14

Анонимен

преди 10 години

14-ти ***, миналата година като ги нямаше с такива силини позиции тия от ИД в Сирия, що на платените терористи от щатите не им стана номера да свалят Асад, бе? КОЙ ИМ ПРЕЧЕШЕ ТОГАВА, КАТО ИД Я НЯМАШЕ НА ПРАКТИКА? ***!

13

Анонимен

преди 10 години

Американците си намериха повод да стрелят над Сирия и ще думнат два-три военни обекта на Асад, уж погрешка.

12

Анонимен

преди 10 години

от 17 за 16-ти ми е поста..оня разбирача по темата. )))) Те затова сме на това дередже- такива като теб които си мислят, че са компетентни по всичко, а то нищо общо с реалността.

11

Анонимен

преди 10 години

до 15Мда, виждам ти само наивинитета как шепа платени террористи убийци на американеца щели да победят армията на Доктора, ама видиш ли ти ИД им пречело. Няма такъв *** като теб, честно.

10

Анонимен

преди 10 години

14Удряйки американците по врага на Асад- тия от ИД, правят услуга на платените си бунтовници срещу Доктора???? Муахахааахааааааааахааааахаа...А къде бяха вече една година тия бунтовници, че не се справиха с Асад, а баш сега ще набират тепърва военна мощ??? Вярваш ли си на тъпотиите които пишеш, бе ***?

9

Анонимен

преди 10 години

11Ти си бил наистина умопомрачително ***. Американците миналата година ясно заявиха, че ще бомбардират военни обекти на армията на Асад САМО и ЕДИНСТВЕНО чрез ракети изстреляни от коритата им в Средиземно море. И това искам да ти кажа, бе, че нещо се обърка в плановее им, защото Доктора го имат за враг, а сега не се занимават с него а с неговия враг. И затова ти казвам, че това е един парадокс- да биеш врага на своя враг. Защо не се занимават с Доктора вече,,а? Май щото Путин решава, а?

8

от фотографа

преди 10 години

До коментар 9 Много неща са ми ясни и ги зная, но ти май не можа да ми разгадаеш иронията, но нейсе, успешен ден ти желая на теб, и на всички пишещи във форума.

7

Анонимен

преди 10 години

8-ми, абе, ти забрави ли миналата година като се настаниха американски бойни кораби в Средиземно море за да атакуват армията на Асад, но Путин се застъпи зад Доктора и ония се изнизаха *** от там? Кажи бе? А сега американците бият единия от враговете на Асад. И това ако не е парадокс и то от най-смешните, не знам кое е.

6

До "фотографа&q

преди 10 години

Нали си "военен",а да не знаеш?Как се свалиха режимите в тези държави?С тази групировка,обучена и финансирана от САЩ?Дори са били и на заплата доста от "офицерите"!След спиране на паричките и на революциите,какво да правят обучените "военни"?Виждат си силите и продължи ха си "играта".А и всичко е за пари!Доста военна техника се продава и от двете страни,а основния доставчик е.....кой?

5

Анонимен

преди 10 години

5 И не казвам ли истината, бе ***?

4

Анонимен

преди 10 години

Абе маймуняка нали миналата година искаше да бобмардира Доктора! Сега атакува враговете му. Тия американци са изтрещели. Няма такива ***.

3

До 1

преди 10 години

Става така, защото винаги в ислямските държави като няма силна власт изплуват ислямистите.Ако има силна власт, която да ги държи в страни те са под контрол.Но като има анархия те са във вихъра си.Анархо-ислямизъм. Същото като анархо-комунизъм.

2

"Сатанински стр

преди 10 години

Дано сега някои разберат защо Салман Рушди беше нарекъл книгата си "Сатанински строфи".Тези ислямисти са сатанисти. Чисти убийци, ***..

1

военен фотограф

преди 10 години

Как става така, че изведнъж де появява тази Ислямска държава, как става така че тя е толкова силна, че даже ще я бомбардират?.Интересни работи се случват по света, като номер от фокусник.