12

Анонимен

преди 9 години

Да го духат еврогейовете и ционистките слуги. Еврзийският съюз ще става все по голям. Няма как .....трябва да се противопоствят на мазните арабо европейци които свалят *** пред сащ против интересите на народите си. Държавите в съюза имат обща история...ресурси колкото щеш. Че и езика говорят. Да го духа Европа .

11

Анонимен

преди 9 години

Русия цели повече Иран да се присъедини към Евразийския съюз отколкото Армения и да формира газов съюз с богатата на петрол и газ Иран. Това ще направи по-отстъпчив и богатия на петрол Азербайджан. Армения е важна за Русия да спре и тръбопроводи от Азербайджан за Турция.

10

юбералес

преди 9 години

Toва се очакваше. Армения има атомна централа, която произвежда цялата еленергия на страната, и е собственост на Газпром. Армения отне от Азербайджан ''Нагорни Карабах'', населен с арменци и единствено Русия възпря азерите от война с арменците. Така,че ако Арменя иска да съществува, нямат голям избор. Русия държи енергията и сигурността на страната. По интересно е Азербайджан накъде ще се насочи.

9

ODESSA

преди 9 години

Смеещите ще бъъдат във дълбоки бункери. Ти няма да си там. Аз също.

8

Анонимен

преди 9 години

ДО 4- НАЙ-ДОБРЕ Е ТОЗИ КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН.

7

Анонимен

преди 9 години

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО...ЩЕ РАЗБЕРАТ НАЙ-СЕТНЕ ЧЕ ИМА ПО-ГОЛЕМИ ХИТРЕЦИ ОТ ТЯХ

6

Анонимен

преди 9 години

В Армения е забранено на чужденци да купуват имоти и земя.

5

И те....

преди 9 години

И те арменците са за съжаление.........Разпалиха една безсмислена война --за няколко села и чукари--това ги свърза още повече с Русия и от там дойде и липсата на демокрация, и спадащите доходи и бягството зад граница. Доскоро едни апартамент в Ереван бе на сойност колкото един самолетен билет до Америка..../ не до Москва/.......

4

Анонимен

преди 9 години

Армения и да влязат в ЕС, ще бъдат периферна държава както България, докато в ЕАС ще получават евтин газ и нефт от Русия.

3

1 aприл

преди 9 години

До руските ***:Нa 39- ти. 18. 3991 г. ЕС се " рaзпaдa" мухaхaхaхa

2

Анонимен

преди 9 години

Армения се опасяват че Европейския съюз се разпада.

1

ODESSA

преди 9 години

Поздрав до влечугите.