19

Без илюзии.

преди 9 години

Най-големият страх на един умен мъж в леглото е да се окаже в него с изключително *** жена. Изключително тъпите мъже нямат страхове в леглото.

18

Анонимен

преди 9 години

Кармен: Що ти не се ли мъчиш някой друг като се мъчи върху теб?! Явно и ти си на принципа "работи си не ми пречиш".

17

Анонимен

преди 9 години

Имах си аз да те е страх да си ненаситен към една Жена.

16

кармен електра :)

преди 9 години

ей много злобичка и завист се лее тука, и от статията, и от коментарите. истината е, че някои хора все се "пробват" в тая област без изобщо нищо да могат. то направо понякога си е чиста мъка в леглото

15

Анонимен

преди 9 години

Най-големия страх на мъжа е леглото е жената да лежи като замразено пиле в леглото. Рядко се срещат добри любовници за съжаление...

14

Анонимен

преди 9 години

Ама що така- брояча показва 21 коментара, а като вляза в статията- нито един.Аз все пак влизам тук заради коментарите, а не заради тъпите статии, Днес.бг.

13

Анонимен

преди 9 години

За каква импотентност става въпрос?Някой път не се получило, защото работи тежък физически труд или е емоцинално обременен по цял ден гледа болни ,живи мъртви ,урина и кръв.Стерилитет е съвсем друга тема.В началото на всяка връзка,контакт нормално двама души да не могат да се наситят.Когато връзката,брака са изчерпани,нормално е да не се консумира брак и връзка.Но, не може да се говори за импотентност.Невежество!Поетесата пише,колкото да има ,какво да се чете от драгия читател.

12

Шоп

преди 9 години

Другото е изумителният термин "невъзпроизводителна способност"...

11

Анонимен

преди 9 години

За мен е изумително как в 21 век жена на години, която списва рубрика на тема "секс", бърка импотентност със стерилитет.

10

Анонимен

преди 9 години

Нека е глезена Мечка,но друго си е да си я имаш.Не всеки може да има Жена Мечка.

9

Анонимен

преди 9 години

До 10Хареса ми!

8

Анонимен

преди 9 години

До 14Грозни дебели знае, че не става за нищо импуща на всеки под път и над път.Освен,ако не е основна професия.

7

Анонимен

преди 9 години

Явно проблема е в мъжа.Ако има други връзки и всичко си е наредПо-сериозен е проблема,при яловите.Защото жената ако правила 30 аборта защото води гнил живот.Няма как да не е раждива отвътре в един момент.Нормално е една ненаситна жена в добрия смисъл на думата.Още в началото на връзката да не може да му се насисти с мъжа с който е.

6

Хорст Фукс

преди 9 години

Най големия ми страх е да не научи къде живея или да не ми разбере телефонния номер.

5

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Жените са създадени да...раждат;да им дадем тази...възможност.

4

Анонимен

преди 9 години

Сконфузната ситуация превръща Казанова в евнух,единствено ако не си се назобил с виагра.

3

Анонимен

преди 9 години

До 3Ти "кресва"?лол.

2

да да

преди 9 години

На нас ни е закодирано да искаме да сме номер едно. Да чуваме, че сме единствени, перфектни и невероятни любовници. Хм не скромно някои от нас си го знаят, така че не е нужно да го чуваме, за да се чувстваме добре, но и това се учи. Как да целуваш една жена и да я накараш да иска още и накрая да вземеш да се ожениш за нея и това да бъде края и начало. Страховете са нормални от това дали наистина любовта е вечна и дали винаги ще ми става и какво ще правя един ден без сексссссссс

1

Понякога арогантните

преди 9 години

са и безочливи. Известни са ми истории, разказани от разочаровани жени. Ако не се е получило, тя се опитва да бъде деликатна, да го успокои - казва му, че друг път ще стане, че сега сигурно е уморен и т.н.Той обаче й кресва, че тя е "като дърво", че е неспособна да го предразположи, че не е направила нещо както трябва, та затова не е станало.Държат се така, ако усетят, че момичето е още неопитно или че е достатъчно възпитана, за да не си позволи да го укори.Как да му съчувстваш на такъв ***?