25

Анонимен

преди 9 години

Тези акции се правят за събиране на пари и за нищо друго. Той тиквата ги знае тези работи, спомнете си как само жена му продаваше винетките.

24

Анонимен

преди 9 години

ZA DVA MESEZA POLIZAITE SHTE ,,ZARABOTIAT"" TOLKOVA PARI, CE SPOKOINO SHTE IZKARAT SHTASTLIVO ZIALATA 2015 G.DA RABOTIM VSICKI ZA RODNATA POLIZIA.

23

gio

преди 9 години

сега тези мишоци, като ме спрат пак ще се чудят 10 мин от какво могат да изкарат по някой лев от мен.А и само да напомня на всички, зимните гуми НЕ са задължителни, а препоръчителни т.е. не могат да Ви глобят за това стига гумите да имат грайфер. което не значи, че при температури под 5 градуса летните гуми не стават почти за нищо и добре са ги смените.

22

Анонимен

преди 9 години

Аз си мисля, че всички тези хайки, акции и т.н. са една показност, PR и нищо повече. Полицията трябва да си върши работата целогодишно, 24х7, еднакво качествено, както всички останали, които работим! Какво ще стане ако аз кажа на шефа - в понеделник обявявам акция, а от вторник до петък ще си клатя краката ?!?

21

КОШМАРА-АТАКА

преди 9 години

И ние, народът на България смятаме да направим една хайка за вълци, лисици и диви прасета на жълтите павета!

20

zeus

преди 9 години

Сега се сетих, че са пропуснали да напишат и заверка на пожарогасителя, която става всяка година и се залепя стикер на него. По тази графа поне 90 процента сме нередовни, друг е въпроса, че нов пожарогасител от магазина с лепенка в срок се оказа, че е празен, а манометъра му блокиран в средата на зеленото :)

19

Маркс

преди 9 години

Давай Боко, тия куки ще те вардят от народната любов, нахрани ги с рушвети! Тези дето гласуваха за теб, трябваше преди да го направят да си спомнят за беснеещия полицейски рекет по време на предишното ти управление. България отново е в ръцете на мврмафията, пфу!ФОКТАВКА ТИКВИ НАГЛИ И КРАДЛИВИ!

18

Анонимен

преди 9 години

пак ли ще попълваме семейния бюджет на милиционерите.

17

Пешо до 19

преди 9 години

хахахахаха е пък може да съм морж и да ми е кеф да ми е студено, а тапицериите на седалките ще проверяват ли ?

16

ген.Луков

преди 9 години

Отдавна в България хората са приравнявани с животни.Сега организират и хайки.Срамота!Зверовете са в парламента,но Господ скоро ще им даде заслуженото.***.

15

Анонимен

преди 9 години

Ще ми проверяват отоплителната система???? по голяма глупост не можаха ли да измислят, това е равно силно да ми проверяват климатика лятото :) (климатик който нямам )

14

Анонимен

преди 9 години

Стига с тоя алкохол, всички тежки катастрофи става заради висока скорост и неизправни коли, пиян с технически изрядна кола кара с 50 или трезвен с трошка с 120 .....скоростта убива, а не дали съм пил две бири или няма аптечка

13

Анонимен

преди 9 години

Срещу терора и изнудванията на кат има много просто решение - всеки път като ви спре катаджия снимате на видео всичко Като види че е сниман полицаят се преобразява и се държи нормално Полицай не може да ви забранява да го снимате на обществено място И разбира се най важното - да не нарушавате Закона И ако все пак сте нарушили , просто искайте катаджията да действа според закона , не ги корумпирайте още повече като му дадете 20 лева за да спестите 50 за акта

12

Салахадин

преди 9 години

Да се чете:До Ивановден ще го отнесете всички вие с Голфовете и Вектрите.Ще го отнесете всички вие съвестните шофьори.Може да ти видим талона с 20 години стаж, но ще те строшим за колан и ще отнемем точки.Щото трябва да отчитаме дейност!!Нашите началници искат по 10 на калпак на дежурство.Е то ясно Q7-ци и Х6-ци няма да закачаме,че са с тъмни стъкла.Каруците са забранени в почти всички областни градове ,но няма да ги пипаме.Тааа нещо такова да се чете!!!Има и още ама не ми се пише!!!

11

Анонимен

преди 9 години

И пак настана масов терор, рекет и изнудване по пътищата...!

10

Анонимен

преди 9 години

Затова всички лекари напуснаха България и нито един полицай!

9

zeus

преди 9 години

Сега си представям ченгетата как броят дали наистина в аптечката има точно 6 безопасни игли :)

8

Анонимен

преди 9 години

Значи , чиято кола изглежда като скрап, накичена е с жилетки,палки,стикери и други милиционерски тъпотии, а самият той кара без да спазва никакви правила, кара без колан,фарове, говори по телефона, децата му се държат нагло и се имат за недосегаеми, щото татю е велик простю, та той щял да ми проверява пръскалките.

7

Анонимен

преди 9 години

Дойде тиквата и пак потекоха рушфетите

6

Пътуващия

преди 9 години

В Европа т.нар. акции са акции за напомняне и превенция. В гадната *** България *** правят наказателни акции - като отчитат колко шофьора са глобили и никога не казват дали са помогнали на някого, дали ли са полезен съвет (и как да го направят като те не могат, не знаят и не искат да служат на обществото)...Ама то в България е така - стадото не иска акъл, иска сопа... Ето затова ще си играем на куче и котка с тях, защото те не искат и ние не искаме да поумнеем и да станем европейци.