55

макето

преди 9 години

до 67 коко тия от ктб-то си видат паретата токо и ти ке изтеглишпий една студена ракийка докат още има и не се коси сите ке мриеме

54

ставам турчин

преди 9 години

Не се учудвайте, ако някой около 40-годишен турчин или туркиня ви каже, че е пенсионер. Не ви лъжат. Защото в Турция доста рано може да се стигне до пенсия. Мъжете може да претендират за пълна пенсия на 40 г., а жените на 38 г. На практика 25 г. трудов стаж са достатъчни. Средната продължителност на живота при мъжете е 75 г., а при жените 76 г.

53

Анонимен

преди 9 години

До Румяна ГеоргиеваИма истински инвалиди, които получават пенсия или добавка към пенсия. Въпроса ми към вас е, ако сте само с реалната пенсия на инвалида, който ви е близък, ако тази пенсия е само примерно 200 лв. а ще имате разход от 100 лева за лекарства, ами сметки, дрехи и храна???

52

Анонимен

преди 9 години

А депутатите не може ли да са на минимална заплата, а партиите да нямат субсидии ???Целият автопарк на НСО да бъде разпродаден !!!

51

Анонимен

преди 9 години

Някой знае ли дали мога да си изтегля събраната сума от доброволния пенсионен фонд.Имам колежка чййто съпруг почина на 49 години и тя се "облажи " от тях. Изплатиха й ги на куп,защото е единствена наследница (няма деца ) Та въпросът ми е , ако доживея да се пенсионирам някой ден, ще мога ли да си ги изтегля накуп тези парички и да се порадвам малко на живота, или ще ми хвърлят някакви месечни трохи....

50

Анонимен

преди 9 години

CEL DEN STOIA V KANALA DA OPRAVIAM AVTOMOBILI V SERVIZA I TAKA DO 65 GODINI NEMA KAK DA STANE GOSPODIN HRISTOSKOV. NIE NE SME KATO VAS S RIZA I KOSTUM I DA STOUM NA BURO , VIE TAKA MOGETE I DO 100 GODINI. NEMA DA STANE TOVA. NARODAT CHTE SE VDIGNE OTNOVO OT NEDOVOLSTVO. DIGATE I OSIGORIVKITE I SLED TOVA 350 EVRO PENSIA I EL.ENERGIA I VODA 400 EVRO.

49

zadaljiitelno

преди 9 години

PENSIONIRANE SAMO NA 100 GODINI S 82 GODINI TRUDOV STAJ.SPIRANE NA PENSIITE I UVELICHENIE NA MACHINSTVOTO I DETSKITE NADBAVKI.

48

Румяна Георгиева

преди 9 години

Моля да преразгледат всички инвалидни пенсии защото има много нереално отпуснати пенсии, които точат държавния бюджет.

47

ивко

преди 9 години

Направете пенсионната възраст 100 години, даже 105 за да има що годе пенсии за хляб и сирене. Махайте се гадове,защото идва народния гняв, който ще ви атомизира.

46

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 60ДАЙ КОНТАКТИ НЕЩО ПОВЕЧЕ .............

45

Анонимен

преди 9 години

Продължавайте да спите,чакате някой луд да дойде и да започне война с крадливата *** маскирана като политици,има готови момчета но са малко,набираме още хора,има ли готови на 03,11,2014 да излязат и да воюват за България ? пак казвам ,никой няма да ни помогне ако сами не си помогнем,ислямизират България,залагат огромна бомба,ако ние не сложим край те ще го направят,те ще ударят когато са готови,за това ние първи трябва да ударим,03,11,2014 да запалим фитила

44

Shark

преди 9 години

До 57. Ааа няма такъв момент. Окрадаха пенсиите на хората, които с години са внасяли, а сега какво, дайте да вземем от сегашните работещи. Да накарат тези, които окрадоха държавния пенсионен фонд да връщат парите. А за нас пенсиите откъде ще се вземат!!!! Значи в момента крадат нашите пари!!

43

orka

преди 9 години

Ако не промените модела и не вземете РАДИКАЛНИ МЕРКИ,съвсем скоро ще имате социални бутове,ще предизвикате война,някой може ли да смята от вас депутатите. В момента осигуровките на трима българи са сумата на социалните на една непълнолетна ромка с три деца.След 15 години от тези 3-*** ще работи само 1,другите 2-*** ще са напуснали станата или ще са умрели.Този един ще трябва вече да плаща социалните не само на ромката, а и на децата и сиреч на 4-ри ромки с деца.ОТКЪДЕ ТОГАВА ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ПАРИ?

42

Анонимен

преди 9 години

Няма как да се вдигнат пенсиите ако не се вдигнат осигурителните вноски. Така че както се казва - трай бабо за хубост.

41

БГ

преди 9 години

ТИКВАТА НАРЕДИ И ОЩЕТИ НАРОДА ЗА СМЕТКА НА ВОЕННИ ПОЛИЦАИ ЗА РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ И 20 ЗАПЛАТИ

40

Shark

преди 9 години

Категорично съм против нарастване на пенсионната вноска! не стига че ни принуждават да внасяме уж доброволно в пенсионен фонд, а то си е чиста проба задължително, а сега и нарастване на пенсионната вноска. И защо, каква пенсия ще видим ние като дойде време, никаква, тези фондове ще фалират точно когато трябва да започне изплащане на втора пенсия. А държавния вече отдавна е окраден. Искам вноската ми за пенсия да отива в лична сметка! И ако нещо стане с мен децата ми да вземат парите.КРАДЦИ ДОЛНИ

39

Фен на Бат салито

преди 9 години

Само мързеливите и глупавите мислят за пенсиониране. Работа, докато можем да се движим. После няма нужда от пенсия, защото ще желаем да умрем. Харесва ми този план, така като работим повече няма да мислим къде да се денем, с коя другарка да спим или колко ракия да изпием. Работа, работа, работа. Още по- лоша образователна система, да се занижат още моралните цености и ще сме щастливи. Може ***, неразбиращи, но щастливи

38

Маж на 49

преди 9 години

До Анонимен 48 Дай си фацебука , да те киризим и че ти отговорим на лично, за да не разберат сите .

37

Анонимен

преди 9 години

нИЩО НЕ РАЗБРАХ.... СЕГА СЪМ НА 48 ...... КОГАААААААА НА 63 ИЛИ 65 ИЛИ НИКОГА (ЖЕНА СЪМ ) :)

36

Анонимен

преди 9 години

Преди 2000г. Пенсиониране: мъже - 60, жени - 55Това е социално постижение от комунизма. За около 20 години пенсионната възраст нараства с около 10 години. С толкова ли нарастна продължителността на живота или се създаде безработица. Въпроса ми е, какъв е броя на хората след 55г. които са без пенсия и не е ли равен този брой на безработните. Ако се върне старата система на пенсиониране безработицата ще изчезне. Желаете ли това.