11

Анонимен

преди 9 години

Никой не пита колонията България какво иска или не иска....Ще фалират още една-две банки и ще си вземат пак парите...

10

Питанката

преди 9 години

Да, много интересна статия. За критерия се казва, че плащането е на база растеж. Това озачава ли, че нашето чувство за криза и нулев растеж са субективни. Или се гледат манипулираните данните от НСИ, което се оказва автогол.

9

Анонимен

преди 9 години

Имайте впредвид, че ако България фалира (което е на път да се случи) никой няма да си помръдне пръста за нас. Така както не си го помръднаха в средата на 90-те, така и сега. За гърците изляха десетки милиарди, за Украйна изливат милиарди, но за България никой няма да си мръдне пръстчето - ще ни оставят да си умрем като кучета.

8

БАЙ ГЕЧО

преди 9 години

Вие не разбрахте ли че европа се гаври и подиграва с нас!?!?! Съсипаха ни държавата, крадат ни като за последно и винаги ни мерят с двоен аршин - за гърци може, за българи не може та даже и трябва да додават!!! Какво е това?!?! Това си е направо плюнка и шамар по лицето ни!!! Направиха ни още по-бедни и послушни, търсят ни само за мръсната работа да вършим, да ни глобяват и да си бършат чипиците у нас!!! Това си е направо ИГО!!! НЕЗАБАВНО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ БРАТСКА РУСИЯ!!!

7

Ще плащаме, споко!

преди 9 години

Щом Пръмова - Кунева, мадам "ЙЕС" - я готвят за външен министър - тя на всичко е съгласна.Цели реактори затвори, та за едно плащане ли?

6

ИСТИНАТА

преди 9 години

ХАХАХА, Аз като пеех на мой познати-абдали, че западнала юропа ни присъединиха като заден двор за отпадъци и нашествия, те ми се смееха и още ми се смеят! Ха да видим смешно ли е?!?! Унищожиха ни икономиката, производства, земеделие ... ВСИЧКО и ни превърнаха в КОНСУМАТОРИ! Сега и да довнасяме пари в бюджета им, за да може такива като гър4улята да рипат сиртакито и да им опрощават кредити за МИЛИАРДИ!!! Веднага референдум и излизане от ЕС...колкото по-скоро, толкова по-добре, ина4е загиваме!!!!!

5

Demos

преди 9 години

Така е. Колониална България ще даде парички, както винаги. Естествено няма да получи нищо в замяна. Е..ати тъпата страна и тъпите овце, които я населяват!!!

4

Статиста

преди 9 години

Викате ЕС е добре за България, а?Правата на геевете - check.Вноските - check.Отпор на Русия - check.Правата на Българите - missing.

3

Аристотел

преди 9 години

За да оцелее Европа, Европейският съюз трябва да падне!

2

крайно време е

преди 9 години

А Българите искат да излезнем от ЕсКенефа!Болен здрав носи!

1

L.

преди 9 години

Тя Европата вече достатъчно изнесе покрай печалбите на клоновете в България. Да не им приседне се притеснявам.