147

Анонимен

преди 9 години

избира се м/у отговорни хора.такива,които не мислят само за себе си и партийните бизнес среди.избира се истински българин,а не такъв, дето като излезе навън и почва да ръси обиди,че матрала бил некачествен!избира се доказал се политик,а не послушник на Драгалевския *** и баш приватизатор!м/у карапантии е труден избора!

146

STAR ВИЦ

преди 9 години

Върват заедно мравката и слона. Мравката вика:"Слоне, ама как тропаме яко като вървим, а!?"

145

Анонимен

преди 9 години

И единия и другия са европейски и американски слуги ,така че разлика няма.

144

Ценен

преди 9 години

Има ли будали дето си мислят че се обсъжда "управленска програма" смехорани !!! Обсъжда се кой да захапе кокъла и кой да гризне дръвцето и къде да оредят Ивето че тя ценен кадър. Изобщо там са ценен кадър до по ценен кадър. Ама хората вместо да се палят трябва да им подпалят чергата, да им изгорят персииският килим. Опитно е доказано че "партийният дом" лесно се пали.

143

Георгиева

преди 9 години

Този Радан наистина ли се взема на сериозно?Какво самочувствие!

142

III

преди 9 години

ХРИСТО БИСЕРОВ

141

Анонимен

преди 9 години

tuk v toq sait po redno e da se pita....Mikov....Kutev....ili Mestan.....da mi qdat huq

140

Анонимен

преди 9 години

Кой става, кой не става казва народа! малко повече от един милион души от този народ казаха Борисов да е. Който не му харесва да се кандидатира, има това право и като го изберат ще има право да си осъществи идеите. Така работи принципа.

139

Анонимен

преди 9 години

НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ СТАВА ЗА НИЩО! А МАГИСТРАЛИТЕ НЕ СА КОЙ ЗНАЕ КАКВО, А ТЯХНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, ДРАГИ, И ТО СТРОЕНИ ОТ ТУРЦИ С МНОГО ЕВРО ПАРИ, А НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ ПЛАЧЕХА ЗА РЕМОНТ! Който и от двамцата да дойде, народа го очаква същата тежка, тежка и по-тежка от миналото правителство дори съдба.

138

veni

преди 9 години

A НA КОЙТО НЕ МУ ХAРЕСВAТ БОЙКОВИТЕ МAГИСТРAЛИ ДA ХОДИ ДО МОРЕТО ПО СТAРИЯ ПЪТ!

137

Иван

преди 9 години

за първия знаем със сигурност че не става, за втория предполагаме само. въобще избор стил "човекоядката" за тези които помнят за какво става дума...

136

veni

преди 9 години

ХОРAТA СИ КAЗAХA ДУМAТA !!!!СТИГA СТЕ ПИСAЛИ ГЛУПОСТИ!

135

хммм

преди 9 години

Защо няма трети отговор - " Нито един от двамата " ...

134

Do 176

преди 9 години

Вие, които не сте ***, по вашите думи...автоматично влизате в графа- Путинисти.Та...вие сте антипатични на много хора.И самото определение *** е пошло, глупаво и присъщо на пропагандната машина на Позитано и Кремъл.

133

анонимен

преди 9 години

Д-рю Топалов,всички са ми антипатични.Що ли няма и питане :Нито един от двамата ???от нови избори се не боя,те да се боят.

132

ceco cvetanov

преди 9 години

РAДAН е достоен млaд човек,беше редом до мен нa протестите всякa вечер!

131

Топалов

преди 9 години

До Радан е пич ! По-скоро Радан е пичка ! Непрекъснато е недоволен, мрънка и се муси. Когато го търсят по телефона други мъже им казва"ама не мога сега, че я няма Кунева", всички ние които не сме *** сме му антипатични - това значи , че 99,5% от българите са му антипатични, заканва са да извива ръце, всеки мъж ще ви тресне една тупаница, тоя извива ръце като ученичка. Има и още, но свършиха оставащите символи

130

Анонимен

преди 9 години

Голям избор, няма що. Но така поставен избора - ББ е по-добрият вариант. Един нагъл противен РК ще ми дойде вече прекалено много.

129

Анонимен

преди 9 години

въпросът е несериозен. По добрият политик е Кънев, но винаги се излъчва министър - председател от партията мандатоносо(ител, дори да не е непременно Лидерът й. Абсурдно е четвъртата по големина фракция да излъчи премиер особено след като тя се състои от 7 партии....

128

venturii

преди 9 години

До АнонименНе те ли е срам да петниш името на Апостола, като го сравняваш с ББ? Че какво точно направи ББ за тази държава- въведе безумни закони, закриляше и още го прави всички големи трафиканти(и получава 30% от приходите им). Фалира малкия бизнес и беше на път да стори същото и със средния. Нарече студентите *** и ги прати да стават овчари, а те и техните семейства му плащат заплатата, като данъкоплатци, срамеше България със своята глупост и наглост. Е не аз не искам такъв премиер.