447

x

преди 9 години

Президентът е напълно прав!!! Русия е и националистическа и агресивна и винаги е била такава!!!Така че,руските управляващи да имат много здраве!!! Що се отнася до руския народ,той е добър като всеки народ,но смачкан отвсякъде и по всички линии!!!!!

446

ukrainec

преди 9 години

До nnnДа живее президента и Шаламанов-това са истенски български патриоти.Време е да се отървем от руския слугинаж !

445

nnn

преди 9 години

Тази плюнка ни излага по света. Аман от ***. Ние сме независима държава, която прави това което й заповядат американските ни така наречени приятели.

444

Анонимен

преди 9 години

Не мога да кажа добри думи за времето на Тато, и не желая да се повтаря отново.От друга страна членството ни в ЕС донесе на България само мизерия и брутална престъпност.Няма нито една сфера в живота ни която да се е подобрила.Както винаги бг политиците нямат собствено мнение като обикновенни овце.Безмозъчни индивиди от земноводни до плевни, ще ни загробят за пореден и може би последен път.

443

Анонимен

преди 9 години

До до 680Ти ако беше роден щеше ли да идеш да ги посрещнеш а? ялтенската конференция говори ли ти нещо а?

442

Шоп

преди 9 години

Да бе, е сега се оклюмах... От "има възможност" и "възнамерява" до реално изграден и функциониращ газопровод има 4-5 години и няколкостотин милиарда ДОЛАРА. Те имат намерение да се превъоръжат, намерение да строят мост до Крим, намерение да възстановят Донбас ама пари нема. Айде да изчакаме до пролетта да видиш как Рогозкин ще лиже, където е плюл...ако не се помине от преяждане на Нова година.

441

kh

преди 9 години

Русофилите в България са като 40 годишни мъже, живеещи при майка си. Жалко е, че такива като вас не искат развитие, искат да живеят по лесния начин, всичко наготово и най-важното ЗАВИСИМИ. Жалки сте, България е независима държава, мнението на апатично-злобни хора като това руско промито същество са повече от смешни. Местете се в Русия - единствената изкъртена държава, плод на егоизма на лидерите си, които ви иползват всякак . Не докосвайте Майка България защото ще стане страшно .. за Вас

440

Анонимен

преди 9 години

Е,румънците винаги са били по-мъже от българите.Ние защо не национализираме златодобивната промишленост,например?Смеете се на Волен,а той тъкмо това предлага-национализация на работещите предприятия у нас.Вие нали искахте свобода,братство,равенство и прочее демокрация?Споделете богатството си с ближния,де.

439

Шоп

преди 9 години

А колко вихте, когато Дянков искаше да постави дебитомери на нашия Нефтохим! Представям си какво би станало, ако Плевнелиев заплаши с национализация на нашата рафинерия, сигурно троловете ще побеснеят.

438

бо

преди 9 години

КАКВИ БРАТЯ СА МИ ТЕЗИ ! УЖАС ! МАЙ НА МНОГО ВОДКА СА БИЛИ ПАК !

437

Анонимен

преди 9 години

Спокойно,зима иде!!!!!Всички задружно ще ядем ....я докато се опекат ......дете!!!!!Дружно благодарение на евротолерасти,демокради и *** върлуваща по тази земя вече цели 25 години!!!Жалко,ама при демокрадията е така"Малцинството такива ги ***,че мнозинството не може ги изчисти"

436

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЧе кога България с африканското равнище на заплатите с пълния хаос, който цари стана част от цивилизования свят? Или това е благодарение на евроатлантическите ценности, които включват бесене на площадите на неудобни лидериНе е много умно да дажиш таралеж с голо дупе не мислиш ли?

435

анонимен

преди 9 години

така се прави! на изказване на президент-отговор от официална институция като МвНР, а не като нас за написано в социална мрежа-отговор от всички в държавната администрация.Пак се бъзик с нас руснаците, а ние не можем да разберем и всеки пише ли, пише.... колко са били такива руснаците, за демокрацията и т.н....Просто ни будалкат, а ние се връзваме...ама защо ли?

434

Щаб на революцията

преди 9 години

Този президент е голям национален предател,СРАМ и ПОЗОР за БГ

433

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев е ПРЕЗИДЕНТ . болшевиките като искат да провеждат комуникация ,по надлежният ред не като прости крепостни селяни каквито са известни на цял свят. Или Президент срещу Президент .По този начин е устроен цевилизованият свят. Не случаино и забраниха да напускат Сибир и никои не иска дори да разговаря със тия диваци.

432

Анонимен

преди 9 години

До ШопПа мохабета на шопа го знаят всички:"Я не сакам я да сум добре. Я сакам вуте да е зле" и "Я че си запалим къщата да изгори на Вуте градината"

431

Шоп

преди 9 години

Хахахаха! :)))))

430

писна ми

преди 9 години

България никога не е имала толкова корумпиран и некомпетентен президент! *** народ сме ....

429

Анонимен

преди 9 години

Плевела пак е ръсил мозък

428

Анонимен

преди 9 години

Предлагам всички дето толкоз сте набрали на путин и русия да сформирате една рота и да тръгнете на война *** не мисля че ви стиска. Както и на други демократи не им стискаше да излезнат да се бият с червената армия след втората световна война