10

ПАНИКА

преди 9 години

Никой нищо не може да спаси ,най малко пък депутатите,Руснаците си взеха парите и сега тези не могат да дадат адекватен отговор къде са парите,не смеят и правителство да направят,имитират разговори и са като наакани от страх,нервите на президента не издържаха и хвърли репликата ,че Путин води политика от 19 век,ако е така то нашите продажници водят политика от трети век,мат са,матирани със един ход,сега се чудят да бягат или да останат,а да им е честито на васалите

9

Виждащ

преди 9 години

Не е смисъла САМО ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ ГАРАНТИРАНИТЕ ПО ЗАКОН ПАРИ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ В КТБ!Има още един смисъл спасението на КТБ - да се ИЗТЕГЛЯТ В ЗАЕМ ПОНЕ ОЩЕ ТОЛКОВА ПАРИ ДОКАТО Я СПАСЯВАТ, ПАК ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА!ЯВНО Е, че този който поръчва МУЗИКАТА В ПАРЛАМЕНТА, не е никой от АРТИСТИТЕ ТУК!/както ни обясняват по телевизията/А Е, ТОЗИ КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ - да ги вземат уж местните артисти, а те не могат нищо без благословията на ДАВАЩИЯ ПАРИТЕ!ДАВАЩИЯ иска ХОРАТА да изплащат ГОЛЯМ ДЪЛГ!!!

8

niko

преди 9 години

МЕнда и останалите от бюджетната комисия вчера станаха за резил - не БНБ! Хората от централната банка си знаеха нещата много добре, но това е все пак "бюджетна комисия". Не някаква друга - тоест би трябвало там да се знаят всички финансови термини и да се говори на финансов език - НЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ. А сега те щели да задължават БНБ??!! Те чуват ли се изобщо какви ги говорят тия? Нека оставят специалистите да оправят нещата - така както ги виждат. Нали именно те направиха всички анализи за КТБ?!! Оставете ги да работят нормално. :(

7

?!?

преди 9 години

Жалко за паметта на Пламен от Варна! Такива момчета дали живота си за справедливост, не трябва да има такива саможертви повече. Душманите вече ги знаем кой са!

6

Иво

преди 9 години

Политиците са виновни за ситуацията с КТБ. Никога политиците не трябва да се опитват да си навират носа в работата на Централните банки!

5

читател

преди 9 години

Те опитват да скрият кой е получавал пари. Доста политици ще лъснат с кредити от КТБ а това не е редно да се знае от простолюдието.

4

...

преди 9 години

Ей, НАШИТЕ ХОРА ПРИБРАХА ПАРИТЕ, сега народа да плаща! Ей! Както не веднъж съм казвал НОЖА И БЕСИЛОТО САМО ОПРАВЯТ ТИЯ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ! това сичкото дето от 25 години е на власт барабар с РОДИТЕ им, до 9-то коляно, требе от там да мине инак оправия нема! И искам да подчертая, че такова нещо е направил и един Български Хан навремето, така, че нема да ни е за пръв път!

3

КОЙ?

преди 9 години

Кои са тези икономисти, освен тази които явно имат интереси там. Кой нормален дори да не е икономист няма да каже, че идеята да променяш ад хок закони за една банка, при това такава, която няма шанс за спасение е или малоумно, защото това не може й помогне по никакъв начин, или престъпно с умисъл. Както каза един икономист тази промяна е равносилна да промениш закона за гравитацията или за динамиката :)) Стига сте протакали, приключвайте с банката, за да може да се получат спестяванията!!

2

Анонимен

преди 9 години

Нали от 25 години ни повтарят "По-малко държава , повече частен бизнес", нали затова продадоха БТК, Тоците, Мините , Тецовете и пр. Сега каква помощ от даржавата, ами че държавата това сме ние, с нашите данъци т.е. нашите си пари ?!

1

vesko02

преди 9 години

Ами да ,постоянно търсят консултанти,които само срещу няколко милиона от останалите неоткраднати пари дават ценни съвети, и така докато се свърши съвсем.