94

Анонимен

преди 9 години

"Кой ми а...а в гащите?"Българска народна поговорка, съгворена преди да има БСП и прди да го има Боко.

93

DreamTheater

преди 9 години

Голям рев от кутевският тролетариат.И да ревете и да не ревете -резултатът на БСП е трагичен.Само 80 и нагоре годишни пенсионери са гласували за Партията.Къде е др. Мая Манолова да обясни нещо за Костинброд.Или другарят Станишев да ни каже как въпреки този (срамен) резултат БСП е морален победител?!!!Явно и двамата са се скрили и ги е страх да се покажат "на светло".

92

SeoKungFu

преди 9 години

А всъщност, и това е състрадателно становище, всичките political punkbitches сте някакви малки и жалки човеченца......

91

Глас божи

преди 9 години

Плямпалото: "...че съм щастлив от това, което Орешарски, Чобанов и Стойнев са направили с държавата за година и два месеца..." Това, което Боко надроби за 3 години и половина като министър председател, не може да се оправи за 1 година и два месеца, за това ще са нужни 10-15 години. Все пак безработицата поне намаля с 60 хиляди души. Но за Боко това е лошо управление.

90

Анонимен

преди 9 години

Циркаджия

89

Анонимен

преди 9 години

До Долу БСП и слугите йУсещам злорадство в думите ти. Обаче грешиш, още ми плащат и ще ми плащат и занапред. А ти си виси из форумите без да получиш и стотинка. ;-))

88

Анонимен

преди 9 години

До стар Стари приятелю над 100 пъти Герб даде кворум на Народното Събрание да работи миналият мандат Над 100 пъти и уж протестираха, истеризираха ,и докато овчете блеехме по тях.те над 100пъти са дали кворум . Т. е. -работили. Събранието е заседавало около 150 пъти. Атака са дали 20 тина пъти кворум и 20 тина пъти пъти други . И

87

ОТО

преди 9 години

....БСП СА ВИНОВНИ ЗАЩОТО ПРЕИМЕНУВАХА БКП..... А БОКО СИ ОСТАНА В БКП....

86

Rado

преди 9 години

Със сигурност гласа си за Доган бих дал, но никога за този двуличник и продажник. За 4 години ни докара до клоаката на Европа и най-големите мизерници.

85

Анонимен

преди 9 години

Този ***-гербав комунист и милицоенир, слуга на бай Тодор биел европейския лидер на социалистите. Ами хайде да управлява. По три пъти на година избори да печели-никога повече власт няма да види със сигурност.

84

Анонимен

преди 9 години

Мале-е сите с више гласували за него!?! Ега ти вишето! Азе съм *** и вие сте прозди, те това е и искате с тоз да сме добре! Мани се Боце щото народа ще те изрита поново!

83

Нико

преди 9 години

Бойко защо не стане министър на здравеопазването,или на екологията а се бута да стане министър председател,защото си няма хал хабер от нищо а само знае да диктува и да краде защото няма ценз и е неграмотен,не владее никакъв чужд език освен български.

82

Рали1

преди 9 години

До стар приятелИ това правителство ще бъде мъртвородено!За съжаление вече копаем под дъното и ако наистина не загърбят мераците само за лични изгоди и печалби,нищо добро не ни чака!Ако беше оставено предишното правителство да"работи"до къде щяхме да стигнем?За една година само заеми,заеми,заеми...Виновни са всички,управлявали до днес!Но не може цялата вина да се прехвърля само на един човек!Скриват ни някои играчи за известно време,и след години се появят отново чисти като сълзици на сцената

81

Анонимен

преди 9 години

СТИГА СИ РЕВАЛ - А ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА ПРИ БАЙ ДАНЧО /ТОВА БЕШЕ ГОТВАЧА НА БАЙ ТОШО / - НЕ РИВА

80

nemam nervi

преди 9 години

Тоя щом стигна до там, да говори ,че взрива в Грни лом е бил умишлен, с цел да навреди на резултатите от изборите на герб ,какво друго освен глупости може да говори и по-лошото да върши

79

баи Ганю

преди 9 години

???????????!!!!!!!! И този ще ни става пак премиер!?

78

Гочо

преди 9 години

Все от бесепето са му виновни...

77

баи Ганю

преди 9 години

Малеее,този пак реве.Все някои друг е виновен за нещо си там.Пак социалистите са му виновни.Ако сформира правителство през целият мандат по телевизията само това ще плямпа.Абе простотията му няма краи.Мутрата си е мутра и ако ще прави нещо да го прави или да отива в пожарната си.

76

Aнонимен

преди 9 години

Не, не мога... Значи за неговото лично безсилие и невъзможност да направи стабилен кабинет са виновни БСП!!! Този човек не е добре, тотално не е добре!

75

БББ

преди 9 години

Фукльо! Мисли само за себе си, но не и за държавата. Ако мислеше за нея нямаше да плаща за протести, окупации и бойкотиране на НС. Откакто този образ се появи в политиката България тръгна надолу и няма спиране. Неговото его ще ни съсипе. Сега ще разберете колко дъържи и на друго мнение. Когато напускаше с групата си НС медиите го възхваляваха. Ако сега това се случи ще вика че депутатите са безотговорни, безделници и работят срещу държавата. Този човек не заслужава въобще да бъде в политиката.