32

rom

преди 9 години

e tova si e giayrska my rabota ; xem prost pak i neskoposanik,xak my e!!!!!!!!!!

31

Peter

преди 9 години

Нека на всички наричащи себе си фенове с едничката идея да хвърлят бомби и да правят мелета , това да е за урок ! Не го съжалявам , защото определено сам си го е направил и никой не му е виновен на тоя безмозъчния плазмодий !!!

30

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше откъснала ръката му, щеше да откъсне главата на някой друг. Така че не го жаля хич.Що на мен не ми откъсне бомбичка ръката? Щото не ходя да се млатя по мачове като ненормален!

29

egoista

преди 9 години

до 27само да не искаш да отворим благотворителна сметка за това камикадзе ,днеска бомбички а утре БОМБИ

28

Никоомен

преди 9 години

Е,като е на 21,дай шапка да му свалим и да му се възхищаваме,че геройски е пострадал,докато приготвя бомба да я метне я по полицай,я по някой фен на другите? Преди години един такъв уби момиче в София.Сега да си носи последствията и ако оживее,да го размятат като *** из всички стадиони в България,да го видят всички.Никакво съжаление за такива,каквото е търсил-такова е намерил!

27

Бай Иван

преди 9 години

Това, което човек сам си направи и Господ не може да му го направи....В БГ така нар. футболни фенове или още по-глупавия им вариант - ултрасите (без значение от кой отбор) отиват на футболен мач с няколко цели: да се хвърлят бомби, да се псуват полицаите и по възможност да се сбият с тях, да се сбият с феновете на противниковия отбор и т.н. Какво общо има това с футбола остава пълна мистерия. Естествено не всички фенове са такива, но тези, които седят в секторите зад вратите представляват това.

26

Discovery

преди 9 години

До 27:На 21 принципно се предполага, че акъла вече трябва да ти е дошъл. Щуротии съм правил между 7 и де да знам 19 годишен някъде... после вече взе да ми вдева главата, че с някои неща шега не бива, включително и с карането на автомобил. На 21 вече следвах и учех и не правех золуми по стадионите и не хвърлях бомби.

25

egoista

преди 9 години

който нож вади от нож умира , е казал народа по добре неговата ръка от колкото на някой невинен

24

до 27

преди 9 години

Да, правил съм глупости, но премерени, не съм правил самоделки в мазето си със сигурност. А като ти гледам "езика" май ти си озлобеният.

23

Левски Вековен!!!

преди 9 години

Дано се оправи момчето. Трябва наистина нещо да се промени.

22

....

преди 9 години

Да *** всички драскачи, нещастници смешни. Момчето е на 21, бе загубеняци! Спомнете си вие на 21 какви щуротии сте правили...да ми се радват, че момче си е изгубило ръката, еб*х ви в озлобените пропадняци.

21

Анонимен

преди 9 години

Prigotvql e bomba, da narani nqkoi nevinen chovek, koito sled rabota e reshil da pogleda mach i razpusni ot ejednevniq stres!

20

Анонимен

преди 9 години

"Ръката беше като раздробена и приличаше на празна гумена ръкавица"Съдейки по действията му, май в главата е като празна гумена ръкавица.

19

AHТИМУТРА

преди 9 години

Важното е, че момчето сега ще си има нов прякор: Радка Пиратка!

18

AHТИМУТРА

преди 9 години

Правенето на самоделни бомби е изкусен занаят и не е за аматьори!!!За съжаление точно тея дето ходят по-мачовете точно те са последните които трябва да се занимават с толкова прецизна работа!!!

17

Иван

преди 9 години

Гнусни злобни мижави, жалки твари, радвате се, че момчето е останало без ръка. Вие сте ***!!!

16

БНА

преди 9 години

Хванатите с бомбички ,директно да ги пращат в армията.за.2 години да стават.сапьори.

15

AHТИМУТРА

преди 9 години

Не си играйте с бомбите!!!Ние като ненормални трима се бяхме събрали да запалим една пиратка от тези по дебелите щото беше угаснала и като гръмна бяхме точно единя глух другия ням а третия сляп!С боеприпасите шега не бива!!Една малка пиратка от зелените е достатъчно силна да пръсне стъклена дебела бутилка на малки парченца какво остава за по-голяма!

14

Анонимен

преди 9 години

Горкото момче дано се оправи. Иначе повечето запалянковци избиват комплекси. Чувстват се силни с тълпата.

13

Анонимен

преди 9 години

Поредният некадърен ПРОВИНЦИАЛИСТ.