8

анонимен

преди 9 години

Свали гащите с подкрепа си за ГЕРБ ,а?Дори и на Пжарникаря му стана гнусливо....

7

****

преди 9 години

Тука тези които пишат за някакви винкели,съм сигурен,че те ако бяха на негово място и те така щяха да направят,но сега се правят на света вода ненапита,това от злоба ли го пишете,че несте се обогатили вие?Можал човека ,направил го е.

6

****

преди 9 години

Мисля,че много хора се бъркат,ПФ каза,че нямат нищо против дпс да се подпише,че подкрепя кабинет на герб,но да нямат достъп да управляват,и да бъдат напълно извадени от управлението не само в народното събрание, но и в страната.

5

Анонимен

преди 9 години

HMMMMMM Simeonov da znaesh che interesa klati fesa i umnata mmmmmmmm

4

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Нарушенията наистина са драстични,а някои дори противоречат на законите на физиката за твърдите тела.Става въпрос,че има десетки изборни секции в Истамбул и други градове,където са...отчетени по 1000 и повече гласували.Това показва че на всеки 35,45 секунди са прелитали твърди електорални единици и са били...обработени от пеканите турски избирателни комисии.Тези...резултати трябва да се регистрират в книгата на Гинеси да се прочуем,като избирателен...феномен.То и без туй ни се смеят на будалъка.

3

Турчин13

преди 9 години

до Поп МартинТурчин да се наричам първа гордост е за мен!Ако ти се гордееш, че си българин - уважавам и теб!Не уважавам хора, които не се гордеят от това което са, или не уважават други хора!

2

Лала

преди 9 години

Патриотичният фронт са прави,за съжаление българите позволявайки всичко това и затваряли си очите си търсят робство!

1

Анонимен

преди 9 години

СИМЕОНОВ , НАЛИ СЕ СЕЩА, ЧЕ ЕРДОГАН Е МАЛКО ЛУД(ГЕРМАНЦИТЕ МУ ВИКАТ - ЛУДИЯ ЕРДО)!ОЩЕ УТРЕ, МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ ДА ПУСНЕ 2 000 000 СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЕДНО С ДУЗИНА ТЕРОРЯГИ, НЯКАКВА СМЕШНА МРЕЖА ЛИ ЩЕ ГИ СПРЕ!НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ! СИМЕОНОВ ПРЪВ ЩЕ ИЗБЯГА!