14

Анонимен

преди 9 години

14-ти ***, миналата година като ги нямаше с такива силини позиции тия от ИД в Сирия, що на платените терористи от щатите не им стана номера да свалят Асад, бе? КОЙ ИМ ПРЕЧЕШЕ ТОГАВА, КАТО ИД Я НЯМАШЕ НА ПРАКТИКА? ***!

13

Анонимен

преди 9 години

Американците си намериха повод да стрелят над Сирия и ще думнат два-три военни обекта на Асад, уж погрешка.

12

Анонимен

преди 9 години

от 17 за 16-ти ми е поста..оня разбирача по темата. )))) Те затова сме на това дередже- такива като теб които си мислят, че са компетентни по всичко, а то нищо общо с реалността.

11

Анонимен

преди 9 години

до 15Мда, виждам ти само наивинитета как шепа платени террористи убийци на американеца щели да победят армията на Доктора, ама видиш ли ти ИД им пречело. Няма такъв *** като теб, честно.

10

Анонимен

преди 9 години

14Удряйки американците по врага на Асад- тия от ИД, правят услуга на платените си бунтовници срещу Доктора???? Муахахааахааааааааахааааахаа...А къде бяха вече една година тия бунтовници, че не се справиха с Асад, а баш сега ще набират тепърва военна мощ??? Вярваш ли си на тъпотиите които пишеш, бе ***?

9

Анонимен

преди 9 години

11Ти си бил наистина умопомрачително ***. Американците миналата година ясно заявиха, че ще бомбардират военни обекти на армията на Асад САМО и ЕДИНСТВЕНО чрез ракети изстреляни от коритата им в Средиземно море. И това искам да ти кажа, бе, че нещо се обърка в плановее им, защото Доктора го имат за враг, а сега не се занимават с него а с неговия враг. И затова ти казвам, че това е един парадокс- да биеш врага на своя враг. Защо не се занимават с Доктора вече,,а? Май щото Путин решава, а?

8

от фотографа

преди 9 години

До коментар 9 Много неща са ми ясни и ги зная, но ти май не можа да ми разгадаеш иронията, но нейсе, успешен ден ти желая на теб, и на всички пишещи във форума.

7

Анонимен

преди 9 години

8-ми, абе, ти забрави ли миналата година като се настаниха американски бойни кораби в Средиземно море за да атакуват армията на Асад, но Путин се застъпи зад Доктора и ония се изнизаха *** от там? Кажи бе? А сега американците бият единия от враговете на Асад. И това ако не е парадокс и то от най-смешните, не знам кое е.

6

До "фотографа&q

преди 9 години

Нали си "военен",а да не знаеш?Как се свалиха режимите в тези държави?С тази групировка,обучена и финансирана от САЩ?Дори са били и на заплата доста от "офицерите"!След спиране на паричките и на революциите,какво да правят обучените "военни"?Виждат си силите и продължи ха си "играта".А и всичко е за пари!Доста военна техника се продава и от двете страни,а основния доставчик е.....кой?

5

Анонимен

преди 9 години

5 И не казвам ли истината, бе ***?

4

Анонимен

преди 9 години

Абе маймуняка нали миналата година искаше да бобмардира Доктора! Сега атакува враговете му. Тия американци са изтрещели. Няма такива ***.

3

До 1

преди 9 години

Става така, защото винаги в ислямските държави като няма силна власт изплуват ислямистите.Ако има силна власт, която да ги държи в страни те са под контрол.Но като има анархия те са във вихъра си.Анархо-ислямизъм. Същото като анархо-комунизъм.

2

"Сатанински стр

преди 9 години

Дано сега някои разберат защо Салман Рушди беше нарекъл книгата си "Сатанински строфи".Тези ислямисти са сатанисти. Чисти убийци, ***..

1

военен фотограф

преди 9 години

Как става така, че изведнъж де появява тази Ислямска държава, как става така че тя е толкова силна, че даже ще я бомбардират?.Интересни работи се случват по света, като номер от фокусник.