39

Иванов

преди 9 години

До РайнаКакви възможности да си използвам бе Скъпа, след като ЕЦБ е кредитора от последна инстанция на ЕС и взема решенията си ПОЛИТИЧЕСКИ, а не икономически!Значи политиката определя икономиката, а не обратно!А политиката е субективизма на друг, не нашия, но пък определя нашата обективност!

38

Монархист

преди 9 години

Интересно как можеш да куцаш и с двата крака :))))))))

37

Анонимен

преди 9 години

Ким Чен Куц Грух беше съратник на ПУтин!!!!ПУТИН ОСТАНА БЕЗ ЕДИН КРАК ЩОТО МИСЛЕШЕ ДА БЯГА В СЕВЕРНА КОРЕЯ КАТО ПОСЛЕДЕН БАСТИОН НА КОМУНИЗМА!!!

36

Анонимен

преди 9 години

Също така може и да не е свален от власт, а този бивш офицер да вкарва всички в заблуда, че е. :)

35

Анонимен

преди 9 години

....Едно празно шише,имало малко пишле,видяло го на един джам и го хванало голям срам.За щастие срещнало европейци,приели го в клуб еврогейци.Пие финландска водка с мезе от миди,пари получава от ***.По Русия лае,злоба то пикае.Чичо Сорос,вземи се вразуми,парите по таквиз не си харчи,такива народа ни презира,доброто от плявата той отбира.За Русия с любов,да даде живота си е готов.

34

Анонимен

преди 9 години

Нов Световен Ред с модерно демократично робство. Дупе да ни е яко.

33

Анонимен

преди 9 години

А Путин кога???????????????????/

32

Анонимен

преди 9 години

Идва коледа!!! Крайно време беше да му се тегли ножа :D

31

Райна

преди 9 години

Ейй, като сте я лапнали тази демокрация и за всичко тя ви е виновна. А демокрацията означава главно това, че ВСЕКИ човек има право на един глас. Олигарсите и дивите капиталисти да са колко, 2% от народа? Не повече! Другите 98% тогава защо хленчат, че не зависело от тях нищо? Щом не си използваш възможностите, на какво се надяваш???*** работа...

30

Иванов

преди 9 години

До Шише джам"бяхте си *** и *** ще си останете (1) какво ви е виновна демокрацията (2)"(1) ако изходя изобщо от възможността на маймуните да избират, та те с избора си да определят нещо, то избор РЕАЛНО никога не е имало! А е имало винаги наложено, определящо всички на маймуни! => какви сме, е извън избора ни!(2) Демокрацията определя пътя на парите и => Определя Кой да бъде по-равен от останалите маймуни! Свободния пазар е под 5% от целия и е само за красота!

29

Анонимен

преди 9 години

Само глупости пишете и евтина проционистка пропаганда.

28

пена

преди 9 години

Освобождават поста за Станишката. Явно и в ЕС не искат руски шпиони...

27

Анонимен

преди 9 години

До 34.....Не ние мислим за кражби,а Вие еврогейците,как да откраднете на някоя жена мъжа и да Ви...

26

Do 33

преди 9 години

Ahhahahahahaha 33 ne moga da spra da se smeia :))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 9 години

До 30...един резерват имаше за наште таласъми.....Това си е ваш проблем,ние таласъми,кончити и еврогейци нямаме.Един ден,ако не си решите проблема,можем да Ви го решим.

24

Шише джам

преди 9 години

До ИвановЧовека е прав- бяхте си *** и *** ще си останете още много дълго време. Абе я, кажи какво ви е виновна демокрацията затова, че отказвате да спазвате, каквито и да било правила и закони и само за кражби и далавери мислите? Той Алеко Константинов, не случайно е написал книгата "Бай ***". Винаги сте били такива дребни душици и мизерници, затова живеете така.

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31Хаха викаш , скоро ще има зелени карти за Северна Корея ?

22

Анонимен

преди 9 години

Kaкто многократно се е казвало в този форум, на всяка *** и идва Коледата някой ден ... И на тая ще дойде.

21

Хой Кор Хван

преди 9 години

Един резерват имаше за нащи таласъми, и той е на път да се гътне... пак ли Сибир??

20

Do Bokluka 9

преди 9 години

Pisna mi ot razni neshtastnici koito pliuiat po sebe si i po Rodinata si!!!Taka che povtariam zatova che mi slagash minusi:Bokluka si samo ti!!!