79

ДАЛАВЕРА

преди 9 години

Аз ако бях министър щях да направя следното : Вдигам тока за 2 год на етапи общо до 100% ....стотици милиони в джоба брато ! Хората като ревнат нали и като прекалят с яйцата на 2 етапа ще понижа тока с по 10% и гарантирано народа ще се укроти ! В крайна сметка 80% повишен ток и народа доволен че 20% съм свалил тока и готово ...пей сърце мятай *** !Те и така правят сега де ....само без понижението :) но ще видим !

78

Анонимен

преди 9 години

Упорито ни тикат към пропаст, разни алчни продажници, без бой обаче няма дасе дадем

77

Анонимен

преди 9 години

Светле, на Нова година, ако оцелееш дотогава, когато удари 12 часа целуни близките си и си вземи сбогом. Можеш да викнеш и свещеник за всеки случай.

76

Политик

преди 9 години

В белите държави политиците работят за народа , в *** народа работи за политиците ! Свиквайте с това , така ви било писано :) Благодаря на бог че ме е дарил с такъв народ който да ми сбъдне всички всевъзможни мечти :) Радвам се че имам тази фамозна възможност да натъпча гушата си без риск :)

75

Анонимен

преди 9 години

Някой случайно да си спомня при чие управление парламента беше ограден с метални заграждения? Май не беше при ГЕРБ, а малко след това, а?

74

Анонимен

преди 9 години

За грешни решения валутата ми е за разплащане е бой.

73

nsp

преди 9 години

idva zima i nqkoi shte bade bit

72

Анонимен

преди 9 години

българския чиновник мисли, мисли и реши ОТНОВО народа да плати сметката ... щото народа не писка.

71

Анонимен

преди 9 години

"Сега са яйца, утре ще са камъни"

70

Светла Тодорова 2

преди 9 години

А ПЪК НА КОЙТО НЕ МУ СТИСКА И НЕ ЩЕ ДА ПЛАЩА...ИМА СИ СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛИ..ЩЕ ВИ ОБЯВИМ ЗА ТЕРОРИСТИ..И ЩЕ ВИ КОНФИСКУВАМЕ ИМУЩЕСТВОТО..ТОЧКА..ЗАД НАС Е НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ..ИМА И ЗАТВОРИ..ТАКА ЧЕ СО ДОБРО СО КРОТЦЕ ИЛИ С МАЛКО КЮТЕК ЩЕ ПЛАЩАТЕ..АЙДЕ СЕГА ДО СКОРО ПРЕД КАСИТЕ НА ЧЕЗ..ЧЕ ЗАМИНАВАМ ЗА УИКЕНДА ЗА ФРЕНСКАТА РЕВИЕРА МАЛКО НА ПАЗАР И ДА ОТПОЧИНА ЧЕ ТАЗИ СЕДМИЦА МНОГО ЗОР МНОГО НЕЩО..ТОЛКОЗ *** ИЗЛИЗАХ А ОЩЕ НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛА СУХОТО..ДО СКОРО

69

Ние

преди 9 години

Значи пак се очертава да гоним Тиквата с камъни и дръве, след Нова година!

68

Светла Тодорова

преди 9 години

ДРУГАРИИ..ПЕНСИОНЕРИ..РАБОРЕЩИИ..НАРОДЕЕ..МИ КВО ДА ПТАВЯ..И АЗ СЪМ НА МАЛКА ЗАПЛАТА ТА ТРЯБВА ДА ДОКАРВАМ ПО НЕЩО ОТГОРЕ..ПЪК И СРЕЩУ КОВАЧКИ И ПЕЕВСКИ КАК СЕ РИТА..ЩЕ ПОТЪРПИТЕ..ОЩЕ МАЛКО ЖИВОТ ВИ ОСТАНА И БЕЗ ТОВА ..ЩЕ СИ ПРОДАДЕТЕ ИМОТИТЕ ПОСТРОЕНИ ЗА ДЕЦАТА ВИ КОИТО СА В ЧУЖБИНА И ЩЕ ПЛАТИТЕ КАКВО ПЪК ТОЛКОЗ..ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ ХРАНИ ТОЛКОВА ГЛАДЕН *** ЕЛЕКТОРАТ И ЗА НАС ДА ОСТАВА..МИ СЪЖАЛЕТЕ НИ ДЕ..И НИЕ ИСКАМЕ МЕРЦЕДЕСИ САМОЛЕТИ И ВИЛИ НА РЕВИЕРАТА..

67

Анонимен

преди 9 години

а може ли от нова година всички да спрем да плащаме сметките за ток а ???

66

Рали1

преди 9 години

"Правителството на НДСВ въведе таксата за достъп до електропреносната мрежа и пряко отговорни за това са бившите министри М.Ковачев,Л.Шулева и М.КуневаДобавката за активната енергия,въведена от кабинета на Костов чрез дългосрочните договори за изкупуване на енергия на фиксирана цена с Марица Изток 1 и 3ДобавкатаСтанишевв надутите сметки е добавката за зелена енергия,въведена от кабинета на тройната коалиция"ВЕИ и необходимостта от доп.средства за НЕК за задължителната зелена енергия-Борисов

65

Мартин

преди 9 години

Правилно ! И още и още ще се вдига ! Той вожда ви Бойко нали ви каза "няма пари няма и да има пари" :) така че не се сърдете , човека ви предупреди , а вие го подкрепяте ! Каза ви че няма пари и за напред ви очаква нищо друго освен повишение на всевъзможните ви сметки и вие му казахте УРА !

64

ХХХ

преди 9 години

*** , тока не може , а трябва да се вдига ! Има доста хора които са умни и хитри . Разбрали са отдавна че този народ става само за забогатяване на негов гръб ! Ти го крадеш , а той пак теб избира ! Барем хората които имат акъл нека да си трупат милионите , да си уреждат родата до 9-то коляно .....вие така или иначе сте си овце и ще си пасете тревата и садите картофите ....казаха ви за заплати близко до европейските вие изкарахте човека луд и му се присмяхте ....е какво искаш от такъв народ?

63

Анонимен

преди 9 години

Всеки ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН , да е в готовност след 5-ти октомври да вземе каквото има под ръка и да излезе на площада в собствения си град, за да брани малкото което му е останало защото до нова година може и да го няма !!!

62

До 76

преди 9 години

Бе не знам *** видя ли, че ми изтриха коментарите?

61

Анонимен

преди 9 години

А колко са кражбите в сектора, това защо не го казват? Топлофикация София за когенерация и плащат по 265лв на киловат. Парното и топлата вода в София трябва да ни я подаряват, а по сметките виждам, че ТС работи единствено да подсигурява топлото на града. Защо не вземете всички политици и разни там чиновници от агенции и комисии и да се застреляте, а?

60

дедо

преди 9 години

Това правителство е служебно,но назначено от президент посочен от ГЕРБ и лично от Б.Б.-тиквата.Чакайте да видите какво ни се пише когато мутромилиционерите от ГЕРБ дойдат пак на власт.Този път няма само да ги сваляме от власт,ще ги бесиме.На народа му дойде до гуша...