96

Анонимен

преди 9 години

По руската снощи показаха ,че наблюдател от Блгария на изборите в ДНП и ЛНП е депутатката от Атака Магдален Ташева .Браво колкото и да са малко и в България има честни и достойни политици дето не са си продали майка си и съвестта си за шарени тоалетни хартийки -долари.

95

ДЕМОКРАТИЧНА ИЗМАМА

преди 9 години

КЪДЕТОС *** ЕВРЕЙСКИЯ0АМЕРИКАНСКИ БОТУШ СЛЕДВА СЪСИПИЯ НА ДЪРЖАВАТА В МОМЕНТА ТОВА СЕ СЛУЧВА В УКРАЙНА СЛЕД КАТОЕВРЮХИТЕ ВЗЕХА ЧРЕЗ ПРЕВРАТА НА МАЙДАНА ВЛАСТТА В КИЕВ ,К,ВО СТАНА ИЗГУБИХА ЗАВИНАГИ СТРАТЕГИЧЕСКИ КРИМ ,ИЗГУБИХА СЕВАСТОПОЛ,СЕГА ИЗГУБИХА И БОГАТИЯ ИНДУСТРИЯЛЕН ДОНБАС ,КЪДЕТО ЕВРЕЙСКАТА АЛЧНА ПАСМИНА ОТ САЩ СИ ПРАВЕШЕ КРИВИ СМЕТКИ,ЧЕ ЩЕ ВАДИ В ДОНБАС ШИСТОВ ГАЗ .СЕГА УКРАЙНА Е ЕДНА ФАЛИРАЛА РАЗСИПАНА (ДЪРЖАВА) ИЗГУБИЛА БЕЗВЪЗВРАТНО ПОЛОВИНАТА СИ ТЕРИТОРИЯ

94

Анонимен

преди 9 години

До от ЮАР,,UVAGAVANITE DARGAVI"VODIAT POROBITELSKI VOINI I PODKREPIAT KARVAVATA HUNTA OT KIEV.,,UVAGAVANITE DARGAVI" POROBIHA BALGARIA I NI NAREDIHA NA POSLEDNO MIASTO V EVROPATA VI.

93

до 199

преди 9 години

Колега не сте разбрали правилно. Скелетът е бил с изпънати два пръста на дясната ръка а палецът на лявата е бил забит от задната част на таза. Това показва , че е на някой отговорен другар от софийската ***-седрастия.

92

Анонимен

преди 9 години

CESTITA POBEDA.DA GIVEE DONEZKA NARODNA REPUBLIKA.

91

до 203

преди 9 години

Другарю седерст, *** и бандити са киевската хунта. По добре си вземи хапчетата против надупване.

90

Анонимен

преди 9 години

КВИЧИТЕ ЛИ *** ДОЛНИ,КВИЧИТЕ ЛИ???/ РАЗБИРАМ ВИ,ЧЕ ВИ БОЛИ МНОГО,ЗАЩОТО НАРОДА НА ДОНБАС С ТОВА МАСОВО ГЛАСУВАНЕ ПОКАЗА НА ЦЯЛ СВЯТ ,ЧЕ ТАМ НАРОДА НЕ ПРИЗНАВА КИЕВСКАТА ЕВРЕЙСКА *** КОЯТО ЗАПОЧНА ДА ИЗБИВА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ,СНОЩИ ГЛЕДАХ НОВИНИТЕ ПО РУСКАТА ПЕРВИИ КАНАЛ И ХОРАТА КОИТО ОТИВАХА ДА ГЛАСУВАТ В ДОНБАС ВСИЧКИ ДО ЕДИН КАЗВАХА МЪЙ ДОНБАС НЕ ДАЙОМ-НИЕ ДОМБАС НЯМА ДА ИМ ДАДЕМ.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО *** *** ДОЛНИ РУСНАЦИТЕ СА НЕСЛОМИМ НАРОД

89

Умно

преди 9 години

Захарченко събра 81% от гласовете в ДНР...и правилно....никой не може да постигне успуха на бащицата Путин....над 80%

88

от ЮАР

преди 9 години

*** болшевишки номера. Никоя уважавана държава не признава тия измислени избори. Бандити и рекетьори под похлупака на КГБ. ***!

87

Ню ланд

преди 9 години

Как беше: "*** the EU".То "Нова земя", "Новорусия"... доста са сходни.

86

Анонимен

преди 9 години

2514 година подводни археолози в Черно море са открили странен скелет с чугунени ботуши и в още по странна поза: пелеца на едната ръка между зъбите , а палеца на другата между тазовите кости.Предполага се че скелета е на един от последните *** на днесбг.

85

Анонимен

преди 9 години

Кой пръв наруши законите и направи нова държава, гара разпределителна за наркотиците си ?! Щом може за тях, значи може и за други !

84

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До чугунолеярЧугуните сте вие - слугите на Новия световен ред !Мозъците ви са толкова промити, че не виждате очевАдни истини !Ние ви даваме доказателства и аргументи ежедневно, а вие само повтаряте едни и същи заучени фрази от миналото.Светът се развива , нащастници !Вашата някога модерна САЩ днес е мразена от 99% от човечеството.Вие, сте демоде, а не тези, които симпатизират на Русия и руснаците !В Русия е бъдещето ! Вие сте минало ... :)

83

Анонимен

преди 9 години

1917-та ги правят превратите ПАК същите - Ленин го натресоха с блиндиран вагон от Швейцария , но кауните и пауните са пушили в час по история а сега държат яйцата на Бардак оБезиянски.

82

Анонимен

преди 9 години

Абе тиквеници, я ми кажете какъв е начина да се промени една порочна държавна машина? С какво вашите маймунски идоли са по добри? С това че удавиха половината свят в кръв ли? Това ли е ви демокрация? Този път ударихте на камък, скоро ще стане една година откакто зверски избивате невинни хора. Една шепа народ ви направи смешни!

81

Анонимен

преди 9 години

Да не може на кой му кефне ПРЕВРАТИ да прави , да обстрелва градове и села и да извършва ГЕНОЦИД.Пиндоските намера вече не вървят, а за жалките пари които взимат УСА троловете и зомбита , ТЕ същите след време страшно ще съжаляват.

80

до чугунолеяр

преди 9 години

Но защо в Бг има толкова свидомити и зомбирани , ами просто "ГЛЕДАНЕТО на ТВ е ОПАСНО за вашето здраве" и като добавим тоталната инф. атака в инернет всичко си идва на мястото.Федерики Могерини обяви че мира в Урина е застрашен от представяте ли си ИЗБОРИ !!!Връх на демагогията , УСА и ЕС - на бунището.

79

do 162

преди 9 години

Кой ти плаща да ги пишеш тези работи бе мерзавец долен!? Какъв добив на газ?Ти нормален ли си?

78

Поп Грую

преди 9 години

До ГубинЧе за какво й е на Русия Южен поток? Не виждаш ли, че Европата скръцна със зъби на хохлите и не само, че ще плащат като араби, ами и на по-високи цени. За какво им е на руснаците да играят с български ***? И откъде ще внасяш газ? От Норвегия? Айде, нЕма нужда!

77

Анонимен

преди 9 години

"ЕС и ОССЕ обявиха, че няма да приемат резултатите"На ДНР едва ли им пука, че шепа еврогейчета не признават нещо, което вече е факт.