202

историк-анализатор

преди 9 години

На червения *** от 252 ще му кажа, че не никакъв българин. СДС начело с Иван Костов имаше 2/3 мнозинство в парламента и можеше да прави каквото си иска. Защо не направи лустрация, защо не отвори досиетата и още много защо . Ще ти кажа защото Иван Костов е ченге от РУМНО и е сложен в СДС лично от другаря Луканов , да брани интересите на БКП-БСП-ДС. Това е тъжната истина, заради която народа намрази Иван Костов.

201

irina

преди 9 години

Иван Костов продължава да дърпа конците на реформаторите. Жалко!! Така се надявах, че са се откъснали от негова Противност!!!

200

Анонимен

преди 9 години

Ти ли си бил бе Одисейчо. Ами я кажи кой предлагаше неукия бай Симо Мадридски за президент. Ама съм сигурен, че си се драл до припадък с "Искаме си царя", а после като взе хляба на Костов си почнал да говориш, че е руски агент. Ционистът Мони Паси, който иска да разчленява Русия също за теб е такъв.

199

Анонимен

преди 9 години

борисов е страхлив и нерешителен човек. той няма да тръгне срещу доган пеевски цацаров. и въобще не се интересува от реформи. интересува се от президентските избори и да докрета държавата до там със заеми

198

Бла бла бла

преди 9 години

Айде много разбирачи се навъдиха! А истината е една, правителство някакво трябва да има! Вярно че трудно ще се събере мнозинство, но така е гласувал народа! Ако бяха гласували още 20% от хората, нямаше да е така! Борисов може да е всякакъв, но е прагматик и реалист, и човек на действието! Така че, ако на другите партии не им се ходи пак на избори, трябва да спрат с високите претенции! Ако бяха спечелили изборите, можеше да предлагат своята програма!Така че, всеки да скача според процентите си!

197

Бостан

преди 9 години

Един с прякор Ментата нарече тиквата "мутра" от трибуната на парламента.Мутрата заведе дело за обида и преди няколко дни е оттеглил иска,значи или признава,че е мутра или Бостана работи с пълна сила!.А вчера един съвсем неслучаен германец каза,че такъв като този от Банкя никога не може да е в политиката в Германия!

196

Анонимен

преди 9 години

До ф-1Първата работа на мургавелкото ти беше да опрости дълговете на кредитните милионери. Сега същото подготвя с Цецо Василев и КТБ. Иначе има една наука "Теория на вероятностите". Ако беше я учил нямаше да сравняваш себе си и Ваньо Драгалевски с целия български народ.

195

ф-1

преди 9 години

Ако И.Костов беше останал на власт още един мандат, България щеше да е наравно с другите източноевропейски дътжави. Комунистите обаче бяха в паника от разпадащият им се престъпен свят и не без помощта на кървавите руски пари, направиха всичко възможно, за да се върнат на власт. И понеже народът ни не се слави с много акъл, това не се оказа трудно!

194

Кой?

преди 9 години

Кой доведе Трайчо?

193

Анонимен

преди 9 години

кои са реформаторите?. Индивиди участвали пряко и косвено в ограбването (приватизацията)на България. Бойко изобщо не трябва да разговаря с такива, трябва да направи сам кабинет.

192

до 250

преди 9 години

Ако вие сте умните то аз съм папа инокентий 7

191

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че РБ не клекна пред комуниста-тиква и не направи компромис с обещаното пред избирателите!Умните в БГ гласуваха за РБ, а останалите - за различните фракции на БКП и ДС.

190

бивш от СДС

преди 9 години

На т.н. РБ ментора е Иван Костов, а той като бившо ченге не иска Борисов на власт, защото неговата любима партия БКП-БСП-ДС ще закъса окончателно.Само за три години управление на ГЕРБ , БСП се срина до 15 % , а след още толкова ще изчезне. Само, че този път на Костов сметките са криви, защото народа разбра КОЙ е той.

189

БОСТАН

преди 9 години

Всъщност заглавието трябва да бъде , Реформаторите не одобриха ГЕРБ за кабинет.А ТИКВИТЕ да си се гушкат и циливат в рамките на союз "БОСТАН".... там всичко си е сигурно .... и ГЕПЕНЕ и ГЛАСУВАНЕ!!!А иначе, КУПУВАНЕТО НА ДУПЕТАТИ да започне сеги!!!!

188

боцман

преди 9 години

Бойко давал втори шанс на деформаторите....Ха ха ха , смешки...Нали какво МУ наредят на Боци, той това казва.Чакайте може би още днес, или утре да изскочи зайче, в подкрепа на Боци...Много ги е страх от избори, свършиха парите ли, що ли ?

187

Луцифер

преди 9 години

Да се организират,значи да слушат Бойко.

186

бала долари

преди 9 години

До БалалайковСъзнаваш ли каква глупост каза?

185

неутрален

преди 9 години

Продължвайте да си затваряте очите......на събирането на партиите днес трябваше да се обсъдят наболелите проблеми на българите.....КОЙ не позволи народа да чуе какво обсъждат,за КОЙ е проблем медиите да излъчват на живо обсъжданите теми от партиите избрани от народа, КОЙ се опитва да затъмни решаванетона съдбата на България .....КОЙ

184

Джедай Мастър

преди 9 години

Леле колко е жалък... Щеше да бие, да мачка, а сега с 80-те си депутати трепери и хленчи като пу*ка, каквато е :)

183

neo

преди 9 години

Бойкоооо ...кого заблуждаваш бе . Бил диалогичен и въпреки обидите от реформаторите бил готов на компромиси. Пиклъо като няма с кой ше се съюзиш и с дявола само да се краде. Ако нямаше нужда от тях така ли щеше да подминеш обиди. Точно ти дето си в червата злопаментен. . *** мутра си беше и такава си и остана. Едно време на каратето още беше гадно злопаметно същество. Не те пускаха на СИК да носиш даже подносите с чаши ами сотеше отвън като изпъден. Кукла си и ти го знаеш