44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 47Просто не си в час.Ама хайде да не ти обяснявам.ДА за закона си прав,но Цветан Василев е невинен!А банката не само има всичките пари,ами просто това е рекет и някой (няма да казвам кои),държат целия капитал на лихва!После ще върне парите на хората,но лихвата НЕ!!!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Банката има пари,но не достатъчно за да се разплати с всички.По закон държавата трябва да се разплати чрез Фонда за обезпечаване на влоговете до 100000 лева.Фондът е с 2,8 млрд,а само за КТБ,ако теглат всички ,трябват над 6млрд.Не е само КТБ банка в тази държава.Съжалявам,но и българите трябва да се ограмотяваме,защото е ясно,че с масово теглене на влогове може да се "убие" всяка банка.Друг въпрос е с чий вестник надзорника на БНБ е трепал мухите.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен45Бойко е с тях!Ти недей да дрънкаш глупости!

41

Анонимен

преди 9 години

ДПС и БСП окрадаха парите на народа чрез КТБ и оставиха Бойко да оправя ***! Факт!!!

40

Анонимен

преди 9 години

Бойко ще реже лентата на КТБ!Ама чакайте да видите!!!!Той я съсипа и ограби предприятията и !Накрая всички ще си получат парите,а той заводите!!!!!Даже ще вика:''Ето аз давам работа!''Помнете това!!!

39

Анонимен

преди 9 години

Като съдите държавата осъждате себе си,данакоплатци.Намерете си партия,която да ви прокара закон за търсене на строга отговорност спрямо лица ощетили по служба гражданите.Изискайте като в Ирландия конфискация на цялото имущество на такива лица,не им трябва затвор дето да ги хранят за ваша сметка.

38

банкер

преди 9 години

откраднаха парите и сега да я оздравяваме като кажем че ще си изтеглим половината влог така ли.ама хората ще влязат в офисите бе.пари в банката НЯМА.тя фалира още миналата година и Вие го крихте.парите си ги търся не от КТБ а от държавата.

37

Анонимен

преди 9 години

Всички политици и от сън да ги вдигнеш,твърдят че България била правова държава?!Ами като е така,връщайте гарантираните от държавата средства,а за останалите като Веждю,Кеца и други подобни ме боли фарът!

36

Анонимен

преди 9 години

В тази банка си държат парите и държавни,общински фирми,пенсионни фондове,в тази банка акционер с 30% е Оманския фонд за развитие,както с 10% е една руска банка.Не вярвам в случайности.Не вярвам и в това,че хора с перфектно образование и опит като финансисти не знаят какво се е случило, и не вярвам ,че дестабилизацията на банката е резултат от масовото теглене на пари.

35

ВЛОЖИТЕЛ

преди 9 години

реализират загуби и за вложителитеАБЕ ВИЕ С МУСТАЦИТЕ МНОГО ЗАГУБА НИ ДОНЕСОХТЕ.ФАЛИРАЙТЕ Я И ГАРАНТИРАНИТЕ ДА СЕ ПЛАЩАТ СЛЕД 20 ДЕН.ИНАЧЕ НА 30 ДЕН В СТРАЗБУРГ.ЩЕ ВИ СЕ СКЪСА *** ОТ ДЕЛА.ПЕРИТЕ ДО ГАРАНТИРАНИТЕ ПО ЗАКОН.

34

Анонимен

преди 9 години

Мога да повярвам в добрата воля на Европа,но не мога да повярвам в българската олигархия.

33

Анонимен

преди 9 години

Откраднаха всичките ми пари в КТБ и сега мафиотите строят вили кооперации. Парите на половин милион българи. Милярди левове. Аз работих цял живот. Вече остарях. Болници, хапчета имам нужда от парите си. Проклети да бъдете. От ония свят ще Ви изоблича и ще поискам справеливост от Иисус.

32

Анонимен

преди 9 години

Слава Богу,че повечето банки в България не са български!

31

Анонимен

преди 9 години

Аз съм съвременник на аварията в Чернобил.За жалост реакцията на власт имащите днес по повод на КТБ е аналогична-нарича се информационна завеса.АЗ ПИТАМ:ИМА ЛИ ЛИПСВАЩИ КРЕДИТНИ ДОСИЕТА НА СТОЙНОСТ 3,5МИЛИАРДА ОТ ТАЗИ БАНКА,защото ,ако е така това е углавно престъпление.В Уикиликс са назовали повече банки в критично положение в БГ от КТБ и 1-ва инвестиционна.Защо Уикиликс знаят повече от БГ експерти?

30

Анонимен

преди 9 години

Всички Герберасти са комунясти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ФАКТ!Или техните родители са били слуги на елита на БКП!!!!!!!!!!!!ФАКТ!

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28Само не ми казвай,че Бойко не е комунист!!!!!!Писна ми от *** като теб!!!!!!

28

Анонимен

преди 9 години

На тоя "експерт" му е платено. Има хора които държат в тая банка стотици милиони. Ако банката фалира ще се изплатят само до законния лимит 100 хил евро - но това е голямото зло - трябва всеки да се бръкне в джоба да плати милоните на алчните за лихва милионери. Вервай народе, експерто Хърсев го казва, всеки знае че е авторитет, по добре да изберем по малкото зло, слушайте какво казва авторитета.

27

Анонимен

преди 9 години

Казуса бил тест за държавата вика Хърсев?!Тест е за такива като Хърсев и всички финансисти!!!!Да ви шбам у финансистите щом го прехвърляте на държавата!!!!*** гадни!!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Ще напомня за пореден път-към 10.11.1989г в БГ е имало 1 млн комунисти с партиен билет.Те с родата и приятелите си са по-голямата част от този народ.Те наистина са на всеки километър,те не са се променили и всеки над 45г е формиран с техния манталитет.Може възрастовата граница да е по-ниска.В БГ има НПО ,които работят за рехабилитация на гражданите живяли по време на комунизма и колкото и безумно да е това начинание то ме кара да се замисля.

25

Анонимен

преди 9 години

Има ЗАКОН за защита на влоговете в банките. Не се подигравайте на хората, а вземайте бързо решение и връщайте парите, защото гнева на хората става неудържим.