16

Анонимен

преди 9 години

ТО ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ, УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ!

15

Орговор

преди 9 години

До десен секторнищо не си разбрал "десен сектор"! НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ !!!МИСЛИ ПОВЕЧЕ И ПИШИ ПО-МАЛКО !! Няма да ми стигне времето да ти обясня колко си *** !! А ТЕЯБВА ЛИ ?? :)

14

десен сектор

преди 9 години

До Виждащия....Нали това ти обяснявам,такива си ги избрал,има една банална поговорка:глас народен,глас божий.....*** народ-Слаба държава,така ти се пада,ти си заслужаваш последното място във всички статистики...ти си избра Бат сали,ти избра доган и местан,ти избра бсп винаги във власта от началото на прехода а сега мрънкаш че си най беден и изчезващ в Европа....така ти се пада

13

Факт

преди 9 години

Всички политици от ГЕРБ реват, че има неотложни неща за решаване, а в същото време ГЕРБ протака както свикването на парламента, така и съставянето на правителство. За сравнение след изборите на 12 май 2013 имахме правителство на Орешарски на 29 май 2013 и то с мандата на втората партия, а не на първата, както се очаква да бъде сега. При същите срокове след изборите на 5 октомври 2014, трябваше да имаме правителство на 15 октомври 2014, но ГЕРБ реши да върти някакви далавери и протака.

12

Отговор

преди 9 години

До десен секторО, не се притеснявай!!Ти да не мислиш, че само ти имаш вина колко си *** :))И учителите и родителите ти имат вина... не си само ти :)))))))))Всички за взаимосвързани в тази реалност - нищо не е изолирано и самоопределящо се!

11

Анонимен

преди 9 години

Уж президентчето и Борисов подклаждаха общественото мнение и протестите, като призоваваха за бързи предсрочни избори, а сега когато това се случи и резултатите са ясни нещо се ослушват и бавят топката.Нали имаше неотложни и нетърпящи забавяне въпроси които трябваше да се решават.И Борисов с неговите варианти за съставяне на правителство пак не може да надскочи себе си - всеки ден различно число и различни варианти.Само и само да каже ,че е направил всичко но другите не са се съгласили,т.е причината не е у него.Че да вземе да предложи приемливи и за другите партньори варианти.

10

Българин

преди 9 години

"Президентът започва консултации за бъдещата власт"Четиво за наивници.Тези "консултации" се правеха още с формирането на кабинета "Орешарски"Т.н. президент сляпо изпълнява заръките на българските и зад океанските си господари.Но това е нормално за един бивш комсомолски секретар.

9

Щерев

преди 9 години

Как не ви е срам да обиждате Българския Президент избран от българския народ.Та вие сте престъпници според българските закони.Който не му харесва в България и му харесва ***.Да заминава в Русия.

8

недоволен

преди 9 години

Какво се размотават тези палячовци, цял месец вече няма правителство след изборите, а има неотложни въпроси за решаване в държавата. От тяхната безотговорност държавата затъва с всеки изминал ден.

7

Анонимен

преди 9 години

vlasta na oligarhiata,demokraciata e za bednite koito glasyvat za bogatashite kato tozi i ostanalite paraziti da im dadat vlast pari zaplati ,ilizia za obiknovenia chovek potanal v mizeria obeshtania laji.za po dobar jivot.

6

ВИЖДАЩ

преди 9 години

До десен сектор - МИСЛИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПИШЕШ !!!!!!!Омразен дълг - Три са нужните условия, за да може един дълг да се определи като омразен:1. Правителството трябва да е сключило дълга без знанието и одобрението на гражданите.2. Парите трябва да са използвани за дейности, от които гражданите не са се възползвали.3. Кредиторите трябва да са знаели за тази ситуация, но да не ги е интересувало.КУПЕН ЛИ СИ ИЛИ СИ *** ???

5

Анонимен

преди 9 години

***,изпра ли,че си се наредил за снимка с мъжете?И това недуразумение е главнокомандващ?Мистър Бийн изглежда по-добре!

4

десен сектор

преди 9 години

Нестане ли вота Задължителен,винаги ДПС ще разпределя порцийте във власта а БСП пак ще си бъде първа или втора политическа сила както винаги,за това ще си останем на дъното......после да некажете че САЩ,ЕС и Еврейте са вйновни....според мен народа ни е политически глупав и неграмотен,както и много ***

3

Анонимен

преди 9 години

аз си мисля, че този е за консултация при психиатър и никакви други консултации не бива да му се разрешават

2

OMG_Lucker

преди 9 години

Тоя *** какво пак го бутате в новините?

1

Истината

преди 9 години

Избори на 5 октомври 2014 и започване на консултации при Плевнелиев чак на 31 октомври 2014 - това само ГЕРБ може да го направи, а през това време ГЕРБ краде ли краде чрез служебното си правителство. Ясно е, че консултациите при Плевнелиев трябваше да започнат още на 6-7 октомври, както и че трябваше или да има ново правителствио или вече да е насрочена дата за следващите предсрочни избори, но ГЕРБ протака. Това е един пропуск в Конституцията - сроковете, в които Плевнелиев трябва да действа.