42

Нено

преди 9 години

ДПС е необходим фактор за българската политика и не може да бъде изолирано от политическия процес, убеден е лидерът на партията Лютви Местан. Сега вече стана чудо, и Бареков бил незаобиколим фактор в БГ политиката, за БСП и ГЕРБ да не говорим, за напъните на ДОНОСНИКА Гоце, за другия доносник Каракачанов, за Атака и Валери Симеонов, всички те са с мераци за власта, и както се казва само народа е в опозиция.

41

?!?

преди 9 години

Местане, пак бъркаш нямаш 500 000 избиратели имаш толкова роби на който им писна от вас с Доган. И като казваш, че не могат да ви изолират, ясно осъзнаваш, че проправяш линия на разделение на мои и твои, атова вече е опасно ВНИМАВАИ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ!

40

ПРАВДА

преди 9 години

ДОГАН Е ПОЛИТИК ОТ ЕВРОПЕИСКА КЛАСА ТАКА, ЧЕ КУЧЕТО СИ ЛАЕ И КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.НЕ ЗЛОРАДСТВАИТЕ БЪДЕТЕ ДОБРОНАЕРЕНИ УВАЖАВАЙ ДА ТЕ УВАЖАВАТ.НЕ МОЖЕ ТУРЦИЯ ДА НИ Е ВИНОВНА ЗА НАШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОЛИГАРСИ 25 ГОДИНИ КОИТО ТРАНСФОРМИРАХА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА В ИКОНОМИЧЕСКА И ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ.ПРИЕМТЕ ДЕИСТВИТЕЛНОСТТА ИСЕ РАДВАИТЕ НА УСПЕХИТЕ НА ОКОЛНИТЕ.

39

Анонимен

преди 9 години

"Мултикултурна демокрация"- егати върховния тъпизъм! Аз пък съм за мултиполова демокрация.

38

Анонимен

преди 9 години

*** турска ***! Само че те не са виновни. Виновни са българските продажни политици и всички българи че им дадоха тази власт. Първият голям вирус на България беше ония *** Желю. Обяви ги за герой и борци за свобода. ***,да не говорим за следващите след него. При бай Тошо тези *** щяха до един да са по затворите заради заплаха за националната сигурност. Сега заплахата сме ние че сме зомбирани и не реагираме. България умира!! *** *** народ!

37

Анонимен

преди 9 години

който не иска ДПс да гласува с бюлетина номер 24

36

сламка и греда

преди 9 години

До Анонимен 35Верно,не се целуваха с местан,а пиха кафе.Целувките бяха с ер доган,срещу обещани 10 министри,па макар и замове.Освен това посещаваме сюнети,вместо на кръстовден да отидем в храма.

35

Анонимен

преди 9 години

дпс са терористи както са ид.Време е този цирк догански и този клоун местаниЯ да бъдат пратени в затвор

34

наглост

преди 9 години

"Суверенът от Турция?!Ай сиктер.Нас канят ли ни на избори в турско?

33

Анонимен

преди 9 години

"Местан: Опитите да бъде изолирано ДПС са опасни"Местан е станал параноичен. Ама така е. Който се опитва да раздроби България отвътре - Бог го наказва.Виждат му се някакви опити да му изолират противоконституционната партия, а всъшност истината е че всички други партии ги толерират и им се подмазват, заради гласовете които имат ДПС-то. И така другите партии ги спасяват от народното неодобрение и гняв. Но тоя турчин ако си мисли, че туко-така може да руши България - жестоко се лъже.

32

ДС

преди 9 години

Агент Павелчо.

31

От село

преди 9 години

N: 11 - край на ислямизацията. Разходете се в южна България и ще се почуствате като в ислямска държава със шалвари и бурки по улиците !!!

30

Анонимен

преди 9 години

До 13 ХА-ХА-ХА. Ако ГЕРБ искаше коалиция с ДПС, още в миналия парламент Борисов и Местан щяха да се целуват на Орлов мост.

29

избирател-безпартиен

преди 9 години

Другари червени ***, тази опорна точка да плюете по ГЕРБ и Борисов от сутрин до вечер, след 5 октомври ще е невалидна като си видите резултата. Знам, че БСП за власт и майка си ще продаде, но все пак по скромно сега, за да няма затвор после. Нали знаете който нож вади от нож умира. Доказателството е това , че БСП-ДПС-Атака взеха властта с преврат , а я сдадоха само след една година.

28

CS

преди 9 години

DPS e proklqtieto na Bulgariq

27

...

преди 9 години

Не местан ага, не са опасни! Даже бих казал, че ще е МНОООООГО ползотворно за България да се ПРЕМАХНЕ една такава МАФИОТСКА СТРУКТУРА, като вашата! Ама засега и изолацията е добър вариант! Мнооого се оядохте ей, айде сега и за вас да дойде рамазана, не че знаете какво е това де, ама то пък има и интернет ще научите!

26

Край

преди 9 години

Всеки опит за вадене на ДПС от икономическата власт води до разиграване на етническата карта. При Герб формално не бяха в управлението но фирмите на Пеевски работеха навсякъде. На доган не му взеха хонорара за хидроложките консултации и не го вкараха в затвора, а му бутнаха чевермето в Бояна.

25

Иво

преди 9 години

Аре бе Местане, 500 хил избиратели. Вашите традиционни избиратели намаляват и то с много и затова се налага да си пазарувате избиратели от райони където от столетия няма турско население - северозападна България. Аз лично знам как си пазарувате гласовете там, но и без това как може да се обясни почти 100% гласуване за партията ви в тези райони освен с напазарувано? Редно ли е да се хвалите с такива избиратели или е редно да сте на едно друго място с раирани дрешки?

24

Анонимен

преди 9 години

Местане, а къде е Бисеров?

23

ЕМО

преди 9 години

НЕ МУ ХАРЕСВА СМЯНАТА НА СИСТЕМНИТЕ ИГРАЧИ КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВА......СПОКО ПАК ЩЕ СТЕ В ИГРАТА ...ТО Е ЯСНО...20 ГОДИНИ СЕ ОКОПАХТЕ .....