213

Анонимен

преди 9 години

БГ ами падането на правителството Орешарски не стана ли после кафенцето и сключването на предкоалиционното споразумение? Толкова сте зле че сте гроги.

212

Анонимен

преди 9 години

до 276 все си мислех че в гроп няма нито един патриотин, а то имало един още заблуден там. Кеф ли ти беше БМБ като излезе в Уикилийкс че питал в едно посолство да му казват какво да говори. Сам се е предлагал демек? :-) А може да е питал и на други места, не отвсякъде има инфо. :-)

211

Бонго

преди 9 години

До БГ Бедни ми приятелю, недовидял и недоразбрал! Нима насрочването на изборите на 5-ти октомври,точно на Коч-Байряма, дата лично посочена от др. Борисов и съвестно потвърдена от др.Плевнелиев , не е доказателство за ибрикчииството и полягането пред ДПС. И без коалиция ,вече са *** . А откриването на близо 200 избирателни секции, благодарение на това мощно рамо от страна на ГЕРБ е последствие. ГЕРБ са ***, и това не само очеизвадно ,но и ОЧЕИЗБОДНО.

210

Анонимен

преди 9 години

сееп, а какво ще кажеш за следващите години от 12 годишното властване на адолф? 15 милиона жертви от собствения народ, разруха, бомби и глад, окупация. То което искаш хубаво, но върви с последиците си май. :-)

209

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБАВИЯ, ХАЙДЕ СКРИЙ СЕ, ЩОТО ВИЕ ИЗМЕТОХТЕ СТАРИЯ ДКЕВР И СЛОЖЕХТЕ ТИЯ МАРИОНЕТКИ КОИТО ОЩЕ НЕ НАЗНАЧЕНИ БЕЗ ДА ИМАТ ПОЗНАНИЯ ВЕДНАГА ВДИГНАХА ТОКА. Е това са *** за образец. *** на олигархията.

208

до 277

преди 9 години

Упорито повтаряш няква гербава опорна точка, но забравяш, че и твоя гуру влиза в парламента ИМЕННО когато Атака го беше напуснала и то няколко пъти. Та защо именно в тези моменти крепяхте кворума? Нещо сделка ли изповядвахте в някой закон или кво? :-) Тълговията с ДПС ибрикчийство ли е или не? Щото имате доста гласувания с ДПС в пакет срещу БСП.

207

абсолютна истина

преди 9 години

по принцип всички страдат от управлението на гърбавите. Но електората на гърбавите страда, с кеф, защото е съставен от мазохисти. И от шопи, които викат, я не сакам да съм добре но и на Вуте да му е зле.

206

Анонимен

преди 9 години

да продължа в труден момент винаги ДПС ви помагат, а вие пък им се реванширате. Що чистката на турските областни управители стана преди изборите а на тия от БСП моментално и тн и тн. И не сте ибрици? Ами кой беше единствения президент на коронацията на Ердоганя? Ти никога няма да се откажеш, защото си свикнал с ибричщината и не те е гнус.

205

267

преди 9 години

тИ ГЕРБЕРЕ МАХНИ НАШИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ, А ВИШ КАКВИ ФАКТИ ИЗЛИЗАТ ОТ ЛИСТИТЕ НА бАРЕКАТА. Бареката гербере българска партия ли е като Ангел Славчев каза че ги финансира дупетата от ДПСто Пеевския. Що Пеевските вестници така напоително хвалят любимата ти партия. Сега. Ами преди що пак беше същото. Ами що Пеевски 40 пъти се е срещал с Цъцко? Ами що Доган ви спечели изборите 2009 година, като при равни евроизбори ви подпря с две режисирани изказвания за порции и за обръчи? Що винаги в труден момент в

204

Анонимен

преди 9 години

Ето, затова ни е жизнено необходима АЕЦ"Белене". Колкото и да ни струва, пак ще ни е по-евтин токът, а и няма да имаме режим. Всичко друго е измама и всяко по-нататъшно отлагане само ще оскъпява проекта. Защо не си признае Б.Борисов, че заради спирането на този проект НЕК е назад с 2 милиарда.

203

Анонимен

преди 9 години

Вън лобистите на ЕРП-тата и ВЕИ сектора от ДКЕВР ! Махнаха хората, които се противопоставяха на увеличението на тока и сложиха тези плазмодии... и всичко с аргумента, че видите ли предишните не можели да вземат компетентни решения....а то какво - увеличението за пореден път ще обслужи ЕРП и ВЕИ сектора.

202

м,,,

преди 9 години

Хора стягайте се за гражданска война,целите с повишението на тока са много по-далечни,събаряне на борда ,кражба на 40 млрд. депозити и анархия!

201

Бостанджия :-)

преди 9 години

е то масовото гласуване нали го осигури ибрикчийския прецединт с 200 турски секции повече и със сто гастарбайтерско-турски в "Европа" до джамиите в Дойчланд и Недерланд. Трябва и електронно гласуване и най-накрая ще спечелите това гърбавите с мечтания ви резултат от 463% и 37% за ДПС та да мирясате, да има да ге СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ НА ДЪНОТО!

200

до 250

преди 9 години

то с това им се изчерпва социалната политика. Другото е свързано с асфалт. Бълха ги ухапала. А, сещам се и че и поцопаха с ботушки за пред камерата в наводнените райони.

199

Анонимен

преди 9 години

Абе вие докторска работа за мегаватите ли пишете? Те ви таковат мамата а вие дискусиики си водите. Да не сте професори от Бан на сто години? Я си дигайте парцалите

198

до 260

преди 9 години

Кажи от коя партия си. Нещо като присмяла се круша на по-криво дърво. В интерес на истината Атака поне не е имала министри не е била в коалиция и направи добро дело, защото спря гърбавите от властта. Това беше избор на моментното по-малко зло. Защото сега ви чака коалиция от двете най-големи злини и няма да има златен пръст да ви спаси. Честит Бостан.

197

Анонимен

преди 9 години

г-н Василев, мегаватите май са повече от хиляда. А що се отнася до Белене, ами спряха го тия лобистите на 1000 те мегавата май, пък сега гледам искат да спасят една банка със 7 милиарда, при положение че собственика казва че банката си има парите. Интересен подход. Демек като се налеят 7 милиарда в една банка и ще потече ток от нея като от два АЕЦа ли?Впрочем кои политици при какви лихви са си дали парите, че да видим честно ли е да ги спасяваме със стотинките си?

196

Анонимен

преди 9 години

Пазарна икономика. Тя решава изборите. Който има пари е пръв по телевизиите, радиата, интернет, по тролеве е пръв, социолозите го величаят, вадят го рекордьор по проучванията, НПОтата му се мазнят, олигарсите му се кланят, накрая е пръв и по изборна технология защото и тя вързана с пари, влияе на служебния кабинет, слага си президент който посочи, всички искат да са му коалиционни партньори, щото иначе лидерите които не искат ги обявяват за луди или гееве. А ЧЕСТИТИВИСВОБОДНИИДЕМОКРАТИЧНИ избори

195

Анонимен

преди 9 години

Спонги, БСП падна от власт именно защото даде на олигарсите по-малко отколкото ще им даде тоя който водят като мечок на въже? Ти чул ли си олигархични съпруги и олигархични медии да подкрепят протести срещу олигархията, мен? Мисля че тоя "антиолигархичен протест" в крайна сметка реши проблема на енергийната олигархия и това е факт - тока се повиши. Логично ли разсъждавам, коригирай, поясни ако имаш аргументи?

194

Анонимен

преди 9 години

Я си размърдайте дебелите *** и ги почвайте. Кой да дойде да ви учи? Избори ще правят.Пак ще ви излъжат будали с будалите. Абе какво си губя времето с такава ***, че ме е срам да кажа, че сем Българин. Тикварска история.