86

Анонимен

преди 9 години

Mestan e nay umniyat i inteligenten politik v Balgariq.to4ka.

85

Анонимен

преди 9 години

До DokoOTPADAZITE OT DUPNIZA I KURSENSIL DA BADAT ARESTUVANI ZA NARUSHENIE NA OBSHTESTVENIAT RED.

84

Анонимен

преди 9 години

До гадовеMNOGO ZAVIGDASH NEKADARNIKO

83

РБ = ДПС

преди 9 години

Какво се учудвате, това е ДПС. При влизане във властта на РБ, ще измести ДПС от властта. Ще ми разправя неграмотниците и ***, че РБ не били турци, а българи, а нещо да кажете за етническата партия на Касим Дал и Корман Исмаилов? Явно тяхната турска партия я броите за българска. Нима забравихте как по време на предизборната кампания Касим Дал и Корман Исмаилов агитираха на турски за РБ и искаха турците да имат повече права и свободи от българите. Не само ДПС агитира на турски, агитират и РБ

82

гадове

преди 9 години

Телевизиите постоянно правят предавания за дпс кметовете забогатели от кражби измами с евро пари,хората си накупили скъпи колички и джипове имат огромно имущество,как с една кметска заплата се случва това къде са институциите,а да не говорим за депутатите им и ръководството кви пати имат тогава...а техните избиратели 80% живеят в мизерия.

81

Глупости!!!

преди 9 години

ВСИЧКИ ТАМ СА НЕДОВОЛНИ :...ЗАЩОТО НЯКОЙ ДРУГ ИМ *** В ГАЩИТЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!

80

Луд от мазата

преди 9 години

Е пак Бат Сали виновен за положението в България айде моля ви се от Банка КТБ-4,2 милиярда окрадоха мълчите иначе пак Бат Сали ви е крив за космоса ...

79

Nikolay

преди 9 години

Жалко е че ще останем последните българи които са имали държава с такова име. Ние ще станем едно племе от 1-2 милиона.. И ще сме първите с държава съществуваща само в интернет.

78

ХА,ХААА...КЕФ!!!

преди 9 години

ПРАВ Е МЕСТАН---ТАКЪВ Е ЗАКОНА !!!!!!!!!!!/...сътворен и одобрен от ВЕЛИКАТА -Мая Мърсолова/Най е кофти да те бият със.... собственото ти оръжие...ха,ха,хаааааа!!!!!!

77

реалист

преди 9 години

Meстан няма право нищо да казва! Неговата партия е незаконно формирование, в разрез с Конституцията на България и практически трябва да бъде разпусната, което скоро ще се случи, зашото хората вече се събудиха....И прокуратура и властимащи ще са принудени да прекратят тази гротеска

76

моля,без

преди 9 години

големи думи велики политици,големи мъже,просто турския избирател е дисциплиниран и гласува,а ние българите само мърморим и сме адски мързеливи

75

Vans

преди 9 години

а вие на 5ти отидохте ли за риба?!

74

Анонимен

преди 9 години

Интересно е докога ще се пенят тези. Имаше избори, да са излезли и да гласуват, а не да стоят по диванчетата си и сега да ронят сълзи. Сополковци.

73

Анонимен

преди 9 години

ДПС се били подиграли. Каквото е казал и каже Доган-това е било и ще бъде. Има правото да предложи всеки за депутат, това е техен проблем. А гербавите ченгета и *** да си гледат партийките. Айде влево.

72

Doko

преди 9 години

Местан е най-големият политик и мъж. Тия урковци да протестират пред червеното Майче, която е от региона им и *** натресоха този изборен кодекс, когато цялата страна протестираше срещу управлението им. ДПС е сила, от която много зависи, а с времето още повече цифрите ще нарастват, колкото и да не им се иска и стиска на някои патриотчета измислени. Смешници.

71

мишо

преди 9 години

Местан подпомогна падането на предишното правителство с предложението на Пеевски. Вече е подкопал сегашното с предложението на Бат Сали. Е българи видяхте ли докъде ни доведе историческото "Турско Присъствие"

70

Българин

преди 9 години

Че как ще го оттегли - той му е нужен за събирането на пазарувани гласове... А то, скоро може пак да потрябват!

69

Анонимен

преди 9 години

ДПС се подиграва с нас.Предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС и взриви България,но след това го предложи за евродепутат,за депутат-избират го и той съответно не ходи на работа.Какво е тук някакъв ***,нали те са новият електорат на ДПС.

68

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има образователен ценз за депутатите.Не е нормално да вкарваш във Парламента необразовани хора само защото са от така наречените "малцинства".Това поведение на Местан е обидно към Българския Парламентаризъм.Държи се така сякаш ние сме малцинството и живеем във неговата държава.

67

Анонимен

преди 9 години

този е шастак като Доган , мръсни доносници