98

до-124

преди 9 години

А пекинеза Мартинчо къде се е покрил....... уууу Драгалевския вероятно седи.............

97

Иво

преди 9 години

До ОлегНе ви нещо не го схванах,а защо са били уволнени......не се прави на ощипан,да не уточнявам какво не му е било изгодно на Костов,а и много време отделих да коментирам такъв долен човек....направи пазарна икономика да зароби хората.

96

СДС

преди 9 години

Разбрахте ли вече как преговаря мутрата БОРИСОВ. Неговият подход е- насрещната страна има право само да се съгласява със становищата на Боко. Предложения не може да прави. Ако се осмели да направи ,значи саботира преговорите. С една дума максимата на човекът от Банкя е следната:"КОГАТО ПРЕГОВАРЯШ С МЕН,ЩЕ МЪЛЧИШ!"Само че РАДАН няма да мълчи. Затова и ние ,десните хора ще продължим да го подкрепяме. А тези,които захапат кокала,подаден им от Тиквата,автоматично се превръщат в политически мъртъвци.

95

Анонимен

преди 9 години

До ОлегМога да се хвана на бас с тебе прятелче , че ако има задължително гласуване , който няма средно да не гласува тогава ГЕРБ ще е първа политическа сила с много пред останалите! РБ обаче няма и да чуе за парламент както и ДПС ,АТАКА,ББЦ и БКП! Мога да се хвана на бас!Просто хората не искат да разберат , че ако излезнем и гласуваме масово много неща ще се променят защото в момента ДПС и БКП разчитат на мангасорите а те не са много спрямо всички Българи и по-голямата част нямат образование!

94

Олег

преди 9 години

До ИвоДа Иво бяха уволнение заради корупция от Костов!И после И Бисеров и Цонев изгонени от СДС! Ама сег ав ДПС не ви пречат!

93

Олег

преди 9 години

Аз съм от Варна и единствения известен човек, който лятото видях в магазина беше Иван Костов! Нито видях там Боко, нито Цецка, нито Радан, нито Доган!

92

Иво

преди 9 години

До П.ПетровТочно по негово време се извърши 70% от приватизацията-разграбването на държавата,айде сега ти се сети от къде са тези доходи,дори нямам желание този крадец да го коментирам,да не изброявам министрите му които бяха уволнени за корупция....трагедията му е пълна

91

Анонимен

преди 9 години

До ОлегАми, тогава НА ИЗБОРИ, като не влезете следващия път, проблемът отпада, хем ще бъдете до край прави, хем нищо нямя да зависи от Вас !

90

Олег

преди 9 години

До АнонименАз не плюя на ГЕРБ заради Бойки, а заради Цецка! Какво имаш да ми кажеш по въпроса?При висока избирателна активност ние можеше и да сме АУТ, а вие можеше да имате 23-*** депутати и да ходите на преговори за паривтелство на Светльо Витков напр.! Щото 30% избиратели дето не харесват ГЕРБ за кой ли щяха да гласуват! А може би Светльо Витков и Татяна Дончева да имаха нужда от трета партийка и да вземат ГЕРБ :)

89

Дедо Мадурко

преди 9 години

Сините са орел, рак и щука а на Раданчо му опъват ушите от вилата на Костов!

88

П.Петров

преди 9 години

До Иво. Ще ти дам няколко теми за размисъл. Ако Костов е такъв злодей защо:-БВП на България за 4-ри години след управлението му достига БВП през най-добрите години на соца, а в момента е двойно по-висок.-Защо средния доход се е увеличил десетократноКостов не е идеален, но е най-доброто, което сме имали през последните 25 години.Пое държавата фалирала, със средна пенсия 4$ и заплата 8$, сещам се, че преди да стане министър председател хонорарът за час на университетски преподавател беше точно една тунквана вафла.

87

Олег

преди 9 години

До Иво:Кой би могъл да сътвори нещо по-добро по онова време? Я ми кажи кой ?Слави Трифонов ли? Щото му беше най-голяма опозиция тогава?

86

Иво

преди 9 години

До ОлегДа изброявам какво сътвори Костов ли,нямаш ли спомени.

85

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 101ако трябва ще козируваш! Не мога да ви разбера... РБ е никаква партия ..това е коалиция от 100 партиики ...всичките взети заедно спечелихте едни смешни 8% при изключително ниска избирателна активност ...при висока избирателна активност вие 100% сте аут от парламента - проста математика! Сега , вместо да сте заедно с дурга демократична партия с евро виждане ви е плюете по нея заради един Бойко! Това е луда работа! Един човек ли вие проблема!??! Ако е така значи сте много зле!

84

До-ШУКРИ ПАША

преди 9 години

Айде почвай ***,то това не е като клавиатурата да щракаш клоун.

83

Иво

преди 9 години

До demokratТЕ СДС-ДСБ МНОГО МНОГО ОТДАВНА ПРЕДАДОХА И ИЗБИРАТЕЛИ И ИДЕИ И ДЪРЖАВА, ТАКА ЧЕ НЯМА КОЙ СЪС КАКВО ДА ИЗНЕНАДАТ.

82

Анонимен

преди 9 години

До demokratабе човек , ти в кой свят живееш !? Стига глупости ...приемете реалност такава каквато е! Вие загубихте , загубихте с многоооооо! В место да се правите на ущипани госпожички седнете да преговаряте ! Не изисквайте много защото нямате моралното право да го правите , но седнете да преговаряте и се разберете най на края бе !! Стига с тея войни и интриги ! Седнете на масата , говорете си и станете заедно по - силни ...и ГЕРБ и РБ са демократи с европейско виждане! Заедно ще сте по силни!

81

Олег

преди 9 години

До ИвоА к'во трябваше да направи Костов? К'вото ЖАН ли?

80

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи к'во искаш да влизаме в правителството насила ли бе! Като сме загубили изборите значи ли,ч е трябва да слушаме Боко и да си налягаме парцалите да му козируваме! Те всички са загубили изборите без ГЕРБ - значи к'во тогава искат от тях?!

79

demokrat

преди 9 години

Дръжте се,Радане и Москов!Борбата ще е тежка!Борете статуквото и мафията без значение дали се казва дпс,герб или бсп.С вас сме!Не ни предавайте!