44

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД ТРАГИЧНИЯ ИНЦИДЕНТ ПРЕДИ ГОДИНИ ,КОГАТО В СКЛАДОВЕТЕ НА ПОДОБНА ЧАСТНА ФИРМА ЗА ОБЕЗВРЕЖДАНЕ НА СТАРИ БОЕПРИПАСИ НА ПЕТОЛЪЧКАТА ИЗБУХНА ВЗРИВ И ИМАШЕ ЖЕРТВИ ,ПАРТИЯ АТАКА ВЕДНАГА СЛЕД ИНЦИДЕНТА ВНЕСЕ В 41-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ОТНЕМАНЕТО НА ЛИЦЕНЗИИТЕ НА ТАКИВА ЧАСТНИ ФИРМИ И ТАЗИ ДЕЙНОСТ ДА СЕ ПОЕМЕ ОТ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА ,ТОВА ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ОТХВЪРЛЕНО С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ,БСП,ДПС И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ

43

Анонимен

преди 9 години

А имена на виновници няма ли да бъдат публикувани? Крайно време е в България да започнат да се посочват персонално виновните за всяко нарушение и да се обявяват наказанията и санкциите за всеки конкретен случай.Може би в някакъв бюлетин като ДВ.

42

Анонимен

преди 9 години

Бог да ги прости и да накаже виновниците.

41

Анонимен

преди 9 години

е как не пропуснахте политиката в коментарите си -тук ли е мястото им.съболезнования на семействата и поздрав за всички интриганти.

40

Бесен Българин 2

преди 9 години

Бог да прости загиналите измъчени души! Бог да пази тези, които нямат хляб и искат да се върнат в проклетата фабрика, за да слугуват на ***! Ако има справедливост, виновниците ще получат заслуженото! БЪЛГАРИ, ИЗПРАВЕТЕ СЕ, ПАЗЕТЕ СИ ДОСТОЙНСТВОТО, НЯМА КАкВО ВЕЧЕ ДА НИ ВЗЕМАТ!

39

Бесен Българин

преди 9 години

СТРАДАМЕ ЗА ТЕЗИ НЕВИННИ ХОРА,ГЕРОЙСКИ ЗАГИНАЛИ ЗАРАДИ НАСЪЩНИЯ, ЗАРАДИ ЕДНИ ГАДНИ,АЛЧНИ РОБОВЛАДЕЛЦИ.НЕ, НЕ СТРАДАМЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО НА СОБСТВЕНИКА,ЗАБОГАТЯЛИ ОТ МЪКАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ, НЕ ,НЕ СТРАДАМЕ ЗА ВДОВИЦАТА, ЗАЩОТО ДОКАТО ТЕЗИ,КОИТО СА СЕ ПРЕВИВАЛИ ЗА МИЗЕРНИ ПАРИЦИ. ТЯ СЕ Е РАЗВЯВАЛА ИЗ МАЛДИВИТЕ.ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ, ТРЯБВА.....

38

Петър

преди 9 години

Ей просто племе. Единия що Близнашки бил на мач. А бре умнико, Близнашки си тръгна от мача, след като научи за трагедията. Другия, що па политиците се правили на загрижени. Ей няма угода. Навсичкото отгоре, сегашния президен и премиер имат най-малка вина за инцидента.

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен

36

ЦЪРВУЛ

преди 9 години

ВИНОВНИТЕ:*** от БКПСЕДЕРАСТИТЕ от БКПГЕРБЕРАСТИТЕ от БКПВСИЧКАТА *** от недокопалата се до власт преди 25 годиниСъобщение от БКП:Има още много знайни и незнайни наши труженици, които кътат червените си книжки?Чакат видов ден?Ще дойде, чада мои, скоро?

35

Анонимен

преди 9 години

До ЦИРКаджиитака енереализираните некадърни по комунизма станаха демократи

34

!!!

преди 9 години

Днес, в деня на национален траур, ДПС активисти сложиха една маса на централния площад в града ,където живея и изсипаха от няколко сака тениски и шапки като "предизборна агитация".Всичко беше разграбено от тълпа ***. Най-после разбрах как от ДПС се борят за правата и свободите на всички граждани и колко висок морал имат.

33

Анонимен

преди 9 години

Този собственик е бил толкова заслепен от алчност,че сложил и сина си да работи в цеха.Ето това е,когато ламтиш за пари.А да видите физиономията на жена му-на сина,сега ще трябва да работи горката,няма кой да я води по острови,кой да изкарва парите за това,баламите умряха,експлоатирани от мъжа й.

32

ЦИРКаджии

преди 9 години

КОМУНИЗИ са всички:*** ***, не са се уредили със служба ТОГАВА преди 25 годиниГЕРБЕРАСТИ - също не се уредили с властЕ има един голям КОМУНИСТ - БОЙКО БОРИСОВ и плеяда покрай негоАма при тях е друга работата, малко е било ЛАПАНЕТО?Къде тефтерчето къде......

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова е синът на шефа.

30

Скапана държава!!!

преди 9 години

На тези хора, на 50+ които цял живот са се осигурявали, какво ще стане с осигуровките им? Защо техните близки да не получат сумата досега или някаква малка пенсия? Замисляли ли сте се колко несправедливо е това? Дори в Гърция хората вземат нещо....тук НИЩО.

29

Анонимен

преди 9 години

САМО ДА НАПОМНЯ, ЧЕ ОТ ТАКЪВ ТИП ДАРЕНИЯ НЯКОЙ ХОРА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И СТАВАТ БОГАТИ

28

Анонимен

преди 9 години

Пуснете чалга-радиата и ще видите, че България не е в траур!

27

Анонимен

преди 9 години

Лошите новини не спират. Вече и ислямистите започнаха да колят българи. Българи да се вдигаме. Вижте какво става в Харманли, а и в София.Петима бежанци са клали 19-годишно момче от Харманли. Кървавият екшън се е разиграл миналата вечер, научи БЛИЦ. Христо Стефанов излязъл след 21 часа вечерта, за да си купи цигари. Нападнат бил с нож от чужденците, които без каквато и да е причина са го мушкали където им падне.

26

ТИКВОЧ

преди 9 години

Проблемите не са последната годинаПроблемите са 25 година на РАЗГРАЖДАНЕВИНОВНИса ВСИЧКИ:Гласували за *** РАЗГРАЖДАЛА БЪЛГАРИЯ!

25

до 32

преди 9 години

Моля те не пропускай и Борисов..все пак предишните взривове / за които директора е бил оправдан/ е било по времето на Борисов.....