140

Анонимен

преди 9 години

Идва Видов ден и за престъпната хунта от кадри на АОНСУ -създали ,организирали и изцяло изпълнили плана РАН-ЪТ за унищожаване на БГ-икономика и народ!Има БОГ!

139

мордор

преди 9 години

Не е проблем да взема един АК и да се направя на Рамбо в парламента!Проблемите ще дойдат след това за целия народ щот сме овце.Най малкото ще ни спретнат една гражданска войничка да се избием един друг.Политиците са тези които трябва така да направят,че да ни измъкнат от мизерията.Трябва да ги накараме да почнат да мислят за тоя народ!Факт, че жената се запали на това място а не другаде би трябвало да ги накара да се замислят а не да пишат по медиите, че била болна!Що снимате а не гасите ***?

138

Силата на Съдбата!!!

преди 9 години

Ха ха ха!!! И пак се изсмя на развален испански език много стария граф!!! И после продължи дълбокомислено с лек баски акцент придружен с така добре познатия каталунски диалект-Ха ха ха!!!-дори от моя замък(дето е на 3 224 километра !!!) добре се вижда че тва е НЕСКОПОСАНА мокра поръчка на ДС службите неизтребими!!!Единствената разлика е че вече се нарича ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА с конкретна антиГЕРБ цел!!!Просто намираш една откачена и я мотивираш бре!!!Случая с Емин беше същия!!!Ха ха ха-смее се той

137

Анонимен

преди 9 години

500 години оцеляхме под турско робство.25 години псевдодемокрация и евроантлантически ценности(???) са на път тотално да изтрият България от картата.

136

Силата на Съдбата !

преди 9 години

Ха ха ха-изсмя се стария граф на развален испански език!!! Такава и била Съдбата!!!И после продължи дълбокомислено с лек баски акцент придружен с така добре познатото каталунско наречие-Комуто е писано да се удави то той няма да се обеси!!!Ха ха ха!!!

135

Анонимен

преди 9 години

И как така МВР се втурна да спасява протестиращ края на миналата година да го спре и не видя собен зор, при условие, че беше здрав мъж, а една женица ги направи за посмешище? Пържола алангле дето се вика.

134

Анонимен

преди 9 години

До 163:Имате въпрос къде да живеете ли?? В Бг е прекрасно ,ако имате власт,връзки и т.н.Ако сте обратното на това, колкото по-рано напуснете държавата по-добре.Ако Ви е гадно в чужбина винаги може да се завърнете в този рай България (:,в което силно се съмнявам.

133

Ахаааааа

преди 9 години

Много различни мнения.Много хора се напъват да отгатнат защо се е случило.Много бързат и да нападат.Не се напъвайте мили съграждани,няма как да знаете защо.Понякога с месеци и години не знаем какво изживява дори човек от семейството.Мили сънародници,вие сте толкоз мили хора,толкоз състрадателни и мисля,че сте,, богат пример'' за света.

132

matao

преди 9 години

Специално следих негативните коментари на 164. Моля, хората, написали оценка минус да се обосноват и да го адресират към matao- с какво от написаното не са съгласни, за да знам къде живея.

131

Анонимен

преди 9 години

До 157Мале че неграмотен. Боже, колко мъка има на този свят. Ми като жената е нормална, а ние сме ненормални предлагам ти и на теб да станеш нормален - драскай клечката. Пък знаеш ли - може и по-грамотен да станеш.

130

matao

преди 9 години

Не мога да повярвам колко безчувствено племе сме станали. Така ли ще живеем сами за себе си? До какво добро ще ни доведе това? Такива случки не трябва да стават ежедневие, защото иначе ще се погубим - себе си и най-вече децата си. Не искам моето дете да страда от тази липса на солидарност, съчувствие, от преобладаваща агресия, липса на образованост, ограниченост, фанатизъм...

129

Анонимен

преди 9 години

До 158Още по-интересно - до събота поне бръмчеше с пълна сила... Не станаха ли много съвпаденията?

128

Анонимен

преди 9 години

Може и сама да се е запалила, ако са й дали тлъста сума , да обезпечи детето си, нали била загрижена за него, според думите на съпруга й. Може и мъжа й да я е запалил. Сиромах човек, жив дявол....Всичко ще се разбере.

127

Анонимен

преди 9 години

Как се събраха 20 фотографи и камера да снимат секунди след запалването и никой не гаси, а само снима????

126

ауслендър

преди 9 години

Призовавам всички които искат да се палят , да прегърнат поне по един депутат , защото иначе действията им са безпредметни...

125

Анонимен

преди 9 години

До ШопДа бе, защо нито една телевизия не пусна записите на коментарите на Горанов? Как така една кола спира, излиза жена в пиков час в центъра на 2 милионен град, заобиколена от полиця, гвардейци и десетки полицаи, вади туба с бензин, полива се без НИКОЙ да я спре и се запалва И НИКОЙ НЕ Й ПОМАГА? И не е като да не се случва пред шадраван с няколко стотин литра вода? Ако не е инсценировка, е тогава даже твърде много получавате и имате като народ.

124

Анонимен

преди 9 години

И как така сред толкова полиция около президентството, да не говорим днес, когато там има срещи абсолютно никой не се е опитал да я спре или да и помогне? Хмммм...

123

Анонимен

преди 9 години

Тази шайка *** ни я натикват хищните капиталист от изток и запад.И ние, понеже сме борбено племе, ги търпим, щото можем да ги изметем във всеки един момент... Айде, стига приказки. Французите са имали революция, дори смотаните американци и те, само ние вечно си траем и чакаме някой добър чичко да ни свърши мръсната работа. Плюс това, Кувейт примерно има петрол, С. Арабия също и се чудят всеки ден ламбоджинито си или поршето да изкарат, та аз викам да намерим малко петрол, за вс случай.

122

до 146

преди 9 години

Тази шайка *** ни я натикват хищните капиталист от изток и запад. Читав човек няма да го оставят да вземе властта. Никой няма да ни остави сами да се развиваме. Добре че нямаме петрол, та да ни направят и на нас някоя арабска пролет. Благодарен съм за това всеки ден

121

Анонимен

преди 9 години

До 145И защо МВР не си прави труда да търси колата?