70

Анонимен

преди 9 години

При демокрацията най-големите мошеници забогатяха. А честните и работливи хора страдат.

69

избирател-безпартиен

преди 9 години

Другари от БСП-то, народа не ви понася след 70 години робство от КППС-БКП-БСП-ДС -КГБ . Всичките празни приказки за братство , равенство , социализъм вече не вървят. Понеже сме много равни , Станишев и цялата компания около вас станахте милионери. Капитализма поне говори ясно и точно без популизъм. Умните и кадърните ще имат пари , а мързеливите и глупавите не. Вие сте от вторите и имате пари , а умните и образовани са бедни. Въпреки всичко продължавате да крадете и да говорите , че сте лява партия.

68

Хуйо Грездьоолу

преди 9 години

Медиите пак ще питат кой е виновен и понеже виновни в България няма, а само страдащи, предлагам аз да поема вината.

67

Анонимен

преди 9 години

При комунизма беше по-добре. В това няма спор. А сега всички са психясали и мислят за бързо забогатяване. Тия пари в гроба ли ще ги носите ? Капитализмът е двигател за алчността и егоизма. Затова стават и тези трагедии. Просто всеки гледа да вземе парите и нищо да не свърши. Всеки гледа да излъже и измами някого, това е капитализма.

66

Анонимен

преди 9 години

бегайте по селата от тая пропаднала София

65

AHТИМУТРА

преди 9 години

НАВСЯКЪДЕ ЧЕТА РАЗЛИЧНИ СТАТИЙ!!!ТУК ПИШЕ, ЧЕ Е УМРЯЛ МЪЖ БИЛ ВЪТРЕ В АСАНСЬОРА!!!ВЪВ ВЕСТИ ПИШЕ, ЧЕ Е УМРЯЛ МЪЖ БИЛ ИЗВЪН АСАНСЬОРА И ОТВОРИЛ ВРАТАТА ОТВЪН ЗА ДА ПОМОГНЕ НА БЛИЗКИ!!!АЙДЕ УЕДНАКВЕТЕ СИ ВЕРСИЙТЕ!

64

AHТИМУТРА

преди 9 години

Като е отворил вратата с кой акъл се е метнал после вътре у празната шахта!

63

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Единственият виновник за тази трагедия е президентът на русия нищожеството владимир путин, който крепи олигарсите ограбващи България чрез цените на горивата.Да живее САЩ, долу русия, путин и комунизма!!!

62

Анонимен

преди 9 години

До vargПрез комунизма пак си имаше чалга, просто не беше със собствен канал. Имаше и наркомани и убийци, само че не ги даваха по новините. Проблема на България не е демокрацията, а нейната липса. Когато хората осъзнаят, че сами са отговорни за живота си, защото "Фермата на животните" фалира, тогава ще тръгнем напред. ;) Пожелавам ти хубав ден!

61

Анонимен

преди 9 години

Ето до това водят холивудските филми - всеки си мисли че е Батман.

60

АНТИ

преди 9 години

Няма да говорите против социализма!Явно не сте огладнели достатъчно!Но турци и евреи ще ви оставят да спите под мостовете!

59

Анонимен

преди 9 години

До vargНе знам защо изравняваш простотията с демокрацията. Да това е демокрацията - по български. За 25 години едно стана ясно - българина разбира само от гега.

58

Анонимен

преди 9 години

До vargАми тогава какво искаш -очевидно е, че хората са си виновни не държавата, както вече казах в коментара си...

57

Анонимен

преди 9 години

До vargХората трябва сами да се грижат за безопастноста си. Ако асансьора ви е стар - сменете го. Ако сте притеснени за качеството му съберете се и обсъдете проблема, защото такса по 2лв от апартамент през половин година не е достатъчно за 50 годишни асансьори. БДС-то още го има, това че хората избират да го пренебрегват и са по притеснени да си платят цифровата за да не я прекъснат, отколкото да се погрижат за това дали асансьора, в който се качват децата им е изправен е въпрос на манталитет.

56

Анонимен

преди 9 години

Излизал съм и аз така от повреден асансьор и ми направи впечатление колко лесно може да те засмуче БЕЗДНАТА. Според мен когато човек леко загуби равновесие инстинктивно се опитва да се опре на стената, а там има отворена ШАХТА. Не се пробвайте или поне не прибързвайте, а обмислете внимателно кое как ще направите, защото изглежда елементарно, но всъщност е доста опасно.

55

Шапшал

преди 9 години

Ами да не е лапал мухи,ам да си е гледал в краката. И много хилав бе та от трети етж ***. Ако беше пиян шапшала Господ щеше да го пази. Или е пикал ж асансьорната шахта и се е подхлъзнал.

54

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

В България за всяко нещо държавата е виновна. Хората така свикнаха и така ще си продължават още още поне 30 години. По време на комунизма ни учеха , че държавата се грижи за хората. Даже на един конгрес овчаря бай Тошо с дебелашкия си хумор каза , че ако се наложи партията и деца ще им направи. Е какво искате сега . А иначе всички жилища в България са частни и всеки трябва да се грижи за собствеността си. Да ама не . Няма пари и толкова.

53

men

преди 9 години

Никой не казва за предпаната плоскост, кочто трябва да 80 - 100 см. щом е нов трчбва да има такава, която предпазва точно от такъв инцитенд....

52

Анонимен

преди 9 години

До petiaКакви виновни? И какво искаш от държавата? Сам си го е направил. Прочели са табелката ясно, защо не е чакал и е решил да се прави на "мъж"? Съжалявам за него, дано почива в мир. Но очевидно никой не е виновен за човешкта глупост...

51

petia

преди 9 години

i pak niama da ima vinovni takava ni e darjavata