8

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Опростачването е в...пълен ход.Скоро ще се равняваме с...третите държави по ниво на грамотност,образование и...интелигентност на населението.Така е защото политическите ни еднодневки във власта не ги е еня за приоритетите на нацията,безработицата и...гурбетчийството са обрекли цели поколения на...неглижиране грижите за децата си и тяхното качествено...обучение.Всичко е...синджир марка и тръгва от...слабата държавност.

7

Анонимен

преди 9 години

KAKVITO DASKALITE,TAKIVA I U4ENICITE !!!

6

Анонимен

преди 9 години

TO IM LI4I !

5

рера

преди 9 години

А, че забравих: Учителите в България с най-ниски заплати от целия ЕС. И както казваше дядо ми-" За толкова пари- толкова работа"

4

pepa

преди 9 години

Седенето с часове в училище няма да помогне за повишаване на знанията. Мамите и татовците да спрат да се правят на разбирачи и да гледат на училището като място за отглеждане на отрочетата докато са на работа, че и да им ги възпитат.

3

emil.popov.35

преди 9 години

Подобни безумни ваканции няма никъде по света - през лятото навсякъде се почива по не повече от месец, месец и половина, а през останалата част от годината не повече от три седмици сумарно. Като имаме в предвид, че и през останалото време се прави всичко друго, но не се учи просто си е цяло чудо, че само половината от завършилите са ***, но както върви скоро ще удвоим тоя показател...

2

АНТИ

преди 9 години

На нашите господари не им трябват ученици а слуги(роби)!

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Съсипването на образователната система е умишлено. То води до затъпяване на нацията. Затъпяването на нацията пък позволява лесната и манипулация.Опростачването на българина днес е факт ! В резултат на него на власт идват такива прости и първосигнални "политици" като Бойко Борисов.Ако народът ни беше умен никога нямаше да позволи да го управлява такъв като Тиквата !Но ... "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме ..."