37

Анонимен

преди 9 години

Тези не разбраха ли ,че народа няма какво повече да губи,и че скоро ще ги смачка от бой?Колко нахален трябва да си,за да не усещаш какво може да ти се случи.Американското и Руското посолства няма да могат да ги спасят.

36

Анонимен

преди 9 години

Не ги разбирам,тези наглите крадци,наточели лакомите си ръцете към държавното буре с мед.Знаят,че отново ще бъдат свалени и продължават да се правят на компетентни политици.

35

ИСТИНAТA

преди 9 години

Дa,от форумите е видно че AТAКA кaчвa с чaсове.помните преди годинa нямaхa. Нито 1 симпaтизaнт тук.a сегa сa мнозинство

34

Шоп

преди 9 години

Оти ги ручахме жабетата? Орешарски поне беше класа!

33

Анонимен

преди 9 години

Ама до пролетта ще са останали ли живи политици?

32

Аз

преди 9 години

Напълно вярно - спазарено правителство е по-лошо от избори. Но с лека промяна в крайната фаза - нещо като балотаж между двете спечелили най- много гласове и съответно право на мнозинство.

31

Как така?

преди 9 години

Според ГНУСНАТА и *** МУТРА от село Банкя,най-лошото е това,че може хората да избират отново!!!Кое е по-добре да загубим 20 мил. или няколко милиарда от Бостан?Мръсната Мутра не искала реформи в съдебната система?И защо да иска,ако работеше системата,да е в затвора за много години.Лъжеца Тиква каза,че нямало да управлява,ако няма 120 депутата!КРАДЕЦА Буда само дудуци не прави,за да направи правителство на крадците!ВЪН мръсната мутра от управлението!

30

Анонимен

преди 9 години

Избирателите на ГЕРБ са по-неграмотни селяни и от трудолюбивите селяни по селата. Това че ГЕРБ се самонаричат граждани и умни съвсем не значи, че са граждани и умни.

29

Пиар агент

преди 9 години

Браво на международния журналист , много точен коментар. Новата опорна точка на червените терористи е разгадана преди да задейства някаква пропаганда. Ако въобще може да се говори за такава имайки умствения багаж на Кутев и червените ***. Другаря Кутев не го избраха за депутат и то от Силистра , така че работата е ясна. Простотия и тъпотия от БСП.

28

Анонимен

преди 9 години

Само от конфискуване на заграбеното и спиране на грабежа от Запада, ще им достатъчно пари за заплати и пенсии. После съюз с Русия и Китай.

27

междунар. журналист

преди 9 години

Любов необяснима настъпи на червените ***. Видяха , че каквото и да кажат за БСП не върви и всеки ги псува и сега се насочиха към Атака и Болен Сидероглу. Чак Премиер го направиха и то в държава член на ЕС и НАТО . Виж на Русия може и да носи кафето на Путин и хвали Евразийския проект. Въобще по анти българско поведение има съвпадение между БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ .

26

един брой НЕгласувал

преди 9 години

Нови избори!Ще гласувам за Сидеров!Долу реформаТурския бльок!

25

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-бързо се махнат ГЕРБ, толкова по-добре за България. ГЕРБ не стига че събориха Орешарски с помощта на ДПС, ами сега пак искат да опустошат и страната.

24

Анонимен

преди 9 години

Избрали сте си това, нека си поемете отговорността за избора си.

23

Анонимен

преди 9 години

ПРЕДЛАГАМ 50 000 ДОЛАРА ЗА ЕДНА АМПУЛА ,, ЕБОЛА ,, И ЩЕ ВИ КАЖА КАК СЕ УПРАВЛЯВА !!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Между депутати:-Веднъж изкарах 20 бона за ден!-Аз също съм имал лоши дни...

21

Анонимен

преди 9 години

*** се преброиха ката гласуваха за атака и барека

20

политолог

преди 9 години

БСП след това СДС имаха пълно мнозинство и какво направиха-нищо но от сърце. Казвам нищо защото след 25 години пак говорим за реформи . Само ГЕРБ се опитват да правят нещо съществено , но другите ще ги изядат , защото Борисов не разрешава да си правят далаверите . Така , че е много спорно какво трябва да се прави.

19

24

преди 9 години

ами,да. питай ченгетата,желаят ли да се откажат от 20 заплати и от ранното пенсиониране. на тях кво им пука че пенсионната система не може да им плаща привилегиите или че други те ще работят до 65 години. те си искат да се пенсионират на 40 години

18

Анонимен

преди 9 години

pri novi izbori bAtaka izpada ot igrata !!!