19

Анонимен

преди 9 години

Жив и здрав, Митенце, щом имаш майка рускиня си ОК.

18

Е,анонимен,

преди 9 години

с големите букви.Рускиня много точно ти отговори,морякът-тоже.Това с кожените якета и кобурите го е имало приди 70-80 г,революции,антифашистка борба-Франция,България,Полша и т.н.Тюбитейката си е нещо нормално за някои народиунещо като нашия калпак,защо да се срамуваме от миналото си.Съжалявам,ама си приготви още по голямо разочарование-ей я 2018 г и отново ще има бластящо Световно първенство.

17

Митко

преди 9 години

По програмата Россотрудничество се осигуряват и стипендии за студенти и ученици които искат да учат в Русия. Аз самият съм един от тях спечелих стипендия и сега съм 3- година в МГУ. Така че не говорете глупости. След като завърша мисля да остана да работя в Русия. Защото има много възможности много повече отколкото в БГ. Освен това по програма за обмяна на студенти се посещават дестинаци като ОАЕ - Абу Даби какво да говорим повече.

16

Митко

преди 9 години

Няма смисъл да се плюе по Русия нека погледнем фактите. Икономиката на руснаците за разлика от нас се движи нагоре заводите им работят учените им работят Русия направи митнически съюз сега от Нова година той прераства в ЕВРОАЗИАТСКИ съюз. Направиха запомняща се Олимпиада изградиха инфраструктура в СОчи от 0. Проведоха Формула 1. Увеличиха територията си Кримския полуостров се присъедини към РФ. Имат програма за развитие и сътрудничество с всички народи и държави които имат интерес.

15

Грешна представа

преди 9 години

15, ти си бил само веднъж и нищо не си видял. Стотици пъти съм бил в бившея Съветски съюз, много неща бързо се променят към добро. Разликата между Русите и нас е, че ние много философствуваме, все се изтъкваме, а понякога много Българи са гола вода. Много Африкански държави ни минаха, лично се убеждавах при всяко посещение там. Като моряк съм добил представа за отделните държави и мога да преценя, че ние изоставаме, а сега сме на дъното. Благодарение на Евросъюза и нашите управници пропадаме.

14

Казасов

преди 9 години

Виждате какъв широк спектър от мнения в руската пнреса,и положителни и критични.Демокрация,и то стабилна.Иначе изборите са си избори,трябва да се пнризнаят,както това стана на много други места,знаем ги.

13

Пишете...

преди 9 години

Пишете русофобчета, пишете! Защото като дойдат тези от ИДИЛ с благословията на американците няма да можете да пишете. Друго ще правите, но затова по-късно.Изненада..

12

кой е следващия?

преди 9 години

Дните на Пороченко като президент са преброени! Кого ли ще назначат американците за следващ?

11

добряци

преди 9 години

След като западняците са такива добряци и ценители на европейските ценности, защо не изпратят излишъците си от месо, плодове и зеленчуци, риба и всичко останало забранено от руските контра-санкции, за Донбасс. За страдащото от войната мирно население?

10

тотално фиаско

преди 9 години

Пороченко доведе, вече бивша, Украйна до тотално фиаско! Армията му е разбита и избяга по бели *** от опълченците. Икономиката е пред фалит. Из страната вилнеят въоръжени фашистки банди и грабят, изнасилват и бият. Народът е гладен, жаден и му е студено. На Пороченко не му остава нищо друго, освен да се гръмне.

9

Анонимен

преди 9 години

ГЛАСУВАЛИ ЗА СВОБОДАТА! ШЕ ПАДНА ОТ СМЯХ!

8

перфидно лицемерие

преди 9 години

С присъщото си перфидно лицемерие Запада не признава изборите в ДНР и в ЛНР. Същият този загрижен за човешките права и европейски ценности Запад, обаче, изобщо не си мръдна пръста, за да прекрати чудовищните престъпления на киевската фашистка хунта в ДНР и в ЛНР - разстрели на невинни старци, жени и деца, убийства, изгаряния на живо, артилерийски обстрел, бомбардировки и всичко останало от програмата за геноцид на цяло едно население.

7

съдебно дело

преди 9 години

Аваков е заповядал клането на 02. Май в Одеса. Защо срещу него няма съдебно дело?

6

Анонимен

преди 9 години

тва и по фашистко не е било, видяхте ги по тв - навсякъде въоръжени руснаци провеждат избори, лудост! тва е демокрация по руски!

5

Алекс

преди 9 години

До Анонимен 6Да си бяхме останали с ибриците и царския лов из Лонгоз-а?

4

Анонимен

преди 9 години

Когато САЩ предприема военни операции, често без мандат в ООН - това е демократично и целия свят трябва да ги подкрепи. Когато САЩ целенасочено създава терористи (Бен Ладен, Ислямска държава) и после циври, че са се обърнали срещу тях - това е демократично. Когато обаче в Новорусия и Крим има демократично проведени избори и референдум - това е варварско, сепаратистко. Докога с тези двойни стандарти, господа?

3

Дановски

преди 9 години

Ето така се пише статия. Осветени са безпристрастно всички мнения. Поздравявам от душа жителите на Донбас със завоюваната и узаконена свобода!

2

Алекс

преди 9 години

Законни или не изборите са реалност. Мисля, че "волю или неволю", всички ще се съобразят с тях. На някои "неволю"-то ще им изяде главата.

1

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕТО Е СТЪПАЛ ЕВРЕЙСКИЯ АМЕРИКАНСКИ БОТУШ СЛЕДВА РАЗРУХА СПРАВКА -ИРАК,ЛИБИЯ,АФГАНИСТАН,БЪЛГАРИЯ,СЕГА И УКРАЙНА,КОЯТО ЗАРАДИ АЛЧНИТЕ АМБИЦИИ НА ШЕПАТА ЕВРЮХИ УПРАВЛЯВАЩИ ВЪВ ВАШИНГТОН УКРАЙНА ЗАГУБИ БЕЗВЪЗВРАТНО КРИ,СЕВАСТОПОЛ ,А СЕГА И ДОНБАС И ДНЕС УКРАЙНА Е ЕДДНА РАЗСИПАНА ФАЛИРАЛА ПОЛОВИН ДЪРЖАВА,АМА ПРЕДИ ДА СКАЧАХА КАТО МАЙМУНИ НА МАЙДАНА,ДА БЯХА ПИТАЛИ НАС ДЕТО СКАЧАХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ КАКВО НИ СЕ СЛУЧИ.