11

ГОГО

преди 9 години

......... ПРАВ Е БОКО ---- САДЕТЕ КОМПИРИ И ПАСЕТЕ ОВЦИ.....И ЩЕ СТЕ ЗДРАВИ.................... данните от тяхното проучване са приети от международната общност.....ТАКА ПИШЕ В СТАТИЯТА....

10

до 11

преди 9 години

Ами ако вземеш да си направиш кзфтета от една 3 дневна *** наречена свинка кайма и в нея няма нужните консерванти и оцветители, ще се изповръщаш. Общо взето подобрителите се слагат като примамка - да накара потребителя да го купува. Разликата във вкуса на една зелена ябулка и един сиропиран сладкиш е огромна. И ако мозъка ти е свикнал на сладкиша, няма да иска ябълкая, защото със садкиша си му вдигнал прага на чувствителност.

9

Глад и ужас

преди 9 години

А защо се слагат оцветители в храната? Слагат се и овкусители. Какви са на вкус и цвят без тях храните?

8

До 4

преди 9 години

А някой кара ли те с пистолет опрян в слепоочието да пазаруваш от тези магазини?!? Мързелът да промениш навиците си води до заболяванията - алтернативи има много.

7

Анонимен

преди 9 години

Вдига се малко шум около БАН, която иначе е пред закриване

6

Анонимен

преди 9 години

"Реално нищо не са установили след като не могат да кажат каква е вероятността да се получи рак!" - съгласен съм, даже смятам, че е трябвало да обявят поименни списъци с бъдещите болни.

5

Анонимен

преди 9 години

Забранете ги и върнете БДС стандарта. *** за това се искат топки!

4

Д-р. Менгеле

преди 9 години

Едно време тровех евреите с райски газ, сега ще *** в адски мъки от рак.

3

Анонимен

преди 9 години

Реално нищо не са установили след като не могат да кажат каква е вероятността да се получи рак! По същия начин бих могъл да напиша, че ходенето на плаж предизвиква рак..

2

мда

преди 9 години

Kaufland, Billa, Penny, Lidl, Carrefour.. прекрасната храна, която Западът ни носи.ЕС е една структура, която дава нещо.. и взима всичко.иначе всички се радваме на ЕС... *** народ- слаба държава.

1

Анонимен

преди 9 години

В същото време продължителността на живота расте от година на година!