64

бай Чичо

преди 9 години

след изборите - държава, признание от Российската федерация, след това договор за взаимопомощ - икономическа и военна, влизане в таможенный союз и преместване на танковите подразделения от руската западна граница на западната граница на Новороссия. останалата Украина през зимата продължава свободното падане и догодина напролет - масови вълнения, бунтове и повторение на сценария от Одеса до Белоруската граница. Не бих купил украински ценни книжа, след година може да и няма на кого да ги предявя

63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 98Страшен мислител си, Другарю!Те затова така някои случайници, попаднали във властта, с години обработваха тройкаджиите, за да могат СЕГА да се изказват като Теб.Защото най-лесно се манипулира някой, който има само 3 клетки от сивото си вещество, щото толкова му е дал Господ!Аз не искам да ме управляват крадливи ***. Ти аоко искаш - решениеето е твое.

62

st

преди 9 години

сравняваше запасите от въглища в Донбас с петролните резерви на Обединените арабски емирства и обещаваше на пенсионерите пенсии, които ще им позволят да ходят на сафари в Австралия.ХЕХЕХЕХХЕХХХХХЕХЕХХХ

61

Анонимен

преди 9 години

Демокрация, като власт на народа, никога в историята не е съществувала, не съществува и сега. Това е мит, подобен на този за комунизма, създаден за да могат умните /винаги малцинство/, да яхат тъпите /винаги мнозинство/.Днес вече този мит започва да пречи на нормалното управление и функциониране на държавите и обществото. Даде се на масите неконтролиран достъп до информация и те започнаха да си вярват, че наистина могат да имат достъп до реалната власт. Това трябва да спре в името на прогреса.

60

Бранник

преди 9 години

93 Ако си под въздействието на алкохола простено ти е, но иначе си противоречиш тотално. Комунизма кой ви го изврати в сесесере- то? И още нещо демокрация с бивши комунисти и ченгета прави ли се и къде е успяла? НИКЪДЕ по света

59

Анонимен

преди 9 години

Браво на тези хора. Изритаха евроамериканската колонизация и сега с право се гордеят. Сравни с БГ ....

58

ха ха ха

преди 9 години

паздрав за западните партньориhttps://youtube/watch?v=uHsjrcOoHkM

57

4oko

преди 9 години

Гьобелсите и да напишат как пък другите "сепаратисти" от Крим посрещнаха Путин. Стотици хиляди "анексираини" викаха с цели гърла в един глас: "СПАСИБО!!! СПАСИБО!!! Путин не може да започне речта си... Слава России ! Слава Донбасса!

56

Анонимен

преди 9 години

Какви наблюдатели от Европа? Не ставайте смешни! Наблюдателите от Европа са национални предатели от Атака или крайно дясната унгарска Йоббик. Това не са никакви официални представители на Европа, а кремълски ***!

55

Бранник

преди 9 години

87 аз не се притеснявам, който рита го ритат по главата разбираш ли, та същото и с мускалите ти загубени

54

Hahaha

преди 9 години

Do 83: Abe ti da ne si ot nqkoq ruska provinciq, koqto narichat "Franciq".

53

Бранник

преди 9 години

От демокрацията по- добро не е измислено, но вие в москалия всичко извращавате, дори християнството помилиционерчихте

52

С-500

преди 9 години

До БранникТебе москалите ако те добарат ще те ритат до Камчатка на почивки .Дано не прекалят с водката ,та да не отнесеш и нещо друго.

51

Личен номер

преди 9 години

До БранникВикаш, не е като демократичната помийна яма.

50

Бранник

преди 9 години

до 86 прочети какво съм написал за вас в 85 пост, естествено е да хочеш водка

49

Анонимен

преди 9 години

До БранникИ аз искам.Водката им е качествена!

48

Бранник

преди 9 години

гледам колко *** са русофилитиците и се радвам на тъпотата им, айде слава на *** ви:)))))))

47

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен83Е ,то ние тук само това знаем ,да плюем и да пикаем.УСПЕХ НА НОВОРОССИЯ! ВЪН ФАШАГИТЕ И БУРГЕРИТЕ ОТ ДОНБАС!

46

Бранник

преди 9 години

москалите ще маат цяла зима зеле с водка, пфу

45

Анонимен

преди 9 години

Държава в която с автомат те карат да вършиш каквото и да било не струва. Не давам 5 стотинки на нея и и пикая на знамето.