командвана от Вашингтон.

149

Локо

преди 9 години

До Анонимен221Който ще да му е ,ако ще и Кобзон.Важното е ,че само той ОТНОВО се осмелява да им казва истината в очите на тези гробокопачи.Мен пък ми е интересно кои са спонсорите на останалите 49 партии и коалиции?

148

anonimen

преди 9 години

AKO BORICOV BE NAPRAVIL KABINETA C BCP PAK BIX GLACUVAL ZA NEGO NOOO CEGA---KRAI NEMAM VERA V GERB---UTRE AKO IMA TOI CMELOCT NEKA VARNE MANDATA---TAKA CTE UVELIHI CVOITE GLACOVE NA CLEDVACTITE JZBORI---A TE CA BLIZO

147

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен219Написал си пълни глупости.Турците са по-силни отвсякога.ДПС си запазва всички важни постове по градове и общини.Това е партията в сянка.Я кажи Корман Исмаилов и Касим Дал какви са?Може би арийци?Относно Путин-руснаците вече не ни бръснат за нищо,а Сидеров вече вдигна с 3.5% подкрепата си!

146

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи си поредният на който му беше натрапено,че Волен Сидеров е най-черният.Продължавайте да гледате продажните телевизии,скоро ще се светнете за какво е говорил единственият,който не е бил доносник и ченге.Като се осъзнаете,се надявам да не е късно за България!Новите -стари гробокопачи на Родината отново са тук.Ако не бъдат спряни,това ще е краят!

145

Анонимен

преди 9 години

Липсва министър за насърчаване на емигращите и усвояване на бюджетните приходи от тях !

144

Анонимен

преди 9 години

С такава кадърна министърка на туризма, не само че няма да може да се разминем от туристи по улиците, ами и извънземните първо при нас ще кацнат... за представлението "Пародия по български"

143

Анонимен

преди 9 години

В крайна сметка ние това си избрахме партията на Волен Баклава и Бареката са оказаха губещи жокери на хидроинженера.

142

42

преди 9 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ САМО НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ИЗТРИВАЛКИ НА ЕВРЕИТЕ ОТ ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА.

141

мандраджия

преди 9 години

Мандрата отвори !!! Но, един по един да си казват чии сукалчета са, че всички са с бяло около устата, но при малко от тях това е млекце !!!!!!! ИМАЙТЕ ДОБЛЕС