9

Анонимен

преди 9 години

Ето как по един културен начин се случват разединенията там. Британската култура и възпитание, за която малко българи изобщо знаят, даде резултат. Да, вероятно има опити за манипулация, предложения, политически и бизнес диалози, но в крайна сметка референдум и културно и честно отразяване на събитията, без тероризъм, без насилие. Дори да се разцепят, светът трябва да вземе пример от тях. Преди всичко САЩ.

8

Айларипи

преди 9 години

Генетиците твърдят, че кръвта на шотландците и българите е еднаква. Пожелавам им свобода и пълен суверенитет от алчната английска ***!

7

Маркс

преди 9 години

Краят на Четвъртия Райх наближава- 15. 03. 2015 г.

6

Мартин Задека

преди 9 години

Британия ке падне лето 2014!

5

Анонимен

преди 9 години

И за каква обединена Европа говорим? Държавите се разпадат, но ми плямпат за обединение. Трябва референдум за излизане на България от ЕС и НАТО.

4

Маркс

преди 9 години

Свърши се с величайшата им рептилска империя, мръсни гущери, пфу!

3

Анонимен

преди 9 години

местният парламент на баските веме реши че на 15 март другата година ще се отделят от ИСпания

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Родината на Уолтър Скот трябва да бъде...независима,а не някаква...провинция,или заден...двор на английските лордове.Свобода за талантливият шотландски народ!

1

Родопите

преди 9 години

Браво на Щотландия, идва ред на Каталуния, Бавария, Северна Ирландия, на РАЩ, демек Разединените Американски Щати, на Двете Германии, Фламандрия и пр., винаги е било така, тече, времето няма край и си тече, дано ние успеем са докопаме част от Македония и Беломорието