......... ПРАВ Е БОКО ---- САДЕТЕ КОМПИРИ И ПАСЕТЕ ОВЦИ.....И ЩЕ СТЕ ЗДРАВИ.................... данните от тяхното проучване са приети от международната общност.....ТАКА ПИШЕ В СТАТИЯТА....
Ами ако вземеш да си направиш кзфтета от една 3 дневна *** наречена свинка кайма и в нея няма нужните консерванти и оцветители, ще се изповръщаш. Общо взето подобрителите се слагат като примамка - да накара потребителя да го купува. Разликата във вкуса на една зелена ябулка и един сиропиран сладкиш е огромна. И ако мозъка ти е свикнал на сладкиша, няма да иска ябълкая, защото със садкиша си му вдигнал прага на чувствителност.
А защо се слагат оцветители в храната? Слагат се и овкусители. Какви са на вкус и цвят без тях храните?
А някой кара ли те с пистолет опрян в слепоочието да пазаруваш от тези магазини?!? Мързелът да промениш навиците си води до заболяванията - алтернативи има много.
"Реално нищо не са установили след като не могат да кажат каква е вероятността да се получи рак!" - съгласен съм, даже смятам, че е трябвало да обявят поименни списъци с бъдещите болни.
Реално нищо не са установили след като не могат да кажат каква е вероятността да се получи рак! По същия начин бих могъл да напиша, че ходенето на плаж предизвиква рак..
Kaufland, Billa, Penny, Lidl, Carrefour.. прекрасната храна, която Западът ни носи.ЕС е една структура, която дава нещо.. и взима всичко.иначе всички се радваме на ЕС... *** народ- слаба държава.
Оцветители и консерванти увреждали човешката ДНК