28

до 51

преди 9 години

Защо не сте си взели хапчетата?.

27

Анонимен

преди 9 години

Симпатизифах на Бойко но неговото желание за съюз с рефофматорите ме отказа да гласувам за ГЕРБ. Реформаторите са част от старата седерастия ковто унищожи България, а аз ги мразя повече от всичко на света.

26

Анонимен

преди 9 години

До юристПо Конституция - променяме Конституцията.

25

юрист

преди 9 години

Искам всички червени *** , а и другите хора да помислят върху следното. След всичките злобни и просташки приказки за Б. Борисов и ГЕРБ , той се откаже да прави правителство. Какво следва-правителство на БСП и ДПС , но нали самите те се отказаха от властта и какво правим. Нищо но от сърце. Умишлено не коментирам разни партийки с мерак за власт. Айде сега кажете какво да правим по конституция, а не по празни приказки.

24

Непревенно

преди 9 години

До АнонименНепременно ще гласувам за Болен агата рубладжията виден депесарския измекярин, и ханъмата му Деница Гаджева простакесата ***, по-***, най-*** - Гаджева!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Не, не е вялата кампания, състоянието на България е това, което стопи избирателите.

22

ммм

преди 9 години

от цялото изписано и с *** заглавие е важно само накрая за пенсионерите и за свръхдефицита и евентуални действия от Брюксел.каквото и да се случи на предстоящите избори, моментално след обявяването на резултатите и 1-вата пресконференция на "победителите" ще има изблици и протести, почти 99% съм сигурен в това. Вариантите са два:1. "Победителя" не му дреме2. "Победителя" се отказва и следващият прави правителство, което не спира протестите.т.е. ще сме в същото положение

21

БРАННИК

преди 9 години

Каква вяла кампания бе, тия просто нямат капацитет за нищо. Не очаквайте, изисквайте!

20

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 28 МНОГО МАЛКО ЗНАЕШ СКЪПИ И МНОГО МАЛКО СИ ЧЕЛ. ВЗЕМИ ДА ПОЧЕТЕШ, ТА ДА РАЗБЕРЕШ! АМАН ОТ НЕПРОСВЕТЕНИ ХОРА И ***.

19

Фен

преди 9 години

Глупави са всички които не ходят да гласуват,защото техният глас се разпределя пропорционално жърху жсички партии.Затова гласувайте ,ако няма за кой,невалидна бюлетина, това значи че си недоволен а не да не ходиш да гласуваш.

18

Преференции

преди 9 години

Ще се гласува! Ще се гласува за ГЕРБ, защото е полезен глас, но непременно с преференция за можещите хора в листата, които са сложени назад, а трябва да са отпред.

17

до 24

преди 9 години

Много ясно че ГЕРБ ще е навсякъде.Рекламата се плаща нали затова сме с най-голямата партиина субсидия пъккогато има избори другарите от фондации и твърдото олиргахично-комунистическо ядро ни помагат защото знаят че като спечелим отново ние ще делим и за тях ще има и за нас, а загубеният матрял да си гледа работата.

16

вещицата

преди 9 години

ДОКАТО СЛУГУВАМЕ НА ЕВРЕИТЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ. ТЯХНАТА ЦЕЛ Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗТРИЕ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА. ЗАЩО, ЗАЩОТО НА ВРЕМЕТО ГИ СПАСИХМЕ ОТ СМЪРТ. НАШИЯТ ЕЛИТ СА САМО ТЕХНИ ЛАКЕИ И СА ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ КАКВОТО ИМ НАРЕДЯТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И САЩ ИЗПЪЛНЯВАТ . НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ЕВРЕИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО СЕ РАЗПОРЕЖДАТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ, ТЕ КАЗВАТ КЪДЕ КАКВО ДА СТАВА, САМО НА ПУТИН НЕ МОГАТ ДА НАРЕДЯТ.ХА, ХА, ХА!!!!

15

Има огромна разлика

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Коя Русия да живее? Тази на управляващите олигарси или на нормалните руски хора, работещи, учещи, писатели, учени, изобретатели?Защото има огромна разлика между руския народ и руските олигарси-управляващи Русия.Както има същата разлика и в България между българския народ и ***, създадени по Путиновский модел, които управляват България.

14

политолог

преди 9 години

Другари червени ***, опорната точка, че няма нужда от избори и политици не работи. Целта ви е да намалите резултата на ГЕРБ, но той ще се повишава, защото в момента той е най свестния. Защо не кажете къде е вашия Станишев, точно така защото ви е срам , че е бил лидер на БСП, но и в момента Мишето Миков е още по голям срам. Накрая ще ви кажа властта се взима по два начина- с избори или с калашници. Понеже не можете да спечелите избори никога вече хващайте автоматите и правете партизанлък.

13

Не е това

преди 9 години

Не "вялата кампания стопи избирателите", а геноцидът на управляващите, които пак "трябва да бъдат избирани", въпреки волята на народа и отвращението на останалите все още живи тласоподаватели в тази страна от управляващите, стопи избирателите.

12

Анонимен

преди 9 години

Как да е вяла?По вестници и телевизии по цял ден Боко, Цецо и дружина ни се обясняват.В общината или държавна институция като отида техните портрети от стените и бюрата на служителите ме гледат. По спирките на градският транспорт застаряващи лелки с плам в очите пак снимка и календарче на Боко постояно в ръцете ми тикат.Влакчета и автобуси на ГЕРБ обикалят из страната. Всичкото роми с тениски и пликчета на ГЕРБ ходи. И още от безброй други места ме облъчват, но за малки партии няма нищо.

11

Площад на Съгласието

преди 9 години

След като ненавиждаме всички политици и няма да гласуваме за тях, защо ще ги търпим да ни управляват?

10

БГ

преди 9 години

Какво толкова ще стане след изборите-едно голямо нищо!

9

Анонимен

преди 9 години

Господ да накаже крадците български!