47

Пиар агент

преди 9 години

Ето как червения *** и необразован червен *** от 52 се опитва да плюе по най глупавия начин. От една страна не искат Борисов и ГЕРБ, а от друга щял да избяга от отговорност. При това положение какво да кажем за Станишев и БСП . Вашия човек си би камшиците чак в Брюксел , но това не е бягство. Мишки си бяхте и такива ще си останете другари.

46

политолог

преди 9 години

Много точен коментар от 48 . БСП-ДПС-Атака управляваха една година и защо сдадоха властта , нали не искат ГЕРБ . Можеха да продължават да си крадат докато закрият държавата както закриха банка КТБ . Така, че те докараха ГЕРБ на власт с некадърното си управление . Борисов е бил Гл. секретар на МВР , кмет на София , Премиер . Кой има по голям опит и доверие от избирателите от него. За сега никой.

45

Анонимен

преди 9 години

Усещам, че "Големият мъж" от Банкя ще избяга от каквато и да е отговорност и щеобвини всички други за собствената си несъстоятелност и страхливост!

44

до 50

преди 9 години

Отговорът на въпроса ти е повече от елементарен - ами защото и те не са по-умни от Борисов. В България, умни отдавна няма - трябва да се избира измежду останалите тук ***. Затова сме си и в балтото. Имаше известен лъч надежда, но народът не успя да го види, а не успя, защото е денонощно манипулиран от медиите.

43

Анонимен

преди 9 години

Borisov: Преди 16 години на днешния ден (10 октомври - б.р.) ни напусна мама Мецанка. Много я обичах и ми е много тъжно за нея. Мама Мецанка беше най-добрата жена на света, тя ме научи да различавам доброто от злото.

42

социолог

преди 9 години

Колкото и да плюе червения *** по Борисов , е обречено на забрава и подминаване. Човек , който с неговата партия побеждава БСП 10 поредни пъти е умен и подготвен за политик. В момента няма по подготвен политик за Премиер. Дали това се харесва на червените *** няма никакво значение. Само за сведение резултата от БСП + ДПС е по малък от резултата на ГЕРБ , което говори достатъчно кой иска народа да го управлява.

41

АНТИ

преди 9 години

Пред Би Ти Ви вчера Веждито каза, че Борисов бил направил хиляди неща!Да направил е хиляди мизерии гадни!

40

Анонимен

преди 9 години

Баце е всеобщ любимец: - С БСП ще строят Южен Поток; - С ДПС ще пазят Пеевски и Лафка; - С РБ ще правят "реформи"; - С ПФ ще се "бори" с турците; - С Атака ще защитават интересите на Русия; - С АБВ ще пазят Валентин Златев

39

Трольо Тролев

преди 9 години

Все повече ми харесват резултатите от изборите, каквото и правителство да съставят няма да си изкара мандата, в момента единственият добър вариант е избори и отново избори докато не свършат парите за купуване на гласове и след това още веднъж за по-сигурно. Именно от това се страхуват всички и затова повтарят глупостите, че държавата била пред национална катастрофа и подобни тъпотии. А и една национална катастрофа със съпътстващите я истински протести с много кръв и насилие е може би най-доброто, което може да се случи в България в момента.

38

до 43

преди 9 години

Доган превъзхожда останалите с това,че нито им се моли ,нито ги кара какво да правят.Той създава ситуации,в които предварително знае кой какво би направил.Сега така им е написал дневния ред,че една точка да не могат да пренебрегнат.КТБ чака,актуализираният проекто-бюджет чака,в съдебната система има избрани-недоизбрани председатели на съдилища. Нека не забравяме все пак,кой направи Борисов генерал и го вкара в политиката.

37

Анонимен

преди 9 години

В момента първите трима правят правителство по мазетата. След като не се говори пред медиите, значи се говори по ресторанти и по мазета. Нали никой не си прави илюзията, че не се говори за правителство? Напротив, активно се говори

36

до 39

преди 9 години

Новата тройна се нарича: ГЕРБ - ДПС - БСП И в това неможе да има никакво съмнение. Защото просто двете уж вече маргиналии, ще гласуват за ГЕРБ, винаги и при всички обстоятелства, на някаква цена по предварително споразумение. ГЕРБ са същите червени комуноиди като себеподобните си следовници, създадени от службите и в това няма да има никакво съмнение, както и никога не е имало.

35

Анонимен

преди 9 години

Аз съм ***, ама и вий сте прости, затуй се разбираме добре!

34

Малин - 2

преди 9 години

той нямало и да опитва да прави правителство - забравихте ли това беше само преди няколко дни. А Местан направо заяви, че "ДПС му давали 300 дни"... Защо всички уж сериозни анализатори непрекъснато "пропускат" или "забравят" това? Цялата тази суета и цирк е за пред хората, за пред мат'ряла. Защото той трудно ще преглътне нова Тройна коалиция, и то в същия състав, само дето вместо да е с мандат на БСП, ще е с този на ГЕРБ.

33

Малин

преди 9 години

Още ли има някой, който да не е наясно, че Борисов "няма да се коалира" с ДПС и БСП, но депутатите им в огромното си мнозинство ще гласуват за ГЕРБ? Така че който иска да брои гласовете, към тези 84 на ГЕРБ да прибави и тези на ДПС и почти всичките на БСП, (там има някакви по-независими като Кадиев, но мнозинството са ни пределно ясни и от предния парламент...) Каквото и да си говори сега Борисов - той кога ли не се е отмятал от думата си, понякога и съшият ден - той заяви категорично, че ако имал по-малко от 100 гласа (преди това беше абсолютно мнозинство) на изборите, той нямало и да опит

32

Анонимен

преди 9 години

Вместо да побърза с преговорите и евентуално да състави правителство,Борисов ще използва седмицата да уговаря и рекетира определени нестабилни депутати от разлияни парламентарни групи.И както той се изразява,щял да им направи неустоими предложения.Борисов нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил,никой да не се заблуждава.

31

РеНационализация

преди 9 години

Дон Тиквун с коефициент на интелигентност равен на този на средностатистически Лабрадори вроден инстинкт за родолюбие и патриотизъм колкото на нощно шкафче,си ви го каза вчера,че ако не офицоален вожд като премиерто ще бъде неофициален водач в задкулисиетотам където Доганя и Василев режат тиквеника с орехи!!

30

Анонимен

преди 9 години

Пожарникарят от Банкя ще продължи да разиграва цялата държава още дълго време. Но българите отново показаха на изборите, че са мазохисти, на които това им харесва.

29

Анонимен

преди 9 години

До 33Е къде ги виде тея хора "бол"???И защо не гласувахме за тях???Само не казвай,че кадърните хора са в БСП и ДПС,че и тях ги видехме колко са "можещи" и "знаещи".

28

до 33

преди 9 години

КОЙ предложи Цацаров за Главен прокурор, КОЙ предлож Кокинов за Градски прокурор. КОЙ, КОЙ, КОЙ ?