46

Анонимен

преди 9 години

в българия заради бизнесмиени като теб расимчо не само безработни инженери, безработни лекари, безработни учители, ами скоро никакви от гореизброените няма да има. бели хора също. да видим арапите и турците как ще ти слугуват расиме и ще се оставят да си им байрактар или просто ще те разпорят отзад и обесят.

45

Рали1

преди 9 години

За откриване на сесията на ООН е нормално да участват държавните глави!Поканен е,участва!Иска ви се да е на изток сесията,но уви е Ню Йорк!Сесия на ООН -"Откриват се в 3-тия вторник на септември.Провеждат се в Ню Йорк,но може и на друго място,ако страните-членки вземат съответно решение."Нали ви е поздравил за празника/колко знаят всъщност какво се празнуваше е отделен въпрос/.Който не е чул или чел да отвори на страницата на Президентството има поздравленията.

44

Анонимен

преди 9 години

Невъзможно е да няма нито един безработен инженер в България, Роската пак говори глупости за да се хареса на аудиторията си.

43

Анонимен

преди 9 години

До Целокупна БългарияОт 2012-та наблюдавам едно нещо. А именно коментарите. До 2013-та коментарите рядко прескачаха 70-80. Изведнъж от бял ден скочиха близо 20 пъти. И всички парфектно пасват на опорните точки. По никакъв начин никой не може да ме убеди, че сайт с 99000 потребителя във фейсбук прави 4-пъти повече коментари от евронюс с 10 пъти повече потребител. И точно толкова, колкото bbc с 11 милиона. И това за 1 нощ.

42

бастун

преди 9 години

Бързо сформиране на кабинет след вота поиска президентът,, няма по тъпо от това, все едно да каже бързо избърсване на гъзъ след и*не , мноого умен президент , като на агнето майка му

41

Анонимен

преди 9 години

Стига бе тоя е чалдисал. Аз познавам поне трима четерима. Никой не ги търси по предназначение , а само да запълват списъците с персонал за разни измислени проекти, щото там трябва да фигурират като длъжности. Реално РАБОТ ЗА ИНЖЕНЕРИ В БГ НЯМААА!.А работа за 300-400 лева колкото щеш.

40

Анонимен, аз рядко коментирам и ако обявя и "тарифа", мога да фалирам няколко партийни централи. Дали пък да не опитам? Шегувам се, естествено. Слава Богу, засега мога да си позволя лично мнение. Истината е, че открай време имам алергия точно към такива недоразумения като ***, които хем са били платени комсомолски натегачи и членове на БКП, хем сега станаха по-натовци от баш-натовците.

39

Анонимен

преди 9 години

До ффГласувал си дрънци. Гласувал си баш за бкп-то!

38

Анонимен

преди 9 години

До 47Я провери индексите на заплатите на инжинерите и тогава говори. С по-високи са единствено банкерите. И не много по-високи.

37

Анонимен

преди 9 години

Росенчо,нали мислиш за доброто на народа.Какво ще кажеш за повишаване цената на тока?Ако е за нещо друго, си първа писта по тв с листчета в ръка,но сега мълчиш.Аа сетих се ,народът е доволен,това искаше и това получи.

36

до 43

преди 9 години

Да вземеш и ти да научиш един език, български му викат, па тогава лей акъл! Вярно, работа има много, но вече на никой можещ не му се работи за без пари. За жалост са единици работодателите, оценяващи правилно служителите и работниците си.

35

фф

преди 9 години

Аз съм гласувал за тази мижитурка и затова имам право да го псувам сега,каквото и да се каже за него ще е малко!

34

Анонимен

преди 9 години

Роска, какъв ден беше вчера и защо не беше в страната?

33

Анонимен

преди 9 години

До 43Поклон!

32

Анонимен

преди 9 години

Росене, тъй и тъй си там, пукажи на тия хоръ как съ мятъш в Гранд Канион!

31

Анонимен

преди 9 години

До Целокупна БългарияЕдин от малкото коментари, които може и да не са платени...

30

Анонимен

преди 9 години

Има само работещи бедни и неоколониализъм.

29

Нямам думи за ***! Той просто е идеалното сламено *** на статуквото ГЕРБ/БСП/ДПС/РБ и изпълнява същата функция като Бюрека и Болния Лидер, само че е още по-жалък, смешен и ***, а освен това е напълно безличен.

28

г-жа плевнелиева

преди 9 години

росенчо, пак си се разприказвал, а чините стоят мръсни!

27

Анонимен

преди 9 години

На позитано съм, на позитано съм! Какво да пиша?