23

До 18

преди 9 години

Не дърпай дявола за опашката! Не им трябва много, а са ти прочели поста, а са го наложили!

22

Анонимен

преди 9 години

Кремиране му е майката ,тия глупости със заравяне , паметници , плочи , цветя и какви ли не идиотщини са напълно безсмислени и безполезни !!! Кремираш и пепелта, ако си толкова привързан си я държиш в една урна във витрина , ако пък си свободен дух разпръскваш я в морето или на някое поле / може и гора / и ти е мирна главата !

21

Анонимен

преди 9 години

ОЩЕ ЕДИН МУТРО-КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕЗУМЕН ЗАКОН. А ЗАЩО ДА НЯМА И ЗАКОН БЛИЗКИТЕ НА УМРЕЛИЯТ ДА МУ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ ЗАСТРАХОВКИТЕ И ОСИГУРОВКИТЕ? ТА НАЛИ ТОЗИ УМРЕЛИЯТ Е ЗАКОПАН НА ТЕРИТОРИЯТА КОЯТО Е СОБСТВЕНОСТ НА МУТРО-КОМУНИСТИТЕ? КАК МОЖЕ БЕЗ ДА СИ ПЛАЩА ДА СИ ЛЕЖИ ПО ГРЪБ В ГРОБА БЕЗ ДА ПЛАЩА. А МАДЕ!!

20

Фундукя

преди 9 години

От Община София решиха да въведат още една нова глоба - от 100 до 250 лева за неподдържани гениталии. Растителността около гениталиите трябва да бъде редовно подрязвана с тример и оформена според одобрени от Общинския съвет проекти. Проверките ще се правят със съдействието на полицията, която както е известно от последните събития вече е започнала проверки на гениталиите и дори е арестувала някаква студентка нарушителка. При повторно нарушение глобата ще бъде от 500 до 1000 лева.

19

Анонимен

преди 9 години

Гербаджиите =ГРОБ!

18

ттт

преди 9 години

Нека да дадат абсолютно ясно определение на неподдържан гроб! Ако е прекопан и засят с цветя и е поникнала точно една тревичка, това неподдържан гроб ли е? Ами като започне един пролетен дъжд тихо, кротко цяла неделя и тревата расте с по педя на ден, какво правим? Всеки ден ходим, скубим и след това сме болнични ли? Нали ще се срине икономиката!

17

умен депутат

преди 9 години

Крайно време е да се наложи данък "умрял". Безотговорна работа - умират и не плащат данъци!

16

Анонимен

преди 9 години

Помашките гробове не се подържат.

15

Анонимен

преди 9 години

Много прости хора работят в СОС

14

Исмаил

преди 9 години

А кога държавата ще ни възстанови паметните плочи на нашите деди разбити с чукове от милиционерите че са били с неруски имена?

13

Анонимен

преди 9 години

Гражданите веднага ще започната да се глобяват, а общинските фирми ще вземат мерки след 2 години

12

Анонимен

преди 9 години

Глоба от 100 до 250 лв. може да бъде наложена на роднините на починало лице, които не поддържат гробното място на своя близък.---------Тия се оляха вече... Не стига, че измислиха зелена зона, не стига че вдигат колите на хората за щяло и не щяло, а сега и за мъртвите ще глобяват!!!!На какво основание?Утре ще ни искат и такса вдижване на въздух може би?Гербаджийското управление на София гледа само как да цица гражданите...

11

НФБ

преди 9 години

До АнонименЦЕЛТА Е ФИРМАТА НА НЯКОЙ ОБЩИНАР ЗА ПОДЪРЖА ГРОБОВЕТЕ И ТАКА МУ СЕ ОСИГУРЯВАТ СИГУРНИ КЛИЕНТИ..КОЙТО НЕ СИ Е НАЕЛ ФИРМАТА ДА МУ ПОДДЪРЖА ГРОБА ЩЕ БЪДЕ ГЛБОБЕН...ТАКА ЩЕ ПРИНУДЯТ МАСОВО ХОРАТА ДА НАЕМАТ ТАЗИ ФИРМА...ПАК ПАРИ ЗА НАШИ ФИРМИ..НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО ТОВА Е БЪЛГАРИЯ НА СЪРГЕЙ...ДОН БОРИСОВ...МАДРИТСКИЯ МОШЕНИК...ДС...ЧЕРВЕНИ,, СИНИ...ЗЕЛЕНИ...ПОЛИТИЦИ...

10

Анонимен

преди 9 години

Целта е да вземат гробни места тъй като вървят доста скъпо

9

Анонимен

преди 9 години

Г-жа Мита Георгиева, първо трябва да въведе контрол на доспъпа до гробищата, видеонблюдение, електронен регистър за гробните места и не на последно място една серозна ревизия на администрацията към гробищата.Вместо това г-жа Мита Георгиева започва със санкции срещу потърпевшите от неразбориите в гробищата като дава 2 годишен срок на виновницте за престъпленията да прикрият следите си.Очевадно е, че това е имитиране на дейност и от цялата работа ще пострадат няколко десетки бедни пенсионера.

8

Анонимен

преди 9 години

"Актовете ще бъдат съставяни от служители на ОП "Гробищни паркове" или от служители на районната администрация. Идеята е да се въведе ред по отношение на изискването да се поддържат гробищата в подходящ вид от ползвателите или правоимащите лица, които са наследниците на погребаните..."А ще се следи ли, дали служителите на ОП-то не злоупотребяват и доколко съвестно си изпълняват задълженията по поддръжка, при упълномощаване или по-важното е да се подсигурят пари за бюджета на новите мероприятия

7

www

преди 9 години

А АКО ОГРАБИШ БАНКА - КТБ НЯМА НИКАКВА ГЛОБА - ПРОСТО СИ ЖЕВУРКАШ В ИЗОБИЛИЕ... НАЙ ТЪПАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА.

6

гражданин

преди 9 години

Данък "мъртвец"

5

Анонимен

преди 9 години

Сега *** съграждани ще почнат да газят гробовете и да рекетират хората да си плащат за поддръжка.

4

Роднина

преди 9 години

***! Аз живея в Силистра, моя чичо нямаше други роднини, значи ли това, че всеки 2-3 месеца трябва да пропътувам 1000 и кусур километри до СОФИЯ И ОБРАТНО за да му почистя гроба!