76

Крис

преди 9 години

Що не кажеш за купуването на гласове в Хасково? Рамадане, теб питам.

75

Анонимен

преди 9 години

Боко кара Радан да му се разпише на ... празен лист.Момчето все пак е юрист, а не мутромилиционерска фуражка!

74

Венелин

преди 9 години

Още преди изборите писах - правителство на малцинството на герб с подкрепа на ДПС. Единствената разлика сега е, че Барека е решел да се прави на Яне Янев...

73

Сашо

преди 9 години

Раданчо, пълен *** си ти! Дори не обмисляш предварително дали това, което казваш има смисъл. ББ ако управлява официално с ДПС, това ще е последното му управление. Хората ще го намразят много. Не, че сега не го мразят, ама нале!

72

sostin

преди 9 години

До АнонименДа те светна само че Бойко никога не е управлявал с турците , за разлика от твойте любимци ***. Скапаната ви пропаганда е жалка като самите вас.

71

Асан

преди 9 години

Рамадане, с Кормата на турски ли си говорите?

70

Анонимен

преди 9 години

Неслучайно Бойко пи кафе с Местан. Сега ще каже: няма други освен ДПС с които да се разберем. Всичко е театър. Досега управляващите без исключение ги храни една и съща олигархия. Канала на парите се казва ДПС с главно действащо лице Доган.

69

Анонимен

преди 9 години

До БЪЛГАРЧЕRB-SHAIKA NESHTASTNIZI

68

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха!Щерката на Костов вземала пачки за консултации на КТБ!Чудно защо ли не са поканили за консултант щерката на Бочко Тиквето?Сигурно , защото е умна колкото татко си!Ха-ха

67

Анонимен

преди 9 години

До АнонименPO-SKROMNO BE KIRIA STEFCOV.

66

Анонимен

преди 9 години

Не се ли разберат ГЕРБ и РБ всичко отива по дяволите. РБ има сериозни вътрешни противоречия и не е ясно дали в този си вид ще издържи до следващи избори. От друга страна и ГЕРБ ще загуби, тъй като ще има огромен отлив на гласове. Гласоподавателите на ГЕРБ са бивши СДС - симпатизанти, дясно и проевропейски ориентирани хора, които ги припознават поради липса на по - добър вариант.

65

Анонимен

преди 9 години

Г-н никой пак има наглоста да се обажда! Алооо РБ вие сте с по малко от 8% , вие нямате никакво право да искате! Вие имате право да помагате но не и да искте , вие сте никой ...абсолютно никой ! Вие имате тези 8% не за друг а поради факта , че г-н Никой (от снимката) плю плю по Бойко през цялата си кампания а сега се обърна ! Ако не беше плюл по Бойко по време на кампанията най - вероятно нямаше да мине и прага! Г-н Никой , вие сте едно нищо ..един нагъл доказан агент !

64

AHТИМУТРА

преди 9 години

ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПИХА БУДА БУДАЛОВ СА ПЪЛНИ ***!!!БОРИСОВ ВИНАГИ Е ПРЕДАВАЛ НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ И ВИНАГИ ЩЕ ГО ПРАВИ ТОЙ Е ПРЕДАТЕЛ НОМЕР 1 В ДЪРЖАВАТА!!!СПОМНЕТЕ СИ КАК ОПЛЮ ФИДОСОВА ЕДНА ОТ НАЙ-ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ!~

63

AHТИМУТРА

преди 9 години

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ОТ РАЗРАТНИЧЕСКИЯ БАРДАК ДИГНАХА КРАКАТА ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЗА БУДА БУДАЛОВ БОРИСОВ И НАКРАЯ ИЗОБЩО НЯМА И ДА СА ВЪВ ВЛЕСТТА!!!АЛЧНИ ДО САМОЗАБРАВА ТОВА СА РЕФОРМАТОРИТЕ!!! А СЕГА ВЕЧЕ СА И НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ БЕЗ НИЩО ДА ВЗЕМАТ!!! ТОВА НЕ СА ПОЛИТИЦИ А ИЗТРИВАЛКИ!!!

62

Анонимен

преди 9 години

Нека пак управлява с Доган. Така ни се пада. А РБ - изкушени от властта, чудят се как да преглътнат сравнението им с герберите. Все едно една оперна певица да я сравняват с някоя чалга певачка. Колкото и кинти да изкарва от батковците. И те така... Нищо не става от нас.

61

Анонимен

преди 9 години

Я ПРЕДАТЕЛЯ РАЗПРАН СЕ ОБАДИ!!!!

60

Анонимен

преди 9 години

от тези лиглювци ми дойде до гуша. то бива лакумия ама тези нямат мярка. една шепа хора не могат да се разберат 7 часа вчера. да се разпадат и да си ходят по къщите. *** пълни

59

Ива

преди 9 години

"преговорите на ГЕРБ с РФ да продължат" - какво е това РФ, г-жо Цветанова? Хайде малко по-сериозно се отнасяйте към работата си.

58

NORMALEN

преди 9 години

PALNOTO NEVEGESTVO NA TAKA NARECENITE LIDERI NA REFORMATORSKIAT BLOK ZA SITUAZIATA, V KOIATO SE NAMIRAT,DA POSTAVIAT USLOVIA NA POBEDITELIAT V IZBORITE POKAZVA CE BALGARSKIAT IZBIRATEL E NAPRAVIL GRUBA GRESHKA.DA NIAMASH 5 LV. V DGOBA SI IDA ISKASH DA UPRAVLIAVASH BANKA E NEVAZMOGNO-TOVA E POLOGENIETO I RAZPOLOGENIETO NA TAKA NARECENIAT REFORMATORSKI BLOK-ABSOLUTNO NERAZBIRANE NA STUAZIATA,V KOIATO SE NAMIRAT,NIAMASHTA NISHTO OBSHTO S DEISTVITELNOSTTA V REPUBLIKA BALGARIA.

57

Суверенът

преди 9 години

Тези да се вземат в ръце и да оправят клоаката, която сътвориха за двайсе години. Не са сложени за манекени, а да работят за благосъстоянието и благополучието на народа. Толерансът към далаверите е изчерпан.