275

Анонимен

преди 9 години

Що за народ, вместо да праща престъпниците в затвора, им дава права и власт, вече 25г. да вършат беззаконията си.Отгоре на това, агитира и сънародниците си, да подкрепят с гласа си престъпленията им.Не народ, а ***, както е казал поета.Айде сега сложете си новите дрехи и самодоволните усмивки и отидете да гласувате за това, дали тая зима ще умрем от студ или от глад.

274

наблюдател

преди 9 години

Ако се вярва на предварителните данни към момента май драмата е дали ще има трипартийка или четирипартийка :). На печелившите честито, а народа ще плаща яко

273

Анонимен

преди 9 години

Докато не се промени избирателният кодекс гласът ви е равностоен на изс.аното от мен току що ла.но !!!

272

Анонимен

преди 9 години

Днес най ясно си пролича колко *** и наивен е народа ! Трябва да си *** ,че да повтаряш като папагал думите на същите тези които ти го набиват 25 години и да не се опиташ да промениш нещо влизайки в тяхната *** игра наречена гласуване . Нямам как да победиш системата , ако играеш по нейните правила ... НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ КАРТУНИ И УТРЕ ИЗЛЕЗТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ , НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ДНЕС СТЕ ГАСУВАЛИ ИЛИ НЕ !!!

271

Анонимен

преди 9 години

ОТНОВО ПОБЕДИ НАШАТА ПАРТИЯ НА НЕГЛАСУВАЩИТЕ - 65%, срещу двойно по-малко на всичките алчни властолюбци, народни кръвопийци.БРАВО, НЕГЛАСУВАЩИ БЪЛГАРИ - гордея се с вас. Не всички в тази държава са с промити от медиите мозъци.ДОЛУ СТАТУКВОТО !

270

Пешо

преди 9 години

Гласувайте с разум а не като кухи тикви!

269

Анонимен

преди 9 години

ПФ напред, атакалийкс отива в небитието! Браво Симеонов!

268

Анонимен

преди 9 години

Не е истина просто - отново мутра и осъден начело.... купиха ви гласовете с вашите пари!

267

Пешо

преди 9 години

Като гледам телевизиите имам чувството че турция провежда избори а не България!Бойко тостолоб смотан защо реши да правиш избори по време на байрам?

266

vremena

преди 9 години

predstavih si boko v kato ricar no se okaza ot zlite sabira6ti lanci i danaci ot naroda (prodai si zlatoto) prikazki i 4udo na politik

265

I

преди 9 години

Стига тикви, бюреци, лютвеци, психопати и ***. Не ви ли омръзна да ги въртите едни и същи? Гласувайте с разум.

264

М, да ...

преди 9 години

И кой ми написа "-"? Кай е съгласен да е съучастник на престъпници?

263

до Василев

преди 9 години

И АМЕРИКАНСКИ

262

урунгел

преди 9 години

Гробар!

261

М, да ...

преди 9 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Упражнявам правото си да не гласувам за партии купуващи гласове със субсидии законно окрадени от народни!

260

Stoqn

преди 9 години

Атака потъва заедно с Волен ефенди, вижте във фейсбука на Дневник.

259

Пешо

преди 9 години

Тоя е ясно че не може да упралява не си хабете гласовете пускайте за други по възможност български партии а не коалиционни партньори които в момента празнуват!

258

възмутен

преди 9 години

До АнонименЗаради вашата партия на негласуващите българският народ трябва да си приготви вазелина и да се наведе пред ***.НЕГОДНИЦИ !!!!!!

257

Анонимен

преди 9 години

na boko glasovete sa ot lelki koito si go predstaviat za maj a ne za politik totalno sa se obarkali

256

Хм...

преди 9 години

Вотът от чужбина освен от Турция е изцяло ГЕРБ.-----------------------------Означава само Едно! Вотът и секциите в Турция са голямата шашма на управляващите от 25-т год насам!пп. панеже имам доста познати българо-мохамедани или турци-мохамедани бг.граждани, твърдението че те ще гласуват за тиквата е абсурдно!!!! И съвсем наскоро едно семейство отиде да живее в Турция!