257

Бай Иван

преди 9 години

До 338Последната надежда приятелю е в партия "Общество за Нова България". Ако и те се издънят вече няма да гласувам дори и гласуването да стане задължително.

256

Анонимен

преди 9 години

Отиде и последната надежда на българин́а, ха сега де...мъка ми е за вас.

255

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ, РБ и ПФ ще се вземат, защото са еднотипни. На тях не им пречи нито ДПС, нито турците от РБ. Патриотичен фронт само се правят, че са против ДПС, но и те като Атака ще си дадат златния пръст, ако БСП и ДПС съставят правителство и не им достига малко.

254

Тихомир Томов

преди 9 години

До Анонимен 320 Това не е вярно . Старозагорската организация - най-добрата в България вкарала 9 общински съветника през 2009 г бе напусната от огромна маса на два пъти . Първия когато се оказа , че Слави Бинев е патриот и втория че Волен набеди няколко от нас за фашисти и отказа да каже как се финансира и се харчат парите на партията . Има и още ,но нивото ти е толкова ниско , че не си струва да те осветля

253

кути

преди 9 години

само БЦП

252

АТАКИСТ

преди 9 години

АТАКА ПОБЕДАС НАМИ БОГ

251

за 319

преди 9 години

"Президент да бие със сопата" - случайно името му да е Бойко Борисов??? Защото това е мечтата на живота му!

250

НЕ ГЛАСУВАЩ

преди 9 години

Десните-менте. Левите-менте. Патриотите и те. :D

249

Анонимен

преди 9 години

ПРЕЗ 2009 Г ВАЛЕРИ СИМЕОНИОВ -БАЛЕВСКИ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ ЗАЯВИ ОТ ЕКРАНА НА КАБЕЛАРКАТА СИ-ТВ СаКАТ,ЧЕ НАПУСКА ПАРТИЯ АТАКА ЗАЩОТО ТЕ РЕШИЛИ ДА ПОДКРЕПЯТ ПАРТИЯ ГЕРБ,ЗАЩОТО БОЙКО БОРИСОВ СПОРЕД БАЛЕВСКИ БИЛ МУТРА И ПРЕСТЪПНИК И ПРОДУКТ НА ДПС ,ТОВА ИЗКАЗВАНЕ РЕДОВНО ГО ПУСКАТ ОТСКОРО ПО АТАКА ЗА ДА СИ ПРИПОМНЯТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ПФ ЗА КОЙ СА СЕ ИЗЛЪГАЛИ ДА ГЛАСУВАТ

248

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 318:ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ "НОЖА Е ОПРЯЛ ДО КОКЪЛА" НА НАРОДА, А НЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ!

247

seira

преди 9 години

НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА."МНОГО ВОЖДОВЕ, А ... НЯМА ИНДИАНЦИ!"

246

ФЕС

преди 9 години

Колкото и да скандирате, колкото и да протестирате, колкото и да НЕ ви харесва... без ДПС правителствата в България са нестабилни! Това е реалността!

245

Анонимен

преди 9 години

Още ли не сте разбрали че Реформаторския блок е единствената ни надежда хахахахахахахахаахахахахах не съм и предполагал друго от останалите Одисей 1

244

до 307

преди 9 години

ден не мина без борисов да плюе по станишев и доган. и какво? седнаха ли да преговарят? намериха ли си общи теми - ами да. и с янето беше така, и с бареков, сидеров, местан, кунева, вече им губя бройката. ясно е, че на тази държава й трябва президент да бие със сопата, а партиите да действат бързо заедно по общите теми и идеи. и референдуми до дупка.

243

Анонимен

преди 9 години

бас ловя, че утре волен сидеров ще се съгласи принципно с програмно управление, ще каже, че борисов може да си прави кабинет и няма да има нищо против, ако някои неща съвпадат с исканото от атака. както направиха ббц, пф, рб, бсп и дпс. и топката пак ще остане в герб :)...единственото хубаво за нас като избиратели е, че ножът е опрял до кокала на политиците. всеки неразумен отказ води до по-малко гласове, от тях се иска работа, не дрънканици.

242

Анонимен

преди 9 години

абе да не би да си мислите, че бойко е писал програмата на герб? колкото тодор живков пишеше научните си трудове:)..както се оказва, общи точки герб имат с бсп, дпс, рб, пф, ббц, вероятно и атака ще изкара сходни концепции...обаче ЗА НЯКОИ неща..нали това е идеята за националните приоритети? безспорното се прави, а другото ще се дъвчат локуми..както винаги..този път, РАЗЛИКАТА е, че се появиха хора, които казват: не е важно кой го върши, а да се свърши!

241

Анонимен

преди 9 години

до четящия 312 - ами нали точно програмата е важната бе. След като го плюха и плюха Боко се оказа че имали сходни програми, че мислят еднакво, че за какво тогава се правеха на първи негови критици. Да не говорим, че програмно си пасват и с ДПС, е за какво говорим тогава. Плюят се колкото да залъгват *** като теб, а иначе правят едно и също, или сега ще кажеш, че програмите на ГЕРБ и ДПС са много хубави ?

240

Анонимен

преди 9 години

всъщност аз май не харесвам нито един от 'лидерите' и 'под-лидерите' на нашите партии. не знам как е при вас? обаче съм чувал разумни идеи у всички партии, вкл. и у дпс (друг е въпросът какво правят те на практика). и дайте сега да спрем майчинските, щото мразим станишев, да не строим пътища, щото борисов бил противен, или да не пазим границата, щото не знам си кой бил луд или еди какъв си патриот. не е ли време да искаме ВСИЧКО, от което имаме нужда, независимо от кого и кой е на власт?

239

Анонимен

преди 9 години

аууу, някой плюл по вожда Винету??? аууу, какъв срам:)..и какво от това? пречи ли ми да харесвам някои идеи на герб, а да не понасям фидосова (ИФ) или цв.цв. криминалния, пък ако ще и бистришкия тигър? случайно не сте ли си задавали въпроса какво правят хора като ст. данаилов или кадиев при бсп-то? и т.н. разберете, че времената 'партия = един човек' останаха при хитлер и сталин. не всичко и всички са идеални, не пречи да не харесваш дадени политици, а да приемеш идеи на партията им, нали?

238

абе вие четете ли?

преди 9 години

ако се стигне до споразумение за взаимодействие между партиите, то със сигурност няма да е коалиционно, а ще е програмно....къде видяхте коалиция? къде са се прегърнали и как? АКО СЕ СТИГНЕ до споразумение (за ***) означава, че се преговаря ПО ПРОГРАМА, не по квоти 3-5-8 и не се делят министерски кресла. всъщност чакам и последните консултации с атака, да видим и те какво ще кажат. най-вероятно ще е същото - подкрепяме, ако изпълняват програмата ни. и утре някои ще се правят на цапнати:)