22

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** в нещо да е успял откак е станал презиДент че не се сещам ?

21

Анонимен

преди 9 години

Тоя с нобеловата награда за мир пак ли ще воюва .

20

лудия

преди 9 години

америка се издъни даде им малко пари а те ги завъртяха и ще превземат дори европа

19

Анонимен

преди 9 години

Тоя пак ли ще спасява света бе !?

18

Иванов

преди 9 години

Добре че е ОооБама, да ни спасява от цялото ЗЛО на света, което той е създал предварително, за да има от какво да се плашим!Защото ако няма от какво да се плашим, ще правим всичко което искаме, а то МОЖЕ да е вредно за нас!Затова, спасението което ОооБама ни е наложил на нас маймуните, е да не можем нищо да правим, за да не сгрешим!Но, спасението не идва от този ОооБама, защото той е напълно зависим от ЧУЖДО парично предлагане! Но явно филантропията на ШЕФА му е безгранична, щом се КРИЕ ..

17

Анонимен

преди 9 години

Обама се захваща с рискована операция в Сирия. Успехът й съвсем не е сигурен.Sigurno niama da uspee. Do dnes Obama ne e uspial v nishto

16

Въпросът

преди 9 години

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятели. Има снимки на двамата. Въпросът е, кой е по-големия враг на Сащ, Джон Маккейн или Абу Бакр Ал-Багдади?

15

Анонимен

преди 9 години

Война срещу ислямска държава ще разпали нов ислямски джихад.

14

Монархист

преди 9 години

до 13Щото персите са показали, преди не много време, че по *** краварски сценарии не играят.

13

Анонимен

преди 9 години

Държавата САЩ е създадена от европейските емигранти това е факт.

12

скандалтропер

преди 9 години

Без атом тия режещи главите нема да се кротнат. То не бе Чечня, Беслан, Москва, Ню Йорк, Мадрид, Лондон, Сарафово, Ирак ( за забравилите - преди 10ина години обезглавиха двама българи и то мюсюлмани)... Та за радикалния терорист *** и атом.

11

до 10

преди 9 години

До НекъвХорорНекъвХелСпоред мен САЩ играят друг театър. ИД е създадена от Хамерикото, но според мен целта е да се натисне Иран и ядренната им програма. Вече е факт, че САЩ и други нации приканиха Иран да се бори с ИД. А ИД ако е управлявана от САЩ - тогава САЩ с възстанническа война и с използването на ИД като пехота бавно-побавно се надява да вземе власт в Иран, защото не могат да си позволят явен удар срещу Иран и навлизане на тяхна пехота.

10

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** ли взе нобелова награда за мир ?

9

Анонимен

преди 9 години

"Обама се захваща с рискована операция в Сирия"Брей много рискува Обамата. Чак герой на Хамерикото го изкараха. Бил заповядал безпомощните самолети на няколко страни в това число и на собственната си да бомбандират цели на джихадисти с автомати и петролните им кладенци. Голем герой. Ама какво да се чудиш. На Хамерикото всичките им герои са такива.

8

Монархист

преди 9 години

Тръгнал на война срещу ИД?! Вие, добре ли сте? Колко невинни трябва да избиете в Близкия изток за да си седнете на дебелите г---- и да набивате бургери и кола докато не се пръснете, качвайки видеото във вайн/ютуб/инстаграм?

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТурция и САЩ купуват петрол от Ислямска държава, но същевременно водят война с нея?!Не съществува Ислямска държава,някои *** с *** искат да стане,ама лапат бомбичките...

6

(не)случаен минувач

преди 9 години

До Анонименот 1И да му се връчи златен скункс...

5

Анонимен

преди 9 години

"Най-големият въпрос, който и буди най-много съмнения, е дали мисията може да постигне заявената си цел."Естествено, че не. Не унищожи Ал Кайда, а навсякъде, където е предприел операции, след това е ставало по-лошо отпреди, дори се роят нови групировки.

4

Членска карта №7

преди 9 години

Много му станаха дините на чичо Том! От един стар виц знаем, че турчина може да носи четири дини под мишница! Време е за малко помощ!

3

Анонимен

преди 9 години

Кво му пука на тоя? Де е Сирия,де е Америка?До сега американски пленник не е заклан!