166

Hrisi

преди 9 години

МВР трябва да разкрие и плановете за нови кражби на тази шайка. Аз бях измамена да помагам дълго на ББЦ и научих много работи. Ако полицаите поискат да дам показания мога да разкажа такива неща заради които престъпната група в ББЦ и нейните хора да могат да влезат в затвора за много дълго.

165

Hrisi

преди 9 години

В Пловдив Бареков направи страшни безобразия. Ако още има истинска полиция незабавно трябва да се обискират офисите и къщите на *** Николай Бареков БарДаков, сестра му Деспа Де не спа но краде и със *** и с уста, Акото Дяко Ако Дяков размириса се яко и Христо Цирков Цирка краде и лъже без спирка. Трябва да се разпитат всички застъпници наблюдатели и сътрудници на България без цензура и Ана Баракова. Ще се разкрият много престъпления истината за торбите с пари и купените гласове по 50 лева обещанията за нагласени търгове поръчки и чадъри за фирми дарители, заплахите старите далавери и п

164

mik

преди 9 години

HA<HA<HA.......

163

Анонимен

преди 9 години

Фурнаджийска лопата!

162

Станка

преди 9 години

Алелуйя!

161

Анонимен

преди 9 години

Всеки знае кои напускат първи потъващия кораб (България)... Оттук ,нататък всеки да си прави изводите...

160

социолог

преди 9 години

Поредното недоразумение в българската политика е Бареков както и Станишев . Това са хора , които за пари и майка се ще продадат. Само се чудя на балъците , които им се връзват на празните приказки. Аъде сега си търсете 1000 лв. пенсия и един милион работни места. Прости та чак *** избиратели.

159

Аман

преди 9 години

До ЛилияНе е лошо да се махнеш от Бг,щото именно заради такива като теб,хора като този *** са в парламента!

158

Винету

преди 9 години

До 175. Всичко хубаво донякъде, но за Бойко голяма глупост си написал. Нали разбираш, че не е необходимо да си много умен, за да прецениш, че като евродепутат ще си живуркаш много по-добре. Но той не го направи. Не го подценявай, нищо, че може да е чел само "Винету", макар че и това не е вярно. Както и за наркотиците - твърде елементарно е.

157

Лилия

преди 9 години

Чакайте, САМО ПРЕДИ ДЕН той обяви във фейсбук, че се отказва от мястото си в Европарламента и ще работи като депутат в българския парламент, борейки се с проблемите на българите! Който иска, може да се убеди. Що за двуличие?!! Аз му повярвах и даже убедих родителите си да гласуват за него..... Край, повече не гласувам за никого, махам се от тази страна!

156

дудук

преди 9 години

Безсрамник - казваше на хората, че няма да ги предаде. Е това, какво е??? Повече и от предателство! ***, ама нека им на тези където гласуваха за него!

155

Денислав

преди 9 години

Кое му е странното? Там ще взима заплата в евро и то доста стабилна. След мандата ще получава и някакви пари като пенсия. Ще му плащат всички самолетни разходи, плюс офис и в България и там, плюс секретарка. Абе въобще няма място за сравнение. Ненормалникът се гласеше за премиер, ама като депутат ще *** много малко. Тоя е част от парашутна партия, създадена да събере от евентуалните гласове за ГЕРБ, както и бАтакаТолкова му пука за бедните българи, че ще ходи в Брюксел. *** като Сидеров

154

Анонимен

преди 9 години

Кое му е изненадващото?Бареков беше избран от *** за евродепутат на предишниге избори.Аз това,аз онова,ще цъфнете и вържете и айде у Европата-Кой ще стои тук за четири,пет хиляди лева.Голямата лапаница е в Брюксел.И на Съсела няма да му видим вече подлите очички,ПЕС мес отиде та се невиде.Оправи си живота и този на дечицата.Само Бойко не отиде щото е безумно *** и не може да се впише в голямата далавера.Ама на него тука са му паричките от наркотрафик.

153

Анонимен

преди 9 години

О, неразумно и слабоумно същество! Жалко за тези, които те изпратиха в Европарламента! Ще ти сърбаме попарата всички! Скри се в меката на благоденствието! Безочливо същество! Вече бог не забравя и найвече, не бави!

152

Анонимен

преди 9 години

да са маа тоя

151

браво

преди 9 години

До ГОЛЯМАТА ПЪРЗАЛКАстрахотно стихотворение! браво на автора!

150

хи

преди 9 години

То се видя от началото какъв е, ако си мислеше, че някой ще му върже...... По-зле и от бате ви боко, и подобните му....

149

Анонимен

преди 9 години

Най-голямия демагог в България.Този го усетих в самото начало.

148

ФАШИСТ

преди 9 години

този още не станал политиче и захапа далаверата - "всички са маскари "

147

абдал

преди 9 години

Интелектуалните инвалиди дето му гласуваха да го духат!