126

фото шопче

преди 9 години

Фотошопа на Цру съобщава на малобройните си почитатели, че целия му творчески колектив полага свръхчовешки усилия, и скоро ще бъде представена една истинска, ама наистина истинска снимка, на руската подводница на територията на Швеция. Снимката ще бъде в колор и ще е цветна, в смисъл шарена.

125

без пардон

преди 9 години

Това, което шведите не знаят, вече има нови, невидими, руско-холандски подводници. Тази на снимката изглежда е такава!

124

читател

преди 9 години

Пълно с глупости в този форум.Не разбраха ли тук разни русофили, англофоби, и др., че от Русия освен война нищо друго не идва.Маргинализирана военизирана страна.Причината за постоянния си вътрешен упадък Русия винаги е търсила навън.Трябва сигурно още веднаж да дойдат в България, за изтрепят интелигенцията, правителството и още 30-40000, да поставят свойте убийци на власт, да разграбят тотално страната, за да разберат някои, че от Русия и Турция идват само беди.

123

211

преди 9 години

а знаш ли,как сталин е изтребил българското население на крим през 1941

122

Анонимен

преди 9 години

путин може да повлече единствено себе си и русия в мътни води и обратното броене за него е започнало. руския олигархичен капитализъм е без бъдеще като обществена система на развитие. това е капитализъм в най уродлива форма. русия е страната с най голямо социално неравенство, 100-те най богати притежават 30%от богатствата на държавата.в сравнение с тях,сащ са социална държава,а канада Скандинавия,холандия франция са държавите мечти за хората

121

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Зная,че евроатлантици през 1876 година са отсекли ръцете от китките на пра дядото Асан на Обама в Долината на р. Конго, защото за един ден, горкия, не е можал да събере една кофичка каучуково млеко от гората и да го занесе на приемателния пункт на белгийските колонизатори.Тогава още това знаме се е развявало над този пункт. Не мога да кажа сега внука на дядо Асан, днешния Обама, дали знае това за дядо си,ако не го знае,ето да го прочете сега,но е истина.

120

читател

преди 9 години

Русия - страната на победилия национал-социализъм с тотална промивка на мозъците и всички други последствия.

119

дядо

преди 9 години

на 207 - Мегапретенциите за световна хегемония, ако знаеш да четеш, идват не от Путин, а отвъд океана. Путин просто не иска да леже като всички тук. За жалост.

118

дядо

преди 9 години

на 204За границите ли говорим или плюем по принцип? ГДР и ГФР ги разделиха Великите сили. Очевидно трябва да ти казвам кои - Русия, САЩ и Англия.Светни ме, защото не помня кога са променяли границите на Чехословакия.Не си виновен за глупостите, които пишеш за Украйна - така ти е промит мозъкът от любимия ти Запад. Защо не послушаш бисерите, които ръсят във Вашингтон? Сваки, президентът? Няма да те ограмотявам. Вече са свръхчовеци .

117

.

преди 9 години

Аре, плаг.тени драскачи, пак Путин виновен за "запада" че се самоудавя с мега претенциите си за световна хегемония.

116

Анонимен

преди 9 години

Одисейчо,за кой геноцид говориш,за този който извършваха муслитата над християните в Сърбия и който удобно никой педроатлантик и еврогейтак не споменава ли

115

дядо

преди 9 години

на 202Не искам да пея за социализма, но по неговото време нямаше нужда от намаление на лекарствата. Нито от социални помощи. Хората си имаха работа и заплати.Не като миньорите сега - по 8 месеца да блъскат без заплати за да може някой от новите "управни" да граби техния труд. Щастие! Щастие? В този ЕС!

114

дядо

преди 9 години

на 199Лоши резултати за слугите от виъшия ешалон? От Луната ли падаш? Я попитай пенсионерите и младежите, които заминават на Запад. Те от висшия ешалон ли са? Огледай се малко и тези от висшия ешалон ще ги намериш в днешния политически живот. Няма да обиждам интелигентността ти като ги изреждам. И сам можеш.

113

на 198

преди 9 години

Европа - за непроменяемост на границите? А Югославия?

112

на 196

преди 9 години

Изглеждаш ми като настъпен по мазола. Първо, кой ти говори за социализъм? Второ, нещо да кажеш за здравеопазванито? Не, ти просто си злостен антикомунист и щом не ти хареса нещо, захапваш юздата. "Щом не си с нас, си против нас" - така ли? Честно? Добре. Смятяш ли, че нещата у нас сега са в ред?По въпроса за антикомунизма - най-големите антикомунисти са бившите комунисти.

111

дядо

преди 9 години

193 - и още нещоРавнопоставеност? Какво ще кажеш за положението на Островитяните?

110

дядо

преди 9 години

На 193Не знам кой е елементарния. Какви принципи - щом всеки от европейските палачинки се обръща веднага, щом му свирнат от Щатите? Всеки тук, обаче , вижда РЕЗУЛТАТИТЕ у нас. Ако си в България, не може да не ги виждаш и ти.

109

дядо

преди 9 години

Отговор на 189Щом "напъните" на руснаците да възродят държавата си, която някои смятаха, че са прецакали, са жалки, защо са нужни диверсии като тази във Внуково и всички измислици? Защо е информационното затъмнение? Нарича се СТРАХ. Не можаха да ги подчинят. Ще ми се и тук да видя малко такива "напъни", че от "евроатлантическите" ценности на човек му се гади. Но тук никой не се "напъва". Просто разпродават страната. Да изреждам лли всичко - със златата, енергетиката и т.н?

108

дядо

преди 9 години

Отговор на 190БРИКС - Принципът е различен, пиленце. Не е от позиция на силата, така любим на Запада.

107

Африкански

преди 9 години

Толкова историци имаме и нито един не посмя тези дни да опише мрачната кървава история на европейското синьо знаме със 12 звезди -кой,кога,защо и с кои издигна този флаг и защо още продължава от него да капе човешка кръв. Заповядайте историци. Защо се криете?