11

Анонимен

преди 9 години

Гледам пенсионирания милиционер на снимката с фаналка на Борисов. Питам се това не е ли нарушение на изборните правила, в деня на Изборите не може да се прави агитация, а както виждам той пуска бюлетината в изборите. Никой ли няма да се самосезира. Що за държава сме ?

10

Крум

преди 9 години

2015г. България ще внесе във Фонда за поддържане на военни части в Афганистан....над половин милион долара(или лева)!Кой? Кой?#ФОСТАВКАОрган за Шорос, Ционисткия връх, Протестна Мрежа, Ротшилд и продалите се на Мефистофел бездарни медузи!!Сидеров премиер, Ташева външен, Цецо в западното крило - 209-та !!!

9

Анонимен

преди 9 години

Божеее, как ми липсва времето на ТОДОР ЖИВКОВ

8

Анонимен

преди 9 години

Тройка ГЕРБ+РБ+ПФ се оформя

7

Езоп

преди 9 години

Много фирми вкараха тия кокошкари, хак, дано да се задавят !!!

6

ГЕРБ ли, БСП ли ????

преди 9 години

ГЕРБ-БСП---продукт от роенето на БКП.Не бих се учудил на такава коалиция. Та нали ДРУГАРИТЕ комунисти / сега капиталисти /, наричайки се бизнесмени-демократи ни докараха до пропастта през тези 20 и повече години.Тяхната алчност и озверялост за богатства отне живота на хиляди българи / собстветинкът, чиято фабрика ОТНЕ ЖИВОТА НА 15 ЧОВЕКА е приятел с Първанов/.Та нали и пужарникаря е рожба на БКП / разбирай ДС /. Другарите ще се прегърнат и ще ни теглят " ножа".Мри народе - мри

5

Волен Сидеров

преди 9 години

Проблем номер 1 на Българската държава и нейния суверен е ниското заплаще на труда, което в над от 90% е единствената форма на приход за хората!Който казва, че това не е проблем номер 1 ИЛИ неможе да се справи с него да ходи да лови пеперуди в парка и да не се занимава с управлението на държавата!

4

ц и к

преди 9 години

тоя урунгел няма право да влиза с тая *** тениска в изборната секция ...би трябвало да бъде изгонен и глобен но това може да се случи в друго време в друга страна в друга демокрация.......

3

АТАКИСТ

преди 9 години

АТАКА ПОБЕДА

2

Анонимен

преди 9 години

Новите лица в ГЕРБ са стари седесарски ***!

1

Анонимен

преди 9 години

v bg ne i triat partii triabva i grajdanska voina tova mnenieto mi makar i losho.