24

до 20

преди 9 години

*** са избили пак толкова, само че не за 3 години, а за някакви си 5 месеца. И това са само официални данни.По неофициални - към 30 хиляди. Кой знае колко още принудени да живеят остатъка от живота си в мизерия.Бай ти Сталин е знаел точно къде да удря и кой да гризва дръвцето. Имал е опит. И е имал повече изгода от послушни ***, отколкото от мислещи и знаещи. Българската интелигенция е била обезглавена през кръста тогава.

23

Do 25

преди 9 години

Абе, я се скрий, комунист!Отивам при Путин. Да видим дали и там ще отидеш без виза.А ти как мислиш, че се получават тези заслуги, за които говориш?Ей така, за хубавите ни балкански очи, изведнъж на нас всички привилегии.Да живееш цивилизовано и европейски се искат усилия, мисъл и мъдрост.А не като вас, само да плюете по Европа и да мечтаете за путинско газово иго.

22

Анонимен

преди 9 години

Войната е обявена формално под натиска на Германия. България не е изпратила нито един войник да се бие срещу Американците, българите не са убили нито един американец. Но американците и тогава се били страхливци, могат да се бият само с цивилни - избиват няколко хиляди български деца чиито тела са разкъсани на парчета по софийските улици от американските бомби. Тези разкъдани деца не са обявявали война на Американците а ние вдигнахме в София паметник на убийците.

21

Анонимен

преди 9 години

2014 година границите в България са затворени, а българите - граждани на ЕС са третирани като крепостни селяни от техните презокенаски господари американците и нямат право да пътуват в Америка, а господаря може да влиза и излиза съвсем свободно когато си иска при ***. Дори през турско робство раята са имали право да пътуват в Истанбул и в цял свят свободно.

20

Анонимен

преди 9 години

На 13 декември 1941 г. Царство България обявява война на САЩ и Великобритания.На 5 юни 1942 г. САЩ обявява война на Царство България.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11 ..през 80те години на миналия век,разказвах на французин ,че не ни пускат без открит лист до втора гранична зона...неее..това не го вярвам ,вие си измисляте та това е пълна глупост.Предполагам вече си чел за събитията по нашите граници.Сто % убитите са от вътре навън....парадокс ,нали

18

До 16

преди 9 години

Колега, на тези каквото и да им обясняваш, на тях гена им е сбъркан вече.На тях истината ще им е пред очите и пак ще я отричат.

17

Анонимен

преди 9 години

Сега ще изскочат платените червени драскачи и ще ни обяснят как това е пропаганда на *** и САЩ.

16

Анонимен

преди 9 години

И тук трябва

15

до 3

преди 9 години

Не виждам какво му е идиотското, при положение че през 1944-1945 г. в България ***-пионки на Москва са убивали и за много по-малко, като например за карикатури на Ленин. Въобще, *** ли си - очаквай абсурди! Била ли ти е държавата комунистическа някога, очаквай абсурди още мнооого време! Като например -русофили, забравили като че ли коя страна е дирижирала зверствата на "народния съд" у нас след ВСВ.

14

Анонимен

преди 9 години

и тук така трябва - иначе оправия йок!

13

10

преди 9 години

До демократ 2Въобще нямаш идея какво се случва както в Русия, така и в Украйна.

12

Стар комунист

преди 9 години

Така трябва, браво на другарите. А не като нашите дето жалеха навремето и после видяхме какво стана.

11

?!?

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Илюминатите искат да "завладеят" Северна Корея? И защо така?

10

Анонимен

преди 9 години

Айде бе, екзекутирали за женкарство и гледане на сериали, съвсем ни вземат за ***. Всъщност хората вече са с толкова промити мозъци, че има и такива които вярват. Но факт е, че Северна Корея присъства редовно в медиите със много примитивно очерняне. Явно някой доста се страхува.

9

stams

преди 9 години

Мила редакция,от името на Вашите читатели благодаря за ежедневното ни осведомяване за тежкия живот на хората в КНДР. За къде сме без вас! Напред към нови демократични висоти, да изградим светлото капиталистическо бъдеще!

8

Анонимен

преди 9 години

*** мазната *** е тоя жълтур!

7

поправка

преди 9 години

Пхенян е град и не може да екзекутира хора!Хората ги екзекутират други хора!

6

До № 3

преди 9 години

Няма нужда да се дереш с пълен глас. Русия ще си живее и без твоите пожелания. По-добре помисли малко за България.

5

Атанасов

преди 9 години

Тоз закръгленият бузко трябваше да направим служебен премиер ... щеше ни оправи за 90 дни:)