23

neni4a

преди 9 години

Само да вметна ,че тия реаниматори ,се оказаха толкова нагли ,колкото ББ и компания Просто какво правителство ще има,като всичките отказват отговорност ,а искат само да лапат Никой не иска да стане министър,а само да краде Нали знаете,че 2 остри камъка жито не мелят Това се оказаха Реаниматорите,от жаждата за власт,чак и малкото им мозъчни клетки се изпариха Ясно е ,че тия 4 години не могат да изкарат Какви са се събрали в това НС,все остри камъни,мали мали ахахахахахаххах

22

поля

преди 9 години

Значи сума ти народ не отиде до урните, а сега псува и дава акъл. Квот сме си надробили си го сърбаме.

21

Анонимен

преди 9 години

Може да се запитаме защо ГЕРБ е започнал преговор за ново правителство, преди да е получил мандат за това от президентът. Дори новият парламент да не е все още формално конституиран, депутатите вече действат по задачи, но няма задкулисие нали.............КОЙ#

20

един

преди 9 години

Не ме интересуват тези !?

19

един брой НЕгласувал

преди 9 години

На този писал ми минус на 24, ще го посъветвам да разбере кой го хвана на Доган (още с опърпаното шлиферче) да го направи техен човек!

18

Анонимен

преди 9 години

Магариите тепърва предстоят. Наглостта им тепърва ще расте все повече и повече. Ако наистина се водят паралелни преговори, да пикая на протестърите и на всички, които осъждаха задкулисието, а сега се възползват с пълна сила от него.

17

Петкан

преди 9 години

Върнахте същите крадци, заслужавате си съдбата и мизерията !

16

neni4a

преди 9 години

Ахахахахахахахаха,просто цирка е тотален Не знам,но тоя път бг политиците такова шоу спретнаха ,че дори и най-известните циркови трупи в света ще им завидят Ако преди година имаше добър цирк,сега си цирка стана още по-добър примесен със сапунка и крокодилски изкуствени сълзи

15

nemam nervi

преди 9 години

Все си мислех,че феновете на ББ имат малко багаж в главата ,а то се оказа,че е около главата- вашето слънце един път изгрява от изток един път от запад ,като преспи решенията му са на 180 "

14

един брой НЕгласувал

преди 9 години

И Борисов и ДПС са командвани от едно място!Който не слуша обаче, го ликвидирват!

13

Анонимен

преди 9 години

ХЕМ СЕ ОПОЗОРИХА НАПЪЛНО С БОРИСОВ ХЕМ НЯМА ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА!!!НЕКА ВИ Е ПРОДАЖНИЦИ ИЗМАМНИ РАЗВРАТНИЧЕСКИ!

12

Хм...

преди 9 години

До ВотанКак? Как ще управляват! Както водят се неграмотно преговорите за съставяне на правителство! Махленски разговори, детински инати, грандомански претенции, бабаитлътци, ..., тетки, грации, ..., въобще ниска преговорна култура!

11

Анонимен

преди 9 години

Molite li se veche, bokluci!!!!!! Za DPS da biah glasuval po-dobre! prodajna sgan!!!

10

Вотан

преди 9 години

Е добре де,сега след като ДПС се дръпна настрана останаха само български партии а да видим как ще управляват без турците?! Нали за всичко лошо в БГ е отговорно ДПС,но без нея големи бай ганьовски панаири ще стават!

9

Хм...

преди 9 години

Като чета интервюто с колебливите отговори /намерения/ си мисля, че при реформаторите има много малко хора на на висотата на претенциите си! Оптимистичното е, че все пак ги има /определено тези двамцата от снимката са пихтиики с яйчени черупки/!

8

Анонимен

преди 9 години

Тези "анти-комунисти",излъгаха електората си,взеха гласовете от ГЕРБ,и сега се правят на велики,а забравят,че на следващите избори,никой не би гласувал за тях.....те не знаят какво искат,просто искат да покажат ,че са глупави,че наистина не са дясна партия,....електората и на ГЕРБ и на реформаторите,и на патриотичния фронт е един и същ.....в крайна сметка тези избори показаха едно -Комунизма и комунистите наистина вече си отиват.....

7

Анонимен

преди 9 години

Представям си я тая коалиция - Герб и РБ. ББ не може да осъмне със същата мисъл, каквато му е в главата при залез слънце, а пък реформаторите не знаят кой какво говори и защо го казва. Красота!

6

Анонимен

преди 9 години

Ползата от тези избори ще бъде,че окончателно ще падне дясно-демократичната маска на ГЕРБ,ще им се разголят и други части.Даже *** и политиндиферентни избиратели ще осъзнаят,че нищо добро не могат да очакват от тях,че те нямат намерение и интерес да проведат необходимите обществени реформи.Те искат да смелят малките партии и да наложат гербофашизъм,но този път ще се задавят.

5

ТЕЗИ СА

преди 9 години

от ПРИЕМАЩАТА СТРАНА, а ВЕЛИКИЯТ МЪЖКАР БОЙКУУУ от даващата. Естествено, че ще се разберат

4

Анонимен

преди 9 години

До ГошуISKAM GERB I RB DA NAPRAVIAT PRAVITELSTVO,TAKA SLED 2 MESEZA SME OTNOVO NA IZBORI.