124

Анонимен

преди 9 години

ВИДЯ, АМА СИ КЮТАШЕ НАЛИ? ЗАЩО НЕ КАЗА ТОГАВА НА *** КРАТУНИ ОТ ПАРТИЯТА, ЧЕ С ДПС ОТИВАТЕ НА ДЪНОТО ?

123

Анонимен

преди 9 години

***!

122

Tayor

преди 9 години

Значи вярно било, че е*ането лекувало. Като му влезе и прегледна !

121

Анонимен

преди 9 години

Доколкото знам тези хапчета не се намалят , няма спасение като комунизма са.

120

Анонимен

преди 9 години

КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОБЕЗГЛАВЯВАНИ ПУБЛИЧНО!

119

Кума Лиса

преди 9 години

Кисело е гроздето.

118

Кои са Хайдуците

преди 9 години

"Съдът в Свиленград осъди купувач на гласове за Реформаторския блок"

117

Анонимен

преди 9 години

Късно е либе за китка...имаше такава поговорка. Кутев осетихте се от орталъка си с ДПС ама късно. Хората Ви удариха изборния си шамар та Ви плющят ушите!Не Ви искат бе Кутев, толкова ли е трудно да го разберете, не искат и ДПС но кой да чуе!Не се притеснявай няма да сте само Вие опарените. И вземете потърсете отговорност от Станишев защото той и ДПС Ви сраха на главите.Само че Сергейчо си взема Мониката и се изнесе в Брюксел, а Вие останахте тук да Ви плюят.

116

Анонимен

преди 9 години

До ПодозрителенNE E IMALO VAZRODITELEN PROZES-NORMALNITE HORA SAMI VAZVARNAHA SVOIATA IDENTICNOST.ZA TURZITE NE MI SE GOVORI,TE NE SA HORA, TE SA TURZI.

115

анонимен

преди 9 години

123,логиката ти е страхотна....донякъде.Тя абсолютно обяснява защо след Управление на БСП, гласоподавателите й намаляват.Ама ГЕРБ след опозиция-как обясняваш този феномен.....

114

Мнение

преди 9 години

Сети се че дпс са най-корумпираната и антибългарска противоконституционна партия и никой не трябва даже да преговаря с тях за властта. Да си стоят в опозиция.

113

АХААА

преди 9 години

Кутев, когато Бисеров, задаваше въпроса БОЛИ ЛИ, тогава се радвахте и се смеехте. Е, сега да те питам и аз, БОЛИ ЛИ? Много ви заболя сега и ДПС неможа да ви спаси, а ви затри. Който не мисли за народа, а само за гушата си, ще дойде ден много да го заболи. Идва новото поколение и то няма да ви прости.

112

Подозрителен

преди 9 години

Най-добре е БСП първо да се вземе в ръце и да премахне ДПС, щото ми се струва, че ДПС си е поставило за цел да разбие левицата като отмъщение за Възродителния процес.

111

бай иван

преди 9 години

такива като тоя по-бързо да обличат 'дървеното пардесю' и да ги изпращаме ...

110

Втори Българин

преди 9 години

До Един БългаринНяма да е , Бойко каза на транспорта , за вътрешен не го искали :)

109

NORMALEN

преди 9 години

EH,DR. KUTEV NNAI-POSLE RAZBRA ISTINATA. MAGKITE GI IZPOLZVAT I SLED TOVA GI IZHVARLIAT NA BOKLUKA.NE TI E VINOVNO DPC-PROSTO ,,ONAZI GENA S LEKO POLITICESKO POVEDENIE" NE E NUGNA NIKOMU.LEKA TI PRAST NA POLITICESKATA TI KARIERA.AMIN.

108

Другар, но по чашка

преди 9 години

Прави като Миков , пий алкохол :)Назззддрааеее Миков....

107

Анонимен

преди 9 години

Премахване на областните управители и администрации. Ликвидация на кметовете на села под 1000 души и окрупняване на кметствата по един кмет на най-малко 20-30 хиляди души.

106

Анонимен

преди 9 години

нежелан комунист защо като беше на власт и си пълнеше гушата не каза всичко това а сега повръщаш от злоба

105

Един Българин

преди 9 години

Нали вашите избиратели много разчитаха на вас. Какво направи ти за тях? Лая по ГЕРБ и останалите десни, а за хората де****! Ще ви накажат много ясно. "Запомни едно - Борисов премиер е много по-добре от БСП и ДПС във властта". Макар и не достатъчно, но ако поне Цвъки не е вътрешен министър добре ще е.