108

Пенчо

преди 9 години

Абе, много се плюе по Борисов, така е, знаем му миналото, знаем и как се развиваше държавата по негово време - от всичко на което се нагледахме до сега - царе и експерти, съвет на старейшините и какво ли не, кой е по-полезния ход за държавата от това той да е премиер? Нека без излишни глупости, който има конструктивно мнение и предложение да го сподели. Истината е, че хубавия мат'рял отиде в чужбина и тука взе да остава само гнилоч.

107

Анонимен

преди 9 години

По-голям враг на българския бизнес от ББ - нЕма. Не знам кои хора са гласували за него, такива, които мислят, че без работеща икономика можем да живеем по-добре?!

106

Анонимен

преди 9 години

Гласувах ,и не за ГЕРБ !!Не мога да повярвам ,че този изстрадал народ пак даде властта на мутрата !?!?!?

105

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТОЯ ОТ ЛЯВО НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА Е В ЗАТВОРА? КАКВА НАГЛОСТ ДА СЕ ИЗПРАВИШ И ДА ГЛЕДАШ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДА СЕ ГЛАСИШ ЗА ПОСТА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ. НЯМА ПО БЕЗОЧЛИВИ ХОРА ОТ ТЯХ. ГЛАСУВАХТЕ ЗА ТЯХ, ХА СЕГА ИМ СЕ РАДВАЙТЕ ЗАЩОТО ТЕ СМЯТАТ ДА ВИ ЗАТРИЯТ. НИКАКЪВ СТРАХ ОТ БОГА НЯМАТ. НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА МНОГОКРАТНО. ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ОБЛЕКАТ РАИРАНИТЕ КОСТЮМЧЕТА! ТОГАВА??? КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ МИЛИТЕ НАРОДНИ РАДЕТЕЛИ, КОЙ ЩЕ ГИ СПАСЯВА?

104

outlaw

преди 9 години

а И ИЧО ИСКАМ ДА ИМА ПОНЕ 15 ШЕФА НА ГЛАВАТА ИЧО ИЧО

103

outlaw

преди 9 години

искамд а изолрат турците и от там нататък да става каквото ще а и най вече дебелян пеевски

102

До Буба мара

преди 9 години

И още нещо, не само него са го избрали да работи за обществото, има още 7 партии които са там по същата причини, то като се замисля, от 25 год, всичките са там за това.

101

Мони

преди 9 години

Според мен, най-добрият вариант в момента е ГЕРБ, РБ и ПФ да направят коалиция. На РБ да дадат транспорта, но ПФ културата и да се опитат да стабилизират обстановката.

100

помнещ

преди 9 години

Само преди дни ББ каза,че ако няма 100 депутати,дава на следващия в списъка да прави правителство.Той има 85 и вече е забравил какво е говорил.Как може нито един журналист да не му припомни приказките,които говореше по адрес на др.политици?Не мога да повярвам,че пак мутрата ще решава.Не искам да обидя избирателите,гласували за него,но след зулумите,които направи пак да гласуваш за него и шизофренно поведение.Ще си тънем в мизерията,щом един психопат е начело на уж евр.д-ва.Мафията победи!

99

Илю

преди 9 години

Волен Ага също обяви два плана пред бъдещото правителство. План А - паричен трансфер, и План Б - кеш в чувалчета. Да избират.

98

До Буба мара

преди 9 години

"Обществеността ще бъде информирана за всички разговори, които водим."Четете другарю Кутев, четете

97

neni4a

преди 9 години

До БЪЛГАРИЯ Абе ти отново ли си тука бре ? Не те ли прибраха в Карлуково лекарите ? Както съм писал неколкократно ,каквото да мери и шери,каквито и съвети да получава от Брюксел ББ не може с реаниматорите да стане премиер А другите ще искат тлъсти пачки,които ББ няма ,щото се охарчи яко за купения вот Просто тоя парламент е пълен с изпечени крадци,които няма да се продадат за голи обещания Ахаха ББ се кани на краставичар краставици да продава.*** си ББ ,***

96

до 126

преди 9 години

И Цветанов пак управленец,честито!Всеки народ си заслужава управленците.

95

анонимен

преди 9 години

-Искам си държавата,върнете ми държавата,ако аз не управлявам държавата ще фалира.Е г-н Борисов хайде халал да ви е,държавата е ваша,управлявайте я само гледайте да не завършите като предния път.

94

Анонимен

преди 9 години

Дали ще има или няма правителство зависи единствено и само от Борисов - на малцинство,тясна или широка коалиция и каквото и да е.Сега е момента да покаже какъв държавник е и колко милее и е загрижен за държавата и хората.Или ще се изниже както на два пъти направи - февруари 2013 и май-юни 2013.Нека си спомни и не забравя как се държеше и какво правеше година и два месеца.И друго,дали голямата му преднина и преди и сега ,не се дължи и на гласната и негласна подкрепа на служебните правителства на подчиненият му и задължен президент.

93

анонимен

преди 9 години

Е народе български ,честито.Свали омразното и крадливо правителство,вече ще спиш спокойно,никой няма да краде,никой няма да защитава олигархията абе въобще цветя и рози.Вече ще имаме икономика,образование,здравеопазване и най кадърните ще управлямат държавата ни.Благоденствие ще настъпи благодарение на протестърите и ранобудните студенти,на Близнашки-народния герой за справедливост,на журналистите платили им да унищожат БСП.Избрахте си ги,сега им гледайте сеира.

92

Българин

преди 9 години

ВОЛЕН БОЛЕН,, ***,, РЕЗАКА И СЕРЕГЕЙ ТАКИВА ПАРТИИ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТ.. ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ *** ГОВОРИ ПРОТИВ БОРИСОВ СЕГА ЩЕ МУ ЛИЖЕ *** САМО И САМО ДА ЛАПНЕ НЯКОЙ ПОСТ ИЛИ ДА ПОСТИГНЕ НЕЩО ДРУГО.....АМАН ОТ ***

91

DreamTheater

преди 9 години

С учудване разбрах,че др.Кутев е останал безработен.Сиреч,вече няма да е народен представител!!!"Червеният Гьобелс" я закъса!И сега какво ще правят неговите тролчета?Безработен ще им е работодател.Лошо,много лошо де.Кутев.

90

БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

Тройката Волен-Местан-Станишев ни спасяваше досега та почти ритнахме камбаната. Видяхме ги всички какво могат. А то е ДА КРАДАТ и нищо друго!! Само Борисов може да спре крадливата ***.

89

neni4a

преди 9 години

До БЪЛГАРИЯ? Абе ти нормален ли си ? От мутра какво мислене бре? ББ ако не му дават инструкции от ЕС и САЩ то дори и до тука нямаше да стигне Просто е достатъчно *** и е идеална маша на ЕС и САЩ А народа се радва да е *** на някого Избрахте си го ББ сега си го дондуркайте,после да няма оплаквания,що ББ пуснал няколко стотици холяди арабели,да ни обогатят фонда и следователно да има повече гласове за него Ако се наложи ББ публично ще си сложи *** и ще кричи Алах Акбар