72

Анонимен

преди 9 години

Как хубаво са се подредили на снимката...като за разстрел.

71

волен е мангал

преди 9 години

Никога няма да забравя как се криеше под масата турското ***. Е сега го гледах и пак се смях. Тоя е пълен въз.

70

Анонимен

преди 9 години

Шпионите на ЦРУ .. с изключение на Атака..

69

докторa

преди 9 години

Aтaкисти, брaтя четници и революционери, вие тотaлно окупирaхге мрежaтaКлaти се кaто Фидосовa нa скейтбордОзурпирaли сме всички основни виртуaлнин водорaздели и то не без Божия воляТукa зa нaс вече е тясноДългът ни принуждaвa дa зaпочнем вече делa по оргaнизирaне нa нaроднa революция и дa събирaме възстaнието!!!!

68

Нийлс Бор

преди 9 години

Волен днес бе кaто еднa стрaннa мaшинa, която го нaцепи нa всички псевдо-политици кaто реaктор нa aтом !

67

Анонимен

преди 9 години

"Партийните лидери демонстрираха съгласие, което стените на Народното събрание рядко виждат. Всички, без Атака, обявиха, че са готови да застанат под различна форма зад бъдещото правителство и с подкрепата си да гарантират стабилност в държавата."Руската марионетка Сидеров не иска да има стабилност в държавата. Целта на бАТАКА е да дестабилизира държавата, доколкото може. Руснаците нямат никаква полза България да е стабилна, те искат да сме като Украйна.

66

Анонимен

преди 9 години

Аз се радвам на това, че видях едни посмерили се политически лидери, на това , че поне казват,че са готови на компромиси в името на това да работят заедно. Поне има малък напредък към по добро.

65

БГ

преди 9 години

Гордостта на ибрикчиите от ЮРУШ е да бъдат депесарски ***!Сега отноео юе бъдат с ДПС, но този пък и като опозиция!Една съдба!!!Да живее България!

64

Анонимен

преди 9 години

Как така подкрепата за атака расте с часове, а резултатите за атака намаляват с часове бе ...!

63

Анонимен

преди 9 години

Видях едни хора, доволни, че са се намърдали в НС. Позастарели дами демонстрираха странен сексапил и пърхаха като волни пеперудки на фона на проблемите и кризата. Начело с Кунка ! Тя така се развъртя и гастролите и напред - назад към трибуната накараха на бай Вежди да му светнат зъркелите и по едно време взе да върти куйрук към нея. Само Цецка се разработи.Другите го удариха на живот!

62

zz

преди 9 години

ГНУС МЕ Е !!!

61

до optimist

преди 9 години

$Приятели! Само Атакисти ли останахме тук?$- Вие винаги такива сте си били облизахте *** на Бо.Бо. Се Ст , Лю.Ме и Пу. Да живее русия , че плащат само в доларе.

60

правда

преди 9 години

Най-накрая се събраха всички партии около каузата "ще работим за нашето благо без да разбере народа.....обещаваме че няма да си издаваме далаверите".

59

Лес

преди 9 години

След първоначалното внимание, в залата настъпи шум и при речите на ПФ и ББЦ вече никой не слушаше. Волен въдвори тишина с кротките си богоугодни слова за плодородие и толерантност между народите! Всички, заедно с амбасадорите притихнаха и се просълзиха от умиление, Плевнев изглеждаше като поставен в тенджера под налягане, а цялото БСП почти видя на живо как електората му се губи в облака на Воленовите думи...

58

Бънди

преди 9 години

Съединението прави силата. Хубаво е че партиите се обединиха, но за какво? За да слушкат от ЕС заповеди, от НАТО и да правят някакви безумни реформи, които ще доведат до едно нищо. Как няма да се обединят, като ДПС искат да ни потурчат, ГЕРБ И РБ искат да ни продадат на Европа, а ББЦ, АБВ, ПФ са толкова жадни за пари, че нямат търпение да сучат от държавната цицка. БСП са уморени и не могат да направят нищо. После защо гласувам за Сидеров.

57

Анонимен

преди 9 години

На снимката са точно 103! Останалите май много рано натиснаха евтините кюфтета!

56

св. Георги

преди 9 години

С нами Богь !

55

Леле че народ

преди 9 години

Нещо на ББ тройната колаициика нема да се получи Един от ПФ е заявил че не е подкрепил Цачева и че няма да подкрепи кабинет с Борисов премиер Кво стана ? Не стига,че ББ с триста зора събра 2 патерици а сега нещо се получава че вместо да мине на косъм,ще мине на много тънък косъм Стига още някой от РБ или ПФ не гласуват против кабинет на ББ премиер

54

от 123

преди 9 години

До 75Надеждата за Емиграцията ни държи

53

Анонимен

преди 9 години

До 123и на мен *** направи впечатление. Епохата принадлежи на некадърните и неспособните. Има ли нещо свято и чисто за което земята да ни държи върху себе си.