60

Хм...

преди 9 години

Явно е, че само с ГЕРБ не може да стане, защото тогава само подкрепа на ДПС ще имаме, ...., заяви той/ББ/---------------------------------------Приемливо или не, зависи за кого! ББ е сигурен в подкрепата на ДПС, а всички останали кастинги за официални партньорства с останалите от цирк "БГ управлявищи"/ от 25-т год/ и подизпълнител ПП "Герб" е представление за публиката!

59

турчин

преди 9 години

В България все някой казва на някому какво да прави. Не може ДПС да се игнорира и да се казва да почиват. ДПС е политическа партия и ще е в управлението независимо от всичко и това не трябва да се изключва. Политическата нестабилност в страната е следствие на некомпетентното управление на страната. За пореден път заявавам че в страната няма държавници. Държанието на Борисов е доказателство на това. С това мислене няма да се оправи страната.

58

Анонимен

преди 9 години

До пенсионер Това черничкото брадясало и охранено,не е ли боко мутрата.

57

Анонимен

преди 9 години

Социолози,политолози и всякакви други ОЗИ,компетентни по всяка тема направо са в шах! Чудят се как да плюят ГЕРБ и лидера им , а то излиза съвсем друго!Да не си им на мястото!

56

Браво Украйна

преди 9 години

Украинците изхвърлят корумпираните си политици на ***-БУКВАЛНО. А ти българино? Скрил си се под юргана до топлото дупе на жената и от "протестираш".Който има поне малко САМОУВАЖЕНИЕ и не иска повече да го тъпчат да излезе на площада и дружно да изхвърлим нашите корумпирани политици на ***. ВСИЧКИ от всички партии. Мошениците пак търсят начин да ни нахулят хомота.Да изберем млади хора, 35 - 45 годишни. Неопетнени.А стария *** ....... да го изгорим.

55

анонимен

преди 9 години

рали,ама голяма глупост си написал.Ти наистина ли мислиш , че е имало българин по това време , които да си е мислил , че с възтание ще бутнат турците.Та ако Бенковски и З.Стоянов не се ги убеждавали ,че ако възтанат,Русия ще им се притече на помощ , та ти още ще се казваш раята Сали бе,бунак.

54

Анонимен

преди 9 години

Какво е това протакане.....чак в понеделник.То не ,че сега служ. правителство не е на ГЕРБ, но законът позволява ли толкова дълго във времето проучване на мандатоносителя ? Отиде до Нова година :)

53

Любен Гоцев

преди 9 години

Любен Гоцев директно от "Монтерей":Аре събирайте пак БКП-то ,туряйте пак член 1-ви щот овцете се усетиха и ще ни избият с камъни по улиците!

52

радио Ереван

преди 9 години

Питат Радио Ереван: -"Кога ще стана министър-председател? Радио Ереван отговоря: -"Боко, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път!"

51

Хаяско

преди 9 години

Бойко да спре да споменава Нови Избори, защото всеки път на Волен сърцето му прескача при произнасянето на тези сатанински слова. Не бива така, и Волен е човек макар и полу.

50

ей па тоя папагал

преди 9 години

До Анонимен 98Плосък данък няма никъде в Европа, но тук има!Монополите са държавни навсякъде в Европа, но тук не са!Кво се правиш бе, аркадаш??

49

чужбина

преди 9 години

Кой гласува за ГЕРБ ли?Епа наричайте ги млади и красиви, както желаете, но преди всичко това са:Хора с големи фирми, дружества, едри бизнесмени и капиталисти, които са свързани с ГЕРБ и благодарение на тях получават едри и тлъсти проектчета!Интересджии и други хора посветили се на материалното благоуспение и успех в личен план.Нещо като чорбаджиите и предателите под Турско Иго!Колекви от далаверджии!В това съм се убдеил в преки и директни срещи с тия хора много отдавна!Успех!

48

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 87,Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия." Захари СтояновУчастник в Старозагорското и Априлското въстание.Не вярвам *** да са милеели за Родина!Учете историята си-не прекроената от идеологиите и написана от разни мекерета в учебниците,а истинската!От оригиналните документи.

47

Хюсеин

преди 9 години

До Бивш ГерберНе харесвам ГЕРБ като цяло, но да кажеш, че преди ГЕРБ сме били 90% средна класа си е направо смешно. Не искам ГЕРБ, но предпочитам тях отколкото ДПС, комунистите или пародията Бареков.

46

Анонимен

преди 9 години

Промяна към по добро за България няма да има докато не бъдат ликвидирани всички участници в ограбването на родоната и конфискуването на тяхното имущество до 9 поколение.

45

Рали1

преди 9 години

До до 67,"Масови гладни бунтове"????Смехът при пресконференцията на Местан избухна,като обявиха Майдън Сакаджиевза водач на листа.Стана ясно и кой е стоял зад февруарските протести.ДПС е стоял зад тях,ползва справедливия гняв на хората,за да превземе енергетиката.Става ясен и начина,по който работи ДПС превзе ДАНС,армията и финансите.Ние сме тяхна държава."Вл.Йончев "Здравей България"29.08.2014 г.За думите година преди това на Станишев да припомням ли ?

44

Анонимен

преди 9 години

Задкулисието вече е явно.Уплашени от надигащия се народен гняв,всички политици забравиха мнимата си вражда и се обединиха в единен антинароден фронт.Няма леви,десни,сини,червени,псевдопатриоти и революционери.Кокалът трябва да се задържи с цената на всичко.Народе,ако проспиш и този момент пред камината и телевизора,друг няма да има.РЕВОЛЮЦИЯ!

43

ОРЕШАРСКИ

преди 9 години

До Анонимен БСП ДПС И АТАКА Защо не се изненадвам?

42

Анонимен

преди 9 години

Станииии стани юнак балкаааанкс ,, от сън дълбок се събудиииии....дорде е мъничка змията, главата ний да и строшим....

41

българин

преди 9 години

До АнонименХОРАТА ИСКАТ промяна и вън ДПС от властта. Сидерчо си прибра паричките за златния пръст от Ахмедчо и си пиеше рома по Куба, а ахмаците като тебе духаха супата ......